on

Depozitarea bicicletei in apartament

10 mai, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Desi primavara se lasa asteptata, iar ploile par sa nu ne mai paraseasca, multi dintre noi abia asteapta sa iasa cu bicicleta prin oras. Dar iubitorii de biciclete care locuiesc la bloc se confrunta cu o mare problema, depozitarea acesteia.

Daca nu iti place sa o tii in scara blocului si, fie vorba intre noi, nici nu este un loc foarte sigur, iar balconul il folosesti pentru a depozita alte lucruri, problema se adanceste si mai mult. Si cu toate acestea, unde poti depozita bicicleta astfel incat sa o poti folosi ori de cate ori ai nevoie?

Ei bine, de ce sa nu o depozitezi chiar la tine in apartament? Poti folosi un cuier, un suport sau orice alta modalitate, astfel incat bicicleta sa fie in siguranta si sa se integreze perfect in decor, fara a pune in pericol siguranta membrilor familiei.

Amenajeaza un sistem de prindere si depozitare pe perete. Poate fi holul casei, sufrageria sau dormitorul. Incearca sa o fixezi cat mai bine si nu ezita sa folosesti si tavanul casei. Fii foarte atent la sistemul de prindere, acesta trebuie sa fie cat mai solid si cat mai sigur.

Sistemul de prindere poate fi realizat sub forma de carlige din cauciuc, fixate in perete. Dar atentie mare, trebuie sa te asiguri ca acele carlige vor sustine greutatea bicicletei. Nu uita sa verifici si daca toate carligele folosite sunt bine fixate in perete.

Poti folosi si un suport din lemn, acesta fiind una din cele mai ofertante variante din punct de vedere estetic. Desi arata foarte bine pe perete trebuie sa te asiguri ca suportul este realizat din lemn masiv si este foarte bine fixat in perete.

Poti folosi si un cuier pentru biciclete! Da, ai auzit bine, un curier pentru biciclete.

Daca vrei sa depozitezi bicicleta in apartament pe timp de iarna ar trebui sa o cureti foarte bine inainte. Nu uita sa insisti asupra zonelor unde potentialul de oxidare este foarte mare (pinioanele, lantul, schimbatoarele etc.).

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sauna in varianta pentru apartament Sauna in varianta pentru apartament
Ergonomia spatiului de lucru Ergonomia spatiului de lucru
Organizarea cablurilor electrice Organizarea cablurilor electrice
Cum sa limitezi efectele pe care le are canicula asupra casei Cum sa limitezi efectele pe care le are canicula asupra casei
Icoanele din casa noastra Icoanele din casa noastra
Trenduri in materie de culori pentru anul 2015 Trenduri in materie de culori pentru anul 2015

Vezi mai multe articole