Usi glisante living

Usile glisante iti ofera mai mult spatiu

28 august, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Fie ca-i vorba de usa de la camera, fie ca-i vorba de usa de la dulap, sistemul clasic de deschidere mananca din spatiul casei, adica nu poti sa ai elemente de mobilier sau de decor in raza de deschidere a usii. Problema aceasta poate fi rezolvata elegant cu ajutorul usilor glisante.

 

Usile glisante nu sunt prinse in balamale, pentru a se deschide ele culiseaza pe o sina, de-a lungul peretelui. Culisarea este eleganta si silentioasa, rezolvand o alta problema a usilor clasice: zgomotul pe care-l face usa atunci cand loveste tocul sau peretele.

 

Sa zicem, de exemplu, ca ai un dormitor foarte mic pentru copilul tau. Intr-un astfel de dormitor abia incape un pat de o singura persoana, o masa de lucru pe care sunt asezate laptopul si cateva carti si un dulap. Daca dulapul ar avea usa glisanta, atunci ai putea aseza patul fata in fata cu dulapul, la doar 60 de centimetri intre ele, iar daca usa de la intrarea in camera ar fi glisanta, atunci capatul patului ar putea fi asezat chiar in dreptul usii. 

 

Daca alegi astfel de usi trebuie sa stii ca exista trei tipuri de sisteme de glisare:
- glisare pe sina fixata in tavan
- glisare pe sina plasata pe podea
- glisare pe sina plasata in interiorul corpului de mobilier

 

Poti instala usi glisante in orice incapere si le poti decora astfel incat sa se integreze in orice spatiu. Poti sa separi incaperi sau poti sa renunti la un zid care nu-i de rezistenta si sa-l inlocuiesti cu o usa glisanta; de exemplu zidul dintre bucatarie si camera de zi.

 

Practic, cu ajutorul usilor glisante obtii 3 lucruri: economie de spatiu, design elegant si mai multa liniste.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Usa de intrare cu panel Usa de intrare cu panel
Interviu cu Alexandru Stanean - Director General Adjunct al Teraplast Interviu cu Alexandru Stanean - Director General Adjunct al Teraplast
Interviu cu Aurel Vlaicu - Director General al GEALAN Romania Interviu cu Aurel Vlaicu - Director General al GEALAN Romania
Cum cureti petele de vopsea lavabila de pe tamplaria PVC Cum cureti petele de vopsea lavabila de pe tamplaria PVC
Cum se vopseste o usa de interior Cum se vopseste o usa de interior
Cum intretinem garniturile tamplariei termoizolante Cum intretinem garniturile tamplariei termoizolante

Vezi mai multe articole