Un singur targ la puterea a treia

Un singur targ la puterea a treia

21 martie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru ca Romania continua sa fie una dintre cele mai dinamice piete din Europa, si pentru ca cererea de locuinte este inca mai mare decat oferta, targurile imobiliare au devenit ceva obisnuit. In aceasta perioada, de exemplu, are loc cea de a doua expozitie a editiei de primavara a tIMOn – Targul Imobiliar National. Evenimentul organizat de catre Admedia Consulta la World Trade Center Bucuresti, intre 19-23 martie reuneste in aceste zile, prin 3 expozitii distincte, o oferta imobiliara complexa: 100 de companii imobiliare (developeri si agentii imobiliare) care vor expune peste 150 de proiecte rezidentiale in cadrul carora se vor regasi peste 25.000 de apartamente, peste 1.500 de vile, peste 1.500 de locuinte de vacanta si peste 500 de locuinte in strainatate.
In cadrul expozitiei sunt prezentate proiecte cu valoare de investitie de peste patru miliarde euro, insumand aproximativ 22.000 de unitati locative in Bucuresti, Brasov, Sinaia, Busteni, Bran, Iasi, Bacau, Ploiesti, Constanta, Costinesti, Olimp, Hurghada (Egipt), Balcic, Sofia si Sunny Beach (Bulgaria), Spania si Brazilia.
Expozitia din martie, reprezinta a doua etapa a procesului de achizitie a unei locuinte. Peste 35 de companii din domeniul imobiliar, dar si din cel financiar-bancar, vor prezenta publicului o oferta adresata tuturor segmentelor de public interesate de o achizitie imobiliara. Cea de-a doua editie va prezenta in premiera sapte proiecte rezidentiale a caror valoare investitionala depasesete 50 milioane, au anuntat organizatorii targului.
Printre proiectele noi prezentate cu ocazia editiei din martie a targului se numara “Eminescu View”, un ansamblu de apartamente si birouri in zona centrala, pe strada Eminescu. Investitorul, compania Remax Imobiliare, va aloca circa zece milioane de euro pentru constructia unui imobil, care va cuprinde locuinte si spatii de birouri a anuntat compania Esop, promotorul zonei rezidentiale a proiectului. Imobilul va cuprinde 69 de apartamente, cu una, doua, trei, patru si cinci camere, iar termenul de finalizare a proiectului este jumatatea anului 2009. Cladirea va avea opt etaje, spatiile rezidentiale vor avea in total 9.500 de metri patrati, in timp ce aria alocata birourilor este de 3.500 de metri patrati.
Un alt proiect prezentat in premiera la tIMOn este “Ambasador Residence”, al carui dezvoltator este compania Real Total Consult. Investitia in proiectul care va fi amplasat in Prelungirea Ghencea se ridica la circa 7,2 milioane de euro. Ansamblu rezidential va cuprinde 23 de vile de lux si 43 de apartamente cu trei camere in vila cu parter si trei etaje.
Alaturi de cele doua proiecte, compania Light Dimension va scoate la vanzare alte doua proiecte noi, Sisesti 208 Residence si Corbeanca Residence. Primul proiect presupune o investitie de circa cinci milioane de euro si va cuprinde 22 de apartamente (opt de doua camere, 12 de trei camere si doua de patru camere). Cel mai mic pret este 110.00 euro, fara TVA, iar cel mai mare ajunge la 425.000 euro, fara TVA. Pentru cel de-al doilea proiect prezentat la tIMOn, Corbeanca Residence, compania va investi 1,5 milioane de euro in construirea a opt case insiruite, care vor avea un pret de plecare de peste doua milioane de euro.
Princo Grup vine de asemenea cu un nou ansamblu de locuinte, de data aceasta in afara Capitalei, Class Park Targoviste, care va cuprinde apartamente cu 1-4 camere. Investitia se ridica la 15 milioane de euro, iar preturile pornesc de la 49.000 euro si ajung la 125.000 euro, potrivit dezvoltatorului. Tot cu ocazia tIMOn, dezvoltatorul imobiliar Integral Technic va lansa pe piata proiectul Baneasa Happy House, investitie de circa 12 milioane de euro in construirea a sase imobile cu 42 de locuinte, iar compania CanServ va scoate la vanzare un proiect de blocuri in Militari (Primavara Militari), in vecinatatea magazinului Cora Lujerului.
De asemenea, in cadrul tIMOn va fi expus un alt proiect amplasat in zona de sud a Bucurestiului dezvoltat de catre Cezar M Construct, dar si un proiect de tip club privat – Clubul Poiana Soarelui – club in cadrul caruia sunt disponibile catre vanzare atat apartamente, cat si vile dar si loturi de teren.
Editia de primavara a tIMOn va continua cu expozitia organizata intre 9-13 aprilie, expozitie la care vor fi prezentate alte 30 de proiecte diferite fata de cele din februarie si martie. Incepand cu luna mai, tIMOn se va adresa pietelor locale, urmand ca la sfarsitul lunii sa fie organizata cea de-a doua editie a tIMOn de Constanta, iar in iunie prima editie a tIMOn de Timisoara, expozitii urmate de organizarea unor editii locale si in Brasov, Iasi, Cluj si Sibiu. 
imobiliare

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

asig asig
Bormasinile Bosch: ghid de alegere a celei potrivite tie Bormasinile Bosch: ghid de alegere a celei potrivite tie
Complex rezidential de 60 mil. euro in Militari Complex rezidential de 60 mil. euro in Militari
Pulsul chiriilor - 20 octombrie 2010 Pulsul chiriilor - 20 octombrie 2010
Lucrarile de constructii in luna iunie au scazut cu 8,5% 2009, dar au crescut cu 16,6% fata de mai - 06 august 2010 Lucrarile de constructii in luna iunie au scazut cu 8,5% 2009, dar au crescut cu 16,6% fata de mai - 06 august 2010
Topul preturilor la vile si apartamente pe Valea Prahovei Topul preturilor la vile si apartamente pe Valea Prahovei

Vezi mai multe articole