on

Sun Plaza recreeaza „Padurea Fermecata”, in cadrul Floral Expo 2019

09 aprilie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Expozitia va cuprinde 1500 de flori si plante din aproximativ 30 de specii
• Evenimentul se desfasoara in Sun Plaza, in perioada 12-26 aprilie

Sun Plaza invita bucurestenii sa paseasca intr-o lume de basm si sa descopere povestea florilor din „Padurea Fermecata”, in cadrul „Floral Expo”, editia 2019. Expozitia va debuta pe 12 aprilie si le va oferi vizitatorilor o experienta senzoriala inedita prin parfumul a 1500 de flori si plante din aproximativ 30 de specii (orhidee, trandafiri, crizanteme, iedere, etc.) si a aerului de poveste adus prin arhitectura expozitiei.

„Primavara este acel anotimp incarcat de inspiratie si culoare, este momentul in care simtim mirosul de iarba verde, parfumul usor de flori care se raspandeste in aer si ne bucuram de natura. Ne-am propus, inca de la deschiderea centrului comercial, sa aducem primavara in Sun Plaza, sa le cream celor care ne calca pragul acea experienta diferita cu iz de parfum si culoare. Asa am ajuns sa cream anual Floral Expo, un eveniment deja cu traditie pentru Sun Plaza, prin care am reusit sa surprindem de la o editie la alta.”, au explicat reprezentantii Sun Plaza.

„Padurea Fermecata” din Sun Plaza va fi formata din trei zone situate la parterul Sun Plaza. Prima dintre ele, „Aleea din Padure”, va avea forma unui tunel realizat din arcade cu flori la ambele intrari. Tunelul va avea un aspect natural, asimetric, in asa fel incat vizitatorii sa se simta ca intr-o padure in care florile si plantele contureaza armonios peisajul de poveste. Pentru acest decor, maestrii florari vor folosi aproximativ 500 de flori naturale si 80 de plante.

Drumul din padure continua spre  „Casuta din padure”, a doua zona din cadrul expozitiei. Pentru constructia ei, rondele din lemn si bucati de gazon artificial vor fi integrate armonios. Casuta va fi decorata cu aproximativ 400 de flori si 80 de tipuri de plante si le va permite curiosilor sa calatoreasca pentru o scurta perioada de timp in povestile copilariei. 

Traseul se incheie in „Poiana din poveste”, spatiu de relaxare, format din banci din lemn decorate cu iedera artificiala si gazon, un alt colt de basm din „Padurea Fermecata”.

Floral Expo se afla la cea de-a noua editie si poate fi vizitata in Sun Plaza, in perioada 12-26 aprilie, intre orele 10:00 si 22:00.

Despre Sun Plaza:

Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

Avand patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor si cu o parcare subterana cu 2.000 de locuri care se intinde pe doua niveluri, Sun Plaza este centrul comercial al tuturor, o oaza a cumparaturilor si relaxarii.

Centrul comercial a trecut recent prin cel mai amplu proces de reconfigurare desfasurat pe piata de retail din Bucuresti. Peste 20.000 de metri patrati de spatii comerciale au facut obiectul reconfigurarilor, dintre care 11.000 intr-o aripa nou construita in care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza avand in prezent un grad de ocupare de 100%.

In plus, centrul comercial a trecut si printr-o actiune de reimprospatare a designului, fiind realizate doua noi piatete, reconfigurate alte doua, in timp ce pasajul de acces catre statia de metrou Piata Sudului si alte spatii din cadrul mall-ului au fost decorate cu creatii grafice realizate de catre Peter Kogler, artist austriac cu recunoastere internationala si unul dintre pionierii artei generate pe computer.

Mai multe detalii gasiti pe www.sun-plaza.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Clujul, unul dintre orasele fierbinti de pe harta imobiliara Clujul, unul dintre orasele fierbinti de pe harta imobiliara
Arctic a fost votat brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret Arctic a fost votat brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret
Casele se scumpesc si in 2008 Casele se scumpesc si in 2008
Topul caselor scumpe din Bucuresti Topul caselor scumpe din Bucuresti
Cand va incepe adevarata criza imobiliara in Romania? - 12 Februarie 2009 Cand va incepe adevarata criza imobiliara in Romania? - 12 Februarie 2009
REGATA - inca un an alaturi de comunitate REGATA - inca un an alaturi de comunitate

Vezi mai multe articole