on

Somfy Romania: creste interesul romanilor pentru automatizarea umbririi din interiorul locuintei

24 octombrie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

București, 23 octombrie 2023 - Somfy România, lider în furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire și acces în locuințe și clădiri comerciale, dar și un jucător cheie pentru soluții smart home, anunță o accelerare a vânzărilor de soluții de au-tomatizare destinate umbririi din interiorul locuinței (perdele și draperii), în creștere cu 15% comparativ cu anul trecut, ca urmare a lansării unei noi game de motorizări WireFree, dar și a schimbării mentalității românilor și a stilului lor de viață din ultimii ani.

 

 

Pentru a veni în întâmpinarea noilor nevoi din piață, Somfy România a demarat în perioada 23 octombrie 2023 - 31 ianuarie 2024, o campanie națională de promovare a soluțiilor de automatizare pentru umbrirea de interior, prin care urmărește să aducă și mai mult confort și intimitate în casele românilor, un stil de viață simplificat, dar și să contribuie la optimizarea consumului de energie.

 

Modul în care vrem să trăim astăzi necesită un consum mai mic de energie, combinat cu un nivel ridicat de confort, astfel că soluțiile de automatizare pentru perdele, draperii, jaluze-le, au devenit o necesitate tot mai accentuată. Încurajăm adoptarea unor astfel de soluții atât prin introducerea pe piață a noilor tipuri de motorizări care nu necesită cablarea electrică, dar și prin campaniile pe care le demarăm alături de partenerii noștri pentru a face locuința smart accesibilă tuturor. Prin integrarea perdelelor și draperiilor motorizate Somfy în sistemul smart home, proprietarii fac astfel primul pas către o casă inteligentă”, a declarat Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy România & Moldova.

 

 

Oamenii petrec aproape 90% din timpul lor în spații închise, iar ferestrele joacă un rol cheie în determinarea experienței trăite în interior. Lumina, căldura și gradul de strălucire care intră de la o fereastră se schimbă de mai multe ori pe parcursul unei singure zile și, uneori, în moduri imprevizibile. Aici intervin soluțiile de automatizare a umbririi de interior, astfel încât locatarii să își poată ajusta mediile vizuale sau termice în funcție de nevoi, preferințe sau condițiile meteo, îmbunătățind confortul, protejând spațiul privat, sau optimizând con-sumul de energie electrică.

 

Astfel, cu TaHoma Switch și senzorul de soare perdelele și draperiile se închid automat pe timpul verii, imediat ce temperatura din interior depășește 25 de grade pentru a proteja mo-bilierul și de a menține locuința răcoroasă. Iarna, draperiile se deschid în mod automat pen-tru a lăsa razele soarelui să pătrundă în interior, iar în acest fel locuința este încălzită cu ajutorul razelor soarelui.

 

 

Somfy România oferă un portofoliu diversificat de soluții inteligente pentru perdele și draperii, de la soluții premium precum GLYDEA ULTRA 60e RTS, variante economice prin gama Movelite 35, dar și game de motorizări WireFree - Movelite WireFree 35 RTS, alimentate cu baterie reîncărcabilă, ideale pentru proiectele de renovare sau spațiile în care nu există o sursă de electricitate în zona ferestrelor. Bateria va necesita reîncărcarea în medie de doar două ori pe an.

 

Motorizările Movelite™ sunt potrivite pentru toate tipurile de perdele, fiind ascunse în spatele draperiilor și asigură astfel un design armonios și premium. Cu funcția „My” puteți să setați poziția preferată între complet deschis și închis, iar cu Touch Motion - prin simpla atingere a materialului perdeaua va termina automat mișcarea, ceea ce va crește rezistența materialului în timp.

 

GLYDEA ULTRA 60e RTS este o motorizare premium și ultra-silenţioasă, prevăzută cu o tehnologie avansată de suprimare a zgomotului și vibrațiilor, potrivită pentru șine drepte și curbate, pentru toate tipurile de perdele și draperii, dar și pentru toate tipurile de materiale. Poate acționa draperii și perdele de până la 60kg, cu o lungime a șinei de 12 metri.

 

Controlul soluțiilor de umbrire automatizate pentru interior se realizează prin intermediul unei telecomenzi, din aplicația de pe telefonul mobil sau vocal. Suplimentar, pot fi integrate în sistemul de casă inteligentă Somfy, prin utilizarea unității de comandă TaHoma switch, care permite centralizarea, controlul și programarea echipamentelor de umbrire de interior, precum și a sistemelor de iluminat compatibile. Este posibil să vă creați propriile scenarii, permițând perdelelor și draperiilor să se deschidă automat în anumite momente ale zilei, în funcție de preferințele personale sau doar pentru simularea prezenței. În plus, utilizarea unor senzori suplimentari vor permite ca deschiderea și închiderea perdelelor să depindă de nivelul de lumină solară sau de temperatura din interiorul casei, ajutând la încălzirea încăperii pe timpul iernii sau menținerea unei temperaturi plăcute vara. TaHoma switch este compatibilă cu peste 200 de dispozitive diferite și 21 de mărci importante de echipamente pentru locuință.

 

Pentru mai multe informații despre campania Somfy în desfășurare vă invităm să accesați: https://www.somfy.ro/interior

 

Despre Somfy România

Somfy este liderul mondial în domeniul sistemelor de umbrire, acces și automatizare pentru locuințe și clădiri comerciale. Compania a fost fondată în Franţa, în anul 1969, iar în prezent are peste 6.000 de angajați în întreaga lume, 8 fabrici în Franța, Italia, Polonia, Tunisia și China, cu afaceri de 1,53 miliarde euro raportate în 2022.

În România, compania Somfy a fost înființată în anul 2006, având în prezent o echipă de 11 angajați, două puncte de lucru în București și Brașov, dar și o rețea de parteneri și reprezentanţi teritoriali care asigură acoperirea la nivel naţional.

Portofoliul de produse include o ofertă globală adaptată tuturor tipurilor de aplicații: sisteme de motorizare și comandă destinate tehnicii de umbrire pentru exterior și interior, sisteme automatizate de acces rezidential, soluţii de umbrire solară dinamică și Smart Living.

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați: www.somfy.ro sau canalele social media: Somfy România FacebookSomfy România Instagram, Somfy România LinkedIn.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Doua salarii medii: credit imobiliar pentru o garsoniera Doua salarii medii: credit imobiliar pentru o garsoniera
Executarea constructiilor fara autorizatie se amendeaza Executarea constructiilor fara autorizatie se amendeaza
Peste 5000 de apartamente noi la Condominium Expo - 16 Octombrie 2009 Peste 5000 de apartamente noi la Condominium Expo - 16 Octombrie 2009
sinistrati sinistrati
Miele recomanda frigiderul vedeta al sezonului: KFN 29683, dotat cu functii exclusive pentru vara Miele recomanda frigiderul vedeta al sezonului: KFN 29683, dotat cu functii exclusive pentru vara
Doar 60% din localitatile din Romania sunt alimentate cu gaze naturale Doar 60% din localitatile din Romania sunt alimentate cu gaze naturale

Vezi mai multe articole