on

Televizoare incepand de la 299 lei pentru clientii Flanco prin programul Rabla pentru electrocasnice

24 mai, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Flanco Retail participa cu toate cele 143 de magazine de la nivel national, dar si online prin flanco.ro, la Rabla pentru electrocasnice, programul care contribuie la inlocuirea parcului invechit de electrocasnice mari si televizoare si la reducerea facturilor de energie electrica pentru consumatorii individuali. Locuitorii din 103 orase ale Romaniei pot folosi voucherele Rabla pentru a pleca, pe loc, cu produsul dorit din magazin.

Valorificand voucherele primite in cadrul programului, clientii isi pot inlocui electrocasnicele si televizoarele vechi, la preturi modice.

Durata medie de utilizare pentru masini de spalat si combine frigorifice este de 6-8 ani, iar romanii le inlocuiesc dupa 10-12 ani. Astfel, programul Rabla pentru electrocasnice este benefic atat pentru mediu, cat si pentru clienti, care isi pot achizitiona si masini de spalat vase, aparate de aer conditionat si televizoare de ultima generatie, la preturi considerabil mai mici”, a declarat Dragos Sirbu, CEO Flanco. „Spre exemplu, vor fi televizoare de 81 cm pentru care clientul va plati doar 299 lei sau masini de spalat pentru care clientii vor achita doar 50% din pret”.

Finantarea se acorda de catre Administratia Fondului de Mediu sub forma de vouchere valorice, pentru achizitionarea de echipamente electrice si electrocasnice de uz casnic din urmatoarele categorii: masini de spalat rufe, masini de spalat vase, frigidere, congelatoare, combine frigorifice, lazi frigorifice, aparate de aer conditionat si televizoare. Valoarea voucherelor este stabilita pe baza gradului de eficienta energetica, astfel:

• 200  lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A++ si televizoare cu eficienta energetica A sau A+;

• 300 lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A+++, masini de spalat vase cu eficienta energetica A++, frigidere, combine frigorifice, lazi frigorifice si congelatoare cu eficienta energetica A++;

• 400 lei pentru masini de spalat vase cu eficienta energetica A+++, frigidere, combine frigorifice si lazi frigorifice cu eficienta energetica A+++, aparate de aer conditionat (inclusiv portabile) cu eficienta energetica la racire A++ sau A+++, televizoare cu eficienta energetica A++ sau A+++.

Odata ce au intrat in posesia voucherului, clientii au la dispozitie 15 zile pentru a-l utiliza. In magazinele fizice, consultantii de vanzari Flanco vor consilia si indruma clientii pentru finalizarea procedurii si pentru cumpararea produsului dorit.

Noi le punem la dispozitie clientilor nostri cea mai extinsa retea electro-IT din Romania: 143 de magazine situate in 103 orase ale tarii. Dar si, in premiera de la aceasta editie, magazinul online flanco.ro, de unde isi pot achizitiona electrocasnice noi pe baza voucherelor Rabla”, completeaza Dragos Sirbu.

Tot in premiera, retailerul a dezvoltat impreuna cu partenerul financiar Cetelem o oferta de finantare dedicata, Creditul Rabla pentru Electrocasnice, prin care ofera clientilor costuri reduse de finantare la achizitia produselor cu o valoare de peste 1.500 lei incluse in program.

Inscrierile in programul Rabla pentru electrocasnice se deschid vineri, 24 mai, si se fac prin intermediul aplicatiei disponibile pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu, www.afm.ro. Dupa parcurgerea pasilor si completarea datelor solicitate, va fi generat automat un mesaj de confirmare, care contine numarul unic al inscrierii si codul unic de accesare. Aceste informatii trebuie retinute, fiind necesare pentru autentificarea ulterioara in contul AFM, pentru obtinerea voucherului. Pe masura ce primeste cereri, AFM va aproba finantarile si va afisa lista solicitantilor cu finantari aprobate, pe website-ul mentionat. Odata ce se regaseste pe lista finantarilor aprobate, solicitantul trebuie sa se autentifice in cont, unde va regasi voucherul.

# # #

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine cea mai extinsa retea de magazine electro-IT din Romania, cu 143 de unitati, aflate in cele mai importante zone comerciale din 103 de orase. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.flanco.ro.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

gheorghe lazar

14 august, 12:55

buna ziua vreau sa cumpar un televizor ieftin cu altul vechi la schimb cum procedez???multumesc

Alte articole

Rezidentialul, in linie dreapta Rezidentialul, in linie dreapta
Cladirile cu Cladirile cu "bulina rosie" ar putea fi ocolite de asigurarea obligatorie - 24 August 2009
Patru din zece romani vor o locuinta veche Patru din zece romani vor o locuinta veche
Ce acte trebuie schimbate cand te muti in alt oras Ce acte trebuie schimbate cand te muti in alt oras
Producatorul de mobila Remex dezvolta modele proprii pentru profituri mai mari Producatorul de mobila Remex dezvolta modele proprii pentru profituri mai mari
Dupa Dupa "inghet", piata imobiliara isi revine pe seama executarilor silite - 05 februarie 2010

Vezi mai multe articole