Toaleta care dispare

Toaletele viitorului

24 septembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca pana acum te-ai gandit la vasul de toaleta ca fiind doar un obiect utilitar simplu, avem o surpriza pentru tine. Designerii si producatorii s-au gandit la versiuni ale vasului de toaleta care sa aduca un plus de confort sau de amuzament experientei de a folosi toaleta.

Toaleta care dispare

Si daca tot vorbim de toalete publice, absolut necesare in orice oras civilizat, iti prezentam toaleta care apare doar atunci cand ai nevoie de ea. Nu este vorba despre un numar de magie, ci despre un sistem ingenios prin care toaleta iese deasupra solului doar atunci cand comanda de folosire este activata printr-un buton.

Toaleta muzicala
Nu mai e nevoie sa dai volumul mai tare la boxe ca sa auzi muzica atunci cand te duci in baie. Cu toaleta muzicala poti sa asculti melodiile preferate chiar la fata locului. Dincolo de scaun cu incalzire si vas care se curata automat, toaleta de mai jos este dotata cu un mp3 player, ceea ce o face cat se poate de tentanta pentru melomani.

                                   Toaleta muzicala

Toaleta acvariu
Daca simti ca baia ta are nevoie de mai multa viata, ce parere ai de o toaleta acvariu? Pestii inoata nestingheriti in rezervorul de apa, special conceput ca sa nu afecteze functionalitatea toaletei.

                                                Toaleta acvariu

Toaleta transparenta
Admira peisajul stradal, in timp ce folosesti aceasta toaleta publica. Stai linistit, este transparenta doar daca esti in interiorul ei.

Toaleta maseur
Dincolo de faptul ca face masaj, aceasta minune a tehnicii moderne are functii de spalare, uscare, incalzire si dezodorizare. Poti chiar sa reglezi temperatura scaunului si a apei. Un adevarat tratament spa in propria ta baie.

                                                               Toaleta maseur

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Oarecare

01 octombrie, 13:14

pana se ridica aia faci pe tine :)))

Alte articole

Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala Ce trebuie sa stii despre cada ingropata in pardoseala
Amenajarea baii – Idei si sfaturi utile Amenajarea baii – Idei si sfaturi utile
Amenajarea baii – Idei de decorare si depozitare in regim de DIY Amenajarea baii – Idei de decorare si depozitare in regim de DIY
Cum prevenim aparitia mucegaiului in baie Cum prevenim aparitia mucegaiului in baie
Inovație în design de la KOLO – vasul WC fără margine care păstrează igiena Inovație în design de la KOLO – vasul WC fără margine care păstrează igiena
Bazinele de WC ingropate: sfaturi de montare si spulberarea unor prejudecati Bazinele de WC ingropate: sfaturi de montare si spulberarea unor prejudecati

Vezi mai multe articole