Aspiratorul integrat in mobila

30 iunie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Imediat ce am vazut aspiratorul pe care il voi prezenta in continuare, gandul mi-a fugit la situatia amuzanta cand diverse persoane fac curat maturand mizeria sub un pres sau un covor, ca sa scape de ea. Ei bine, acest aspirator functioneaza pe acelasi principiu de a te scapa rapid de mizeria maturata de pe o suprafata lucioasa cum ar fi marmura sau gresia.

Inainte de a prezenta mai amanuntit acest aspirator inovator, vreau sa te gandesti la situatia in care ai o bucatarie mare pe care o maturi rapid, apoi te chinui din mai multe treceri sa urci mizeria pe faras si ulterior sa o versi in micul cos de gunoi fara sa curga inapoi pe jos; sau poate vrei sa cari aspiratorul mare si greu, sa ii fixezi furtunele si tevile si sa aspiri praful si murdaria ca apoi sa trebuiasca sa il duci la locul lui. Gandeste-te acum cum ar fi sa maturi mizeria si sa o directionezi catre un aspirator integrat in partea de jos a blatului de la bucatarie pe care il pornesti cu o atingere de matura sau de picior, iar acesta trage eficient toata gramajoara de praf maturat si ulterior se opreste automat.

Ti-am captat atentia?  Daca da, atunci iti spun ca este un concept nou al firmei Gronbach din Germania, o companie axata de multe decenii pe design si inovatie. Aspiratorul lor este foarte compact, poate fi integrat in orice mobilier, partea din fata poate fi personalizata pentru a se incadra in designul mobilei iar praful este aspirat intr-un sac special antialergic. Timpul de aspirare se poate regla intre 5 si 30 de secunde, suficient cat sa scapi rapid si usor de murdaria maturata. Un LED integrat te va anunta cand sacul este plin si trebuie inlocuit.

Aspiratorul poate fi integrat in numeroase piese de mobilier, fiind eficient in bucatarie, pe hol, in sufragerie sau chiar intr-un atelier hobby. Persoanele mai in varsta sau cei care au probleme cu spatele vor gasi un real ajutor in acest aspirator.

Pentru functionare este nevoie de o simpla alimentare la reteaua electrica, mascata evident in spatele mobilierului in care se face integrarea.

Ce zici, ti-a starnit interesul acest aspirator?

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Irina Gabriela

23 mai, 08:10

buna, as dori sa stiu cat costa aspiratorul si de unde pot cumpara si consumabilele.

Alte articole

Descopera Lumea Confortului: Automatizarea Perdelelor și Draperiilor cu Somfy Descopera Lumea Confortului: Automatizarea Perdelelor și Draperiilor cu Somfy
BRAVIA CORE ofera cea mai buna experienta a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR BRAVIA CORE ofera cea mai buna experienta a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR
Tehnologiile Smart Home: cum sa-ti dai seama daca ai nevoie sau nu de acestea Tehnologiile Smart Home: cum sa-ti dai seama daca ai nevoie sau nu de acestea
Gadget-uri audio-video prezentate la CES 2013 Gadget-uri audio-video prezentate la CES 2013
Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei Aplicatii mobile de mare ajutor in renovarea locuintei
Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie? Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie?

Vezi mai multe articole