on

Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru cladirea in care functioneaza Hotelul Radisson Blu Bucuresti

04 octombrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In spiritul unei informari corecte a publicului larg, studioul de arhitectura inSIGN – membru al Noblesse Group International doreste sa isi ceara scuze pentru anumite informatii incorecte si precizarile neclare transmise prin intermediul comunicatului din 26 septembrie, cu informatia “Studioul inSIGN a fost ales de Radisson Blu sa realizeze noul concept de design interior”.

In acest sens, va rugam sa gasiti mai jos informatia corecta:

Studio inSIGN – membru al Noblesse Group International – a fost selectat de proprietarul cladirii in care functioneaza hotelul Radisson Blu Bucuresti pentru a propune noul concept de design al viitoarelor camere aferente potentialei extinderi.

Misiunea studioului inSIGN este aceea de a contribui la creaea unui concept nou, fresh si in acord cu tendintele internationale de design.

Alegerea celui mai potrivit studio in cadrul proiectului s-a facut in urma unei preselectii riguroase, echipa inSIGN finalizand cu succes etapa de dezvoltare a conceptului pentru camere, amenajand totodata si 2 modele de referinta pentru camerele mokup, parte din procesul de preselectie a potentialului integrator. Specialistii companiei au acordat o atentie deosebita elementelor decorative si detaliilor folosite in designul interior.

Noul concept pentru camerele de hotel este apreciat deja la nivel international, proiectul fiind pe shortlist la renumitul concurs "The International Hotel & Property Awards 2020” din Marea Britanie.

Acceptarea companiei noastre ca si studio de design interior de catre proprietaul cladirii in care functioneaza hotelul Radisson Blu Bucuresti este o recunoastere a competentelor creative si tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungand la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internationale. Eforturile echipei se reflecta in proiecte mari, complexe, in care obtinem cele mai bune rezultate.”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

La randul sau, Alessandro Lusito, arhitect de interior si manager partner al studioului inSIGN a declarat “Colaborarea din acest proiect ne ofera o experienta bogata si provocari din ce in ce mai mari. Prin aceasta amenajare am vrut sa maximizam valorile internationale de confort si estetica pe care acest lant hotelier le reprezinta, aducand totusi un “touch” local in decor”.

##

Despre studioul inSIGN by Noblesse Group International

Studioul inSIGN by Noblesse Group International ofera servicii complete de arhitectura si design interior pentru proiecte rezidentiale, cladiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spatii comerciale, sedii de companie si office-uri. Reunind designeri si arhitecti talentati, cu referinte impecabile si cu pasiune in ceea ce fac, echipa inSIGN dezvolta si implementeaza cu succes proiecte de design interior din tara si strainatate.

Studioul inSIGN este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume.

Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award in cadrul „The Most Office”, si au fost nominalizate in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

Anul acesta, studioul inSIGN a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de BUILD Magazine din Marea Britanie.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Primul complex rezidential din Piatra-Neamt s-a lansat Primul complex rezidential din Piatra-Neamt s-a lansat
Mobila romaneasca Mobila romaneasca
Reducerile pentru absenta de la domiciliu se acorda ori de cate ori este nevoie Reducerile pentru absenta de la domiciliu se acorda ori de cate ori este nevoie
Cum incearca o familie de romani sa isi vanda casa de 3,5 mil. dolari din SUA - 20 aprilie 2010 Cum incearca o familie de romani sa isi vanda casa de 3,5 mil. dolari din SUA - 20 aprilie 2010
Bosch duce utilajele 5G in fruntea clasamentului Bosch duce utilajele 5G in fruntea clasamentului
Presedintele asociatiei de proprietari este ales pentru o perioada de doi ani Presedintele asociatiei de proprietari este ales pentru o perioada de doi ani

Vezi mai multe articole