Targul si Seminarul "Uleiului de Palmier“ O premiera pentru Romania

Targul si Seminarul "Uleiului de Palmier“ O premiera pentru Romania

04 septembrie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Consilul Malaezian al Uleiului de Palmier anunta organizarea pentru prima data in Romania a evenimentului POTS 2012 (Malaysia – Romania Palm Oil Trade Fair and Seminar), care va avea loc marti, 18 septembrie la hotelul JW Marriott din Bucuresti. Targul si Seminarul constituie cel mai important eveniment destinat industriei uleiului de palmier, conferinta urmand sa reuneasca peste 250 de invitati din tari precum Malaezia, Romania, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Moldova si alte tari din teritoriul European.
 
Ministrul Industriei Plantatiilor si al Bunurilor de Larg Consum din Malaezia - Hon. Tan Sri Bernard Dompok, Presedintele Consiliului Malaezian al Uleiului de Palmier - Dato’ Lee Yeow Chor, Ambasadorul Malaeziei in Romania – H.E. Dato’ Nik Mustafa Kamal Nik Ahmad, sunt doar cateva dintre numele importante care vor ajunge in Romania pentru acest seminar. Multi alti reprezentanti ai industriilor convergente uleiului de palmier, autoritati, membrii ai camerelor de comert, distribuitori, furnizori, cercetatori vor fi prezenti la POTS Romania 2012.
O premiera pentru Romania, POTS 2012 are ca principal scop prezentarea beneficiilor uleiului de palmier, atat pentru industria alimentara, dar si pentru alte industrii precum cea cosmetica, farmaceutica sau a combustibililor bio. Organizat pentru prima data in anul 2006, POTS a fost prezent in tari precum China, India, Pakistan, Rusia, Egipt, Bangladesh, America, dar mai ales in orasul de origine, Kuala Lumpur din Malaezia.
 
Beneficiile uleiului de palmier vor putea fi descoperite chiar la standurile destinate special acestui eveniment. Ambitia evenimentului POTS 2012 este de a genera informatii in legatura cu avantajele nutritive ale uleiului de palmier dar si beneficiile utilizarii acestuia in aproape toate industriile, de a stabili relatii cu furnizorii, cumparatorii si consumatorii finali prin concretizarea in relatii de business in zona Europeana, prin construirea unei platforme de interactiune care sa deserveasca interese comune.
 
Malaezia si uleiul de palmier
 
In prezent Malaezia este unul dintre cei mai mari producatori si exportatori de ulei de palmier si de produse din ulei de palmier, detinand 39% din productia mondiala de ulei de palmier si 44% din exportul mondial. Uleiul de Palmier Malaezian este exportat in mai bine de 150 de tari. In prezent uleiul de palmier se regaseste in produse precum cele de patiserie si panificatie, ciocolata, inghetata, produse cosmetice, adezivi, vopsele si multe alte produse. Tocmai de aceea,  Europa reprezinta una dintre principalele destinatii pentru Uleiul de Palmier Malaezian si se observa ca cererea continua sa creasca in aceasta regiune.
 
Participantii la POTS 2012 sunt asteptati marti, 18 septembrie la hotelul Marriott din
Bucuresti, incepand cu ora 08.00.
 
Seminarul: Grand Ballrom Hall, JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Targul: Constanta Hall, JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Conferinta de presa: Braila Hall, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ora 11:00
 
Programul targului si conferintei pot fi vizualizate pe site-ul:
 
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:
 
Springer& Jacoby Romania, persoana de contact:
 
Oana Teodora Calin, tel 0724 393 898, e-mail: oana.calin@s-j.ro
Mara Surghie, tel 0726 106 778, e-mail: mara.surghie@s-j.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Estul Capitalei se dezvolta de la o luna la alta Estul Capitalei se dezvolta de la o luna la alta
Promenada deschide primul magazin gol din Romania Promenada deschide primul magazin gol din Romania
Constructiile ridica economia, dar si deficitele Constructiile ridica economia, dar si deficitele
Romanii au dat startul achizitiilor imobiliare cu scop investitional in arhipelagul exotic Capul Verde Romanii au dat startul achizitiilor imobiliare cu scop investitional in arhipelagul exotic Capul Verde
Proiectul tau e doar al tau Proiectul tau e doar al tau
Tarifele la energie electrica se vor dubla pana in 2015 Tarifele la energie electrica se vor dubla pana in 2015

Vezi mai multe articole