Usi glisante living

Usile glisante iti ofera mai mult spatiu

30 august, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fie ca-i vorba de usa de la camera, fie ca-i vorba de usa de la dulap, sistemul clasic de deschidere mananca din spatiul casei, adica nu poti sa ai elemente de mobilier sau de decor in raza de deschidere a usii. Problema aceasta poate fi rezolvata elegant cu ajutorul usilor glisante.

 

Usile glisante nu sunt prinse in balamale, pentru a se deschide ele culiseaza pe o sina, de-a lungul peretelui. Culisarea este eleganta si silentioasa, rezolvand o alta problema a usilor clasice: zgomotul pe care-l face usa atunci cand loveste tocul sau peretele.

 

Sa zicem, de exemplu, ca ai un dormitor foarte mic pentru copilul tau. Intr-un astfel de dormitor abia incape un pat de o singura persoana, o masa de lucru pe care sunt asezate laptopul si cateva carti si un dulap. Daca dulapul ar avea usa glisanta, atunci ai putea aseza patul fata in fata cu dulapul, la doar 60 de centimetri intre ele, iar daca usa de la intrarea in camera ar fi glisanta, atunci capatul patului ar putea fi asezat chiar in dreptul usii. 

 

Daca alegi astfel de usi trebuie sa stii ca exista trei tipuri de sisteme de glisare:
- glisare pe sina fixata in tavan
- glisare pe sina plasata pe podea
- glisare pe sina plasata in interiorul corpului de mobilier

 

Poti instala usi glisante in orice incapere si le poti decora astfel incat sa se integreze in orice spatiu. Poti sa separi incaperi sau poti sa renunti la un zid care nu-i de rezistenta si sa-l inlocuiesti cu o usa glisanta; de exemplu zidul dintre bucatarie si camera de zi.

 

Practic, cu ajutorul usilor glisante obtii 3 lucruri: economie de spatiu, design elegant si mai multa liniste. 

 

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa-ti alegi o usa de interior buna, dar si cu pret mic Cum sa-ti alegi o usa de interior buna, dar si cu pret mic
Obloane din lemn stratificat Obloane din lemn stratificat
VEKA te invata cum sa-ti alegi corect ferestrele termoizolante VEKA te invata cum sa-ti alegi corect ferestrele termoizolante
Usa de intrare cu panel Usa de intrare cu panel
Montajul usilor de interior: realizarea operatiunii pas cu pas Montajul usilor de interior: realizarea operatiunii pas cu pas
Tripanul - o noua generatie de termopane Tripanul - o noua generatie de termopane

Vezi mai multe articole