VEKA te invata cum sa-ti alegi corect ferestrele termoizolante

30 august, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru cei care stiu ca achizitionarea ferestrelor tip termopan este o investitie nu doar pentru o zi, ci pentru o viata, pentru cei care aleg sa fie bine informati atunci cand isi schimba ferestrele sau cauta unele noi, pentru cei care aleg nu doar dupa primul impuls sau pe baza pretului, VEKA a lansat site-ul www.fereastraveka.ro. Acesta este primul site de acest gen care se adreseaza publicului larg dornic sa se informeze. Scopul site-ului este sa educe si sa informeze cumparatorul final asupra criteriilor esentiale pe baza carora poate face o alegere corecta.
 
In mediul online exista deja o multitudine de informatii pe aceste teme, insa accesul catre acestea si cautarea lor, date fiind atatea si atatea surse diferite, cer timp si rabdare. In plus, ghidarea catre ce este cu adevarat esential este vitala, pentru ca te poti trezi ca ai petrecut o gramada de timp si nu tot ai aflat lucrurile care conteaza cu adevarat.
 
www.FereastraVEKA.ro
www.FereastraVEKA.ro
Pentru a-i scuti de atata efort pe cei dornici sa stie cat mai multe inainte de a alege, dar si pentru a-i ghida, sintetizand si subliniind aspectele cu adevarat importante, VEKA a ales o maniera simpla de prezentare, accesibila tuturor, aducand in discutie inclusiv date tehnice, pregatind in mod special o serie de filmulete care pun in lumina criteriile esentiale de alegere a ferestrelor. Astfel, parcurgand site-ul, in mai putin de cateva minute afli toate informatiile de care ai nevoie inainte de a incepe discutia cu producatorul de tamplarie PVC. Mai mult decat atat, odata venita echipa de montatori, ai deja toate reperele dupa care poti controla ca montajul ferestrelor tale se executa ca la carte. Informarea te ajuta astfel sa stii ce sa ceri vanzatorului si ce sa pretinzi montatorilor. Dar mai ales te scuteste de suprize neplacute ulterior: ca fereastrele alese au fost ieftine, dar s-au deteriorat mai repede decat trebuia sau ca montajul a fost facut defectuos.
 
Meniul site-ului www.fereastraveka.ro, bine structurat, abordeaza 6 capitole: “Cum ne alegem fereastra”, “Fereastra ta VEKA”, unde poti posta poze cu ferestrele tale cele noi, “Reglementari in domeniu”, noutati, informatii de interes, gama de “Produse VEKA”, reprezentante si showroomuri ale partenerilor “VEKA in orasul tau” si cateva date pe scurt “Despre VEKA”, lider mondial al profilelor din PVC de clasa A. Accesarea informatiilor se face rapid si usor. Utilizatorii sunt scutiti inca de la inceput de efortul (si plictiseala) de a accesa pagini dupa pagini in cautarea datelor. Astfel, de la prima pagina poti afla usor despre “Tipurile de tamplarie” folosite pentru ferestre, precum si despre caracteristicile esentiale ale unei ferestre de calitate - “Durabilitatea”, “Coeficientul de izolare termica” si “Manevrabilitatea si securitatea”. Mai mult, www.fereastraveka.ro aduce si o serie de informatii suplimentare ce privesc “Dotarile suplimentare” ale unei ferestre, sau “Servicii sau garantii”. Totul e prezentat si exemplificat usor, concis si chiar amuzant prin filmulete scurte, expresive si sugestive.
 
Iata cum, intr-o maniera concisa, clar si la subiect, dar in acelasi timp accesibila si prietenoasa, site-ul www.fereastraveka.ro incurajeaza oamenii sa caute informatia si le usureaza efortul in drumul parcurs spre aceasta. Beneficiarii finali de ferestre pot identifica astfel usor reperele necesare care sa ii ghideze cand au de facut o investitie atat de importanta precum cumpararea ferestrelor termoizolante. VEKA te ajuta sa alegi ferestre pentru o viata, nu doar pentru o zi! Alege sa fii informat!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Rulourile pentru ferestre Rulourile pentru ferestre
Izolarea fonica... Izolarea fonica...
Tamplarie Aluminiu si PVC Tamplarie Aluminiu si PVC
Investeste in relatiile de lunga durata. Ferestre si usi clasa A Investeste in relatiile de lunga durata. Ferestre si usi clasa A
Ferestre inteligente - "ochelari de soare" pentru casa ta Ferestre inteligente - "ochelari de soare" pentru casa ta
Usa de metal Usa de metal

Vezi mai multe articole