on

TP-Link a lansat in Romania routerul Wi-Fi 6 Tri-Band Gigabit Archer AX90, cu tehnologie OneMesh™

01 aprilie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

TP-Link, lider global in furnizarea de echipamente de retea pentru utilizatorii individuali si mediul de afaceri, a lansat oficial in Romania noul router Tri-Band Gigabit cu tehnologie Wi-Fi 6, Archer AX90. Dispozitivul face parte din categoria celor compatibile cu cel mai nou standard in materie de conexiune si aduce in orice locuinta experienta de navigare a viitorului. 

 

 

Mai rapid. Semnal mai extins. De neoprit

 

Imbinand Wi-Fi Tri-Band cu Wi-Fi 6 de inalta tehnologie, Archer AX90 ofera opt fluxuri de date simultan pentru o acoperire mai mare si pentru functionarea dispozitivelor la viteza maxima. Cele opt antene nu doar imbunatatesc si raspandesc semnalul Wi-Fi in fiecare colt al casei tale, dar au si un aspect elegant.

 

Noul router Archer AX90 este o solutie ideala pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv complet, care ofera viteze ridicate, conexiuni stabile si o acoperire cat mai buna. Astfel, AX90 ofera utilizatorilor Wi-Fi Tri-Band la viteze de pana la 6600 Mbps (1201 Mbps in banda de 5 GHz-1, 4804 Mbps in banda de 5 GHz-2, 574 Mbps in banda de 2,4 GHz) cu un procesor quad-core de 1.5 GHz care se asigura ca toate dispozitivele functioneaza fara probleme la viteze cat mai mari.

 

 

De asemenea, tehnologia TP-Link OneMesh implementata pentru Archer AX90 este cea mai simpla modalitate prin care utilizatorii isi pot forma o retea Mesh unificata, cu un singur nume, astfel incat vor beneficia de acoperire Wi-Fi pe intreaga suprafata a casei, oferind o conexiune stabila si uniforma.

 

 

Mai multe dispozitive conectate, mai putin lag

 

Prin intermediul tehnologiilor Wi-Fi 6 OFDMA si MU-MIMO, utilizatorii se pot bucura de folosirea mai multor dispozitive simultan, cu mai putin lag. In acelasi timp, acestia pot folosi Archer AX90 si utilizand o conexiune pe fir prin intermediul mai multor porturi: un port WAN/LAN de 2.5Gbps, un port WAN/LAN de 1Gbps, trei porturi LAN Gigabit si porturi USB 3.0 si 2.0 prin intermediul carora se pot bucura de flexibilitate si conexiuni foarte rapide pentru toate dispozitivele conectate in retea.

 

„Archer AX90 este o solutie care combina perfect nevoia unei retele sigure si stabile cu viteze ridicate si conexiuni pentru mai multe dispozitive. Fie ca vorbim de streaming de filme, gaming sau o utilizare de zi cu zi, Archer AX90 este pregatit sa ofere tot ce are mai bun standardul Wi-Fi 6, printr-o experienta unica si sigura”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link Romania.

 

 

Siguranta deplina pentru intreaga retea

 

Archer AX90 ofera standardul de criptare WPA3 pentru o securitate imbunatatita. Mai mult, utilizatorii se pot bucura si de solutia TP-Link HomeShield, care le permite sa beneficieze de functionalitati avansate precum scanner pentru retea, control parental avansat si calitatea serviciului (Quality of Service – QoS). Toate acestea asigura o experienta online sigura pentru toate dispozitivele conectate ale intregii familii.

 

Suport tehnic si asistenta in limba romana

 

Pentru semnalarea oricaror situatii legate de echipamentele TP-Link, compania ofera utilizatorilor servicii de suport tehnic in limba romana, atat prin intermediul unei linii de apeluri telefonice dedicate, cat si prin email. Serviciul este disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 19:30, la numarul de telefon 0311.011.290, acolo unde specialisti TP-Link cu experienta in domeniul retelisticii vor oferi informatii tehnice despre produsele companiei si vor asigura asistenta pentru instalarea dispozitivelor sau configurarea retelelor casnice.

 

Modelul Archer AX90 poate fi achizitionat online si din magazinele marilor retaileri.

 

###

 

Despre TP-Link

Fondat in 1996, TP-Link este furnizor global de dispozitive si accesorii de retea. Conform companiei de analiza a pietei IDC*, TP-Link este liderul pietei de echipamente WLAN si CPE broadband, cu distributie in peste 170 de tari si sute de milioane de clienti in intreaga lume. Cu un portofoliu extins de dispozitive si solutii stabile, performante si accesibile in domeniul retelisticii si o experienta dovedita, compania isi continua evolutia cu echipamente adaptate stilului de viata conectat, care sa raspunda cerintelor viitoare.

*Potrivit raportului IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q2, 2020

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Incuietoarea de ultima generatie Incuietoarea de ultima generatie
COMPUTEX 2022 – Expozitia mondiala de ICT si IoT COMPUTEX 2022 – Expozitia mondiala de ICT si IoT
Cinema la tine acasa Cinema la tine acasa
Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor
Experimentati, simtiti si bucurati-va de puterea sunetului Experimentati, simtiti si bucurati-va de puterea sunetului
Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei

Vezi mai multe articole