on

Alege geamul potrivit pentru ferestrele de mansarda VELUX

21 mai, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In foarte multe locuinte, fie ele case sau apartamente, spatiul este o adevarata problema, mai ales daca numarul membrilor din familie creste sau ca urmare a pandemiei ne-am vazut nevoiti sa ne mutam biroul in propria sufragerie.

 

O varianta la indemana prin care iti poti extinde spatiul locuit este amenajarea podului sau a mansardei. Daca pana in prezent, ai folosit acest spatiu doar pentru depozitare, poate ca ar fi momentul sa analizezi putin situatia si sa stabilesti daca il poti transforma in spatiu locuibil. Daca raspunsul este unul afirmativ, trebuie sa stii ca, inainte de toate, este important sa protejezi acest spatiu de umiditate si de pierderile de caldura, izolarea fiind esentiala pentru a beneficia de caldura in timpul iernii si de racoare in anotimpul cald, fara a consuma energie in exces.

 

Odata cu lucrarile de reamenajare a mansardei, de preferat ar fi sa iei in calcul si lumina de care aceasta dispune, astfel incat, sa optezi pentru o fereastra care sa iti ofere cat mai multa lumina naturala. Iar cand vine vorba de fereastra de mansarda, trebuie sa stii ce geam sa alegi. Acesta actioneaza ca un scut invizibil impotriva fortelor naturii si permite mentinerea unui climat interior placut.

 

Iata care sunt tipurile de geamuri ale ferestrelor de mansarda VELUX si beneficiile lor

 

 • GEAM 61 - Ideal pentru IZOLARE TERMICA

Acest geam este solutia potrivita in cazul in care iti doresti o izolare termica ireprosabila. El reuseste sa mentina locuinta calduroasa si confortabila datorita eficientei din punct de vedere energetic. Geamul are 3 foi din sticla si este intarit pentru extra protectie.

 

 • GEAM 51 – Perfect pentru cresterea nivelului de CONFORT

Acest geam are 2 foi de sticla, iar sticla exterioara este intarita pentru a asigura protectie impotriva loviturilor si a conditiilor de vreme extrema, precum: furtuna sau grindina.

 

 • GEAM 70 – recomandat pentru EXTRA CONFORT

Acest geam poate oferi un extra confort datorita tuturor caracteristicilor sale, precum: reducerea zgomotului ploii, securitate in interior, protectie impotriva razelor UV, extra rezistenta a geamului exterior care este laminat.

 

 • GEAM 66 – excelent pentru o STARE DE BINE

Acest geam cu 3 foi de sticla reduce la minimum senzatia de frig si blocheaza zgomotul exterior, astfel incat sa te simti confortabil si relaxat in propria locuinta. Mai mult decat atat, este tratat anti-roua si beneficiaza si de functia de autocuratare.

 

Iti doresti un geam care sa:

 • Contribuie la reducerea nivelului de zgomot produs in exterior, inclusiv a ploii;
 • Ofere un nivel ridicat de securitate interioara si sa previna caderea cioburilor in camera in cazul unei spargeri accidentale a geamului din interior;
 • Sa fie rezistent inclusiv in cazul unor conditii de vreme extrema, precum furtuna, grindina;
 • Sa protejeze mobila impotriva decolorarii cauzate de razele soarelui;
 • Sa aiba functii de autocuratare si anti-roua?

 

In acest caz, geamul 66 este potrivit pentru tine!

De ce sa alegi o fereastra de mansarda VELUX? Iata cateva caracteristici unice ale ferestrelor VELUX!

 1. Sunt cele mai rezistente produse de pe piata - Aceasta caracteristica este indeplinita datorita profilul unic din lemn tratat termic si invelit intr-un strat de poliuretan.
 2. Ferestrele VELUX din lemn lacuit sau din lemn vopsit alb sunt echipate cu materiale de ultima generatie: izolatie ThermoTechnologyTM, pachete cu trei foi de sticla si extra garnituri.
 3. Balamalele mediane cu care sunt echipate ferestre VELUX permit o functionare indelungata a acestora. Mai mult decat atat, sticla de grafit asigura ungerea lor chiar in timpul utilizarii, facilitand deschiderea usoara a ferestrei.
 4. Datorita montajului prin sistem de fixare cu clipsuri, pe langa faptul ca montarea este usoaraaspectul exterior general este unul elegant.
 5. Clapetele si fantele de ventilare cu care sunt dotate toate ferestrele VELUX iti permit sa aerisesti incaperea chiar si cu fereastra inchisa.
 6. Confort la superlativ. In plus, un climat interior optim, care se regleaza automat datorita senzorilor inteligenti. Acestea sunt beneficiile aduse pentru tine de kitul VELUX ACTIVE, unic in acest moment pe piata.
 7. Nu necesita intretinere!

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

VEKA te invata cum sa-ti alegi corect ferestrele termoizolante VEKA te invata cum sa-ti alegi corect ferestrele termoizolante
Investeste in relatiile de lunga durata. Ferestre si usi clasa A Investeste in relatiile de lunga durata. Ferestre si usi clasa A
Liniste si caldura pentru cateva sute de euro. Termopane. Liniste si caldura pentru cateva sute de euro. Termopane.
Jaluzele pentru Fiecare Incapere: Ghid de Alegere si Sfaturi de Specialitate Jaluzele pentru Fiecare Incapere: Ghid de Alegere si Sfaturi de Specialitate
Curatatul ferestrelor Curatatul ferestrelor
Cum sa-ti montezi singur o usa! Cum sa-ti montezi singur o usa!

Vezi mai multe articole