on

VEKA prezinta concepte inovatoare pentru constructia de ferestre si usi in cadrul Fensterbau Frontale 2020

26 februarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Grupul VEKA va prezenta anul acesta, in cadrul targului Fensterbau Frontale de la Nuremberg, viitoarele solutii pentru constructia de ferestre si usi. Vizitatorii standului de peste 1.100 m² pot vedea ce inseamna sa fii „Pregatit pentru viitor” - deviza sub care VEKA se prezinta publicului in perioada 18 - 21 martie, cu inovatii care revolutioneaza piata de profil.

Seria noutatilor incepe cu noul VEKA AluConnect, o solutie inovatoare care imbina eficienta PVC-ului cu avantajele aluminiului, fara a face compromisuri asupra calitatii sau a performantei produsului. Lucrarile de dezvoltare ale sistemului de usi culisante complet reproiectat - VEKAMOTION 82 au avut la baza atentia pentru design si un proces usor de fabricatie. Cu versiunea de proiectare VEKAMOTION 82 MAX cu element fix, incidenta luminii, deja generoasa datorita noului design ce micsoreaza dimensinile cercevelei este imbunatatita. Astfel, solutiile practice au fost gandite pentru a raspunde unor cerinte importante precum accesibilitatea, securitatea, umbrirea si instalarea simplificata. Mai multe modele expuse vor oferi sansa vizitatorilor sa se convinga de numeroasele avantaje ale noului sistem.

“Suntem convinsi ca, odata cu aparitia noastra la FENSTERBAU FRONTALE in acest an, vom putea arata clientilor din intreaga lume ca avem raspunsuri la intrebarile importante ale viitorului. Obiectivul principal este de a ne plasa clientii in centrul gandirii si actiunilor noastre, pentru a asigura avantajele si succesul competitiv al fiecarui partener VEKA pe termen lung”, a declarat Josef Beckhoff, Membru al Comitetului Executiv VEKA pentru vanzari si marketing.

Tehnologia de finisare a suprafetelor VEKA SPECTRAL, unica in bransa si care a fost introdusa recent cu succes pe piata, va fi utilizata in multe modele expuse, demonstrand rezultatul excelent al multor ani de cercetare in laboratoarele VEKA si o tehnologie care a evoluat constant, concretizata intr-un produs exclusiv. Datorita aspectului sau unic, precum si caracteristicilor sale tehnice excelente, VEKA SPECTRAL cunoaste o cerere din ce in ce mai mare din partea arhitectilor si a proprietarilor de locuinte. Dovada sunt cele noua culori disponibile acum, precum si alte varietati de culori posibile care vor fi expuse.

In zona de umbrire, VEKA va arata noi completari la sistemul de rulouri VEKAVARIANT, care ofera solutii atractive pentru cladirile noi cu jaluzele venetiene sau noi rulouri. Noile cuplaje pot fi utilizate pe sisteme pentru SOFTLINE 76 si SOFTLINE 82 si ofera numeroase avantaje in constructia elementelor de fatada mai mari. Acest lucru face posibila schimbarea directiei de deschidere catre interior si exterior, simplificand totodata instalarea atat pe constructia finita, cat si pe santier.

Aceste inovatii demonstreaza atentia constanta a VEKA de a mentine avantajul competitiv al propriilor producatori pe o piata concurentiala. Din acest motiv, VEKA continua sa-si construiasca profilurile pentru a indeplini standardul de calitate clasa A conform EN 12608 - o caracteristica suplimentara care le diferentiaza in termeni de utilizare maxima si longevitate.

Zona de digitalizare si automatizare reprezinta o componenta importanta in cadrul targului. Dezvoltatorii VEKA si filiala proprie a companiei nou formate, DBS, au dezvoltat in ultimele luni solutii practice si accesibile pentru parteneri.

„Intr-o piata aflata in continua schimbare, in care cerintele si asteptarile clientilor cresc de la o perioada la alta, preocuparea noastra este de a veni cu solutii si inovatii capabile sa raspunda celor mai riguroase exigente. In ceea ce priveste constructia de ferestre suntem aliniati cu pietele mari din Europa si acest lucru ne bucura. Anul trecut am dezvoltat VEKA SPECTRAL cu noi culori, anul acesta continuam seria inovatiilor, iar tot ce vom lansa dupa expozitia de la Nuremberg va fi disponibil pe piata din Romania concomitent cu pietele vestice”, a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA Romania.

 

Pentru a beneficia de suficient spatiu pentru numeroasele inovatii, suprafata standului expozitional VEKA a fost extinsa la peste 1.100 m². Acest lucru a permis, de asemenea, realizarea unui spatiu adiacent dedicat intalnirilor, ideal pentru discutii si schimburi de opinii cu experti in domeniu si producatori de ferestre din intreaga lume.

Despre VEKA 

Fondata in anul 1969, ca urmare a preluarii producatorului german Vekaplast, care la acea data avea doar 8 angajati, VEKA a devenit, in 2011, lider mondial pe piata sistemelor de profiluri PVC pentru usi, ferestre si obloane, numarand astazi peste 5.600 de angajati si inregistrand vanzari de aproximativ un miliard de euro in intreaga lume. Prezent pe 4 continente, grupul VEKA isi desfasoara activitatea in 38 de locatii la nivel mondial.

VEKA ROMANIA, infiintata in anul 2000, este detinuta in totalitate de catre VEKA AG Germania si are peste 30 de angajati, in prezent deruland afaceri cu peste 180 de parteneri in intreaga tara. Sistemele de profiluri PVC de la VEKA, furnizate exclusiv in clasa A de calitate, ofera clientilor solutii individualizate din categoria premium, disponibile in peste 50 de nuante, precum si profiluri cu design specific, ce satisfac cele mai pretentioase cerinte estetice. Reciclabile in proportie de 100%, aceste sisteme ofera solutia ideala, atat din punct de vedere al izolarii termice, al functionalitatii, stabilitatii si usurintei de intretinere, cat si in ceea ce priveste durabilitatea si protectia mediului inconjurator. Fie ca este vorba despre ferestre, usi, obloane sau rulouri, pentru o cladire noua sau pentru o renovare, VEKA poate oferi solutia perfecta.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Apartamentele noi si vechi au preturi similare la targ - 10 septembrie 2010 Apartamentele noi si vechi au preturi similare la targ - 10 septembrie 2010
Apartamente de lux in Baneasa Apartamente de lux in Baneasa
Targul de Sfantul Nicolae 30 noiembrie – 2 decembrie 2012 Targul de Sfantul Nicolae 30 noiembrie – 2 decembrie 2012
Asociatia, obligata sa raspunda solicitarilor Asociatia, obligata sa raspunda solicitarilor
Din cauza termenelor prea scurte prevazute in lege, persoanele cu venituri mici ar putea ramane fara ajutoare pentru incalzire Din cauza termenelor prea scurte prevazute in lege, persoanele cu venituri mici ar putea ramane fara ajutoare pentru incalzire
Despagubirile tip Pasajul Basarab: 10.000 euro casa, 5 milioane euro 700 mp Despagubirile tip Pasajul Basarab: 10.000 euro casa, 5 milioane euro 700 mp "de firma"

Vezi mai multe articole