Baie spa

Spa-ul la tine acasa

29 octombrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Arhitectii si designerii cred ca baia nu ar trebui sa fie privita doar ca simplu spatiu utilitar pe care il folosesti pentru a te spala pe dinti si a face un dus rapid seara. In schimb, baia principala a casei ar trebui sa fie integrata in dormitor pentru a crea o oaza completa de odihna, relaxare, rasfat si romantism.

Din ce in ce mai multi proprietari sunt interesati de includerea facilitatilor de tip spa in propria baie, care devine astfel mai luxoasa.

Pentru a transforma baia intr-un refugiu primitor e nevoie ca intreg spatiul sa fie placut, atat din punct de vedere al temperaturii, cat si al aspectului, dar mai ales din punct de vedere al rasfatului de care poti beneficia.
Inainte sa incepi, stabileste un buget, avand in vedere ca oferta de facilitati si accesorii de lux nu cunoaste limite in ceea ce priveste pretul.

                              

Iata o lista de cumparaturi recomandata de desgineri:

• O cada adanca sau un jacuzzi pentru a putea sa te relaxezi pe deplin in apa calda.
• Daca preferi dusurile, alege un dus cu hidromasaj. De asemenea, poti customiza amplasarea capetelor de dus pe perete si/sau tavan pentru a beneficia de un masaj revigorant. Majoritatea acestor sisteme de dus iti ofera posibilitatea sa reglezi presiunea jetului, temperatura, muzica si aburul pentru o experienta terapeutica personalizata.
• Daca vorbim de o constructie noua, incalzirea in podea e o alegere inteligenta care iti ofera un plus de confort. Pentru o experienta completa, foloseste si suporturi de prosop cu incalzire.
• Daca iti plac baile sau dusurile lungi si fierbinti ai nevoie de o oglinda cu dezaburire.
• Pentru un aspect clasic si rafinat foloseste materiale de calitate ce vor rezista in timp: piatra naturala, metale, sticla si placi ceramice realizate manual.

Adauga accesoriile preferate, cum ar fi lumanari parfumate, covorase pufoase si flori, pentru a desavarsi noul tau loc preferat.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Omnires - Colectia NEO M+ Omnires - Colectia NEO M+
Cum poți înlocui faianța cu tapetul pentru baie? Cum poți înlocui faianța cu tapetul pentru baie?
Amenajarea spatiului de dus Amenajarea spatiului de dus
Tipuri de cazi (Partea I) - Cazile acrilice Tipuri de cazi (Partea I) - Cazile acrilice
Reconditionarea cazii de baie: sfaturi de refacere in regim DIY Reconditionarea cazii de baie: sfaturi de refacere in regim DIY
Masca chiuveta baie Masca chiuveta baie

Vezi mai multe articole