on

Bucharest Tech Week - Cel mai mare festival de tehnologie din Romania

08 iunie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Casele zilei de maine se construiesc azi. Cum casele inteligente, in care regasim sistem smart ce pot fi controlate oricand si de oriunde nu mai sunt un concept, ci o realitate a vietii moderne, la ce ar trebui sa ne asteptam in viitor? Care sunt tehnologiile care ne mai pot surprinde si cat de departe pot tinti expertii din acest domeniu?

 

Vrei sa afli care sunt noile tendinte si care sunt gadgeturile care iti pot transforma casa intr-una inteligenta? Te invitam sa participi la Bucharest Tech Week, festivalul care reuneste liderii si pasionatii de tehnologie pentru o saptamana. Evenimentul se va desfasura in perioada 14-19 iunie 2022, la Radisson Blu Hotel si in Piata Constitutiei din Bucuresti.

 

Participarea la expozitia de tehnologie, dedicata publicului larg, ce se desfasoara in Piata Constitutiei, intre 17 si 19 iunie, este gratuita, cu inregistrare pe www.techexpo.ro.

 

Pentru ca ne place sa fim mereu la curent cu noile tehnologii, am stat de vorba cu Alexandru Maxineanu, fondatorul companiei TECHCUISINE.RO.

 

Pasiunea pentru tehnologie s-a nascut inca din copilarie, sub indrumarea tatalui meu. Apoi, dupa ce am studiat in profunzime domeniul, am realizat ca piata din Romania are mare nevoie atat de produse si de sisteme smart home & smart living performante, cat, mai ales, de consultanta, de experti in acest domeniu care sa ajute la proiectarea si instalarea acestor sisteme. Astfel s-a nascut conceptul de techcuisine.ro, un integrator de produse si servicii smart home & smart living ce nu vinde doar produse sau sisteme ci sustine pas cu pas clientul pentru a alege cele mai potrivite solutii pentru el, a le integra si instala perfect in locuinta si viata sa – ne-a povestit Alexandru Maxineanu. Ceea ce m-a facut intotdeauna sa merg mai departe, indiferent de greutatile drumului unui antreprenor ce activeaza pe piata din Romania, este multumirea clientilor mei. Faptul ca reusim prin ceea ce facem sa imbunatatim calitatea si confortul vietii clientilor nostri ne motiveaza sa continuam si sa ne dezvoltam afacerea - a continuat acesta.

 

Cu exceptia imobilelor noi, care pot pune in practica de la bun inceput cerintele sistemelor SMART integrat, fiecare imobil existent reprezinta un challenge particular. Ce tip de servicii ofera Tech Cuisine Smart Home? Ce trebuie sa facem, daca dorim sa integram sisteme smart in locuintele noastre? Si cum putem sa facem upgrade, in cazul in care avem deja solutii smart deja integrate?

 

Oamenii sunt din ce in ce mai interesati de confortul de acasa si de automatizarea unor procese repetitive.

 

Sistemele Smart Home actuale se bazeaza in mare parte pe conexiune fara fir. Tehnologia a evoluat foarte mult si cablarea nu mai este necesara, decat atunci cand vorbim de cladiri mari, de birouri, cu automatizari pe mai multe etaje. Tech Cuisine ofera servicii de arhitectura completa Smart Home pentru automatizarea integrala a locuintelor, insa ofera si servicii punctuale pentru automatizarea incalzirii, a accesului in locuinta, anti efractie/inundatie/incendiu. Bineinteles, costurile sunt direct proportionale cu nivelul de echipare.

 

Tech Cuisine Smart Home este unic importator al echipamentelor germane pentru automatizarea incalzirii, Tado. Totodata, Tech Cuisine comercializeaza si reprezinta cele mai multe branduri de top de la nivel global de smart home, precum: Nuki, Yale, SwitchBot, Netatmo Legrand, Tado, Meross, Aqara. O alta zona importanta pe care se concentreaza Tech Cuisine este cea de e-Health. Propunem o gama larga de produse pentru controlul inteligent al sanatatii, cum ar fi inelul inteligent Oura sau tensiometre, termometre, cantare smart de la Withings. - Alexandru Maxineanu, fondatorul TECHCUISINE.RO.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor
BRAVIA CORE ofera cea mai buna experienta a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR BRAVIA CORE ofera cea mai buna experienta a divertismentului cinematografic pe televizoarele Sony BRAVIA XR
AI si blockchain pentru facturi mai mici la energie AI si blockchain pentru facturi mai mici la energie
Aspiratorul integrat in mobila Aspiratorul integrat in mobila
Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate
Mercusys® anunță Halo H50G — primul său sistem Mesh Gigabit, perfect pentru întreaga locuință Mercusys® anunță Halo H50G — primul său sistem Mesh Gigabit, perfect pentru întreaga locuință

Vezi mai multe articole