on

Vopsea lavabila exterior – Recomandari 2023

09 martie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand vine vorba de alegerea unei vopsele lavabile pentru exteriorul casei, este important sa optezi pentru un produs de calitate, care sa reziste la intemperii si sa isi pastreze aspectul proaspat si culoarea vibranta pe termen lung. In acest sens, magazinul online Econstrukt ofera o gama variata de vopsele pentru exterior marca Vitex, cu formula super rezistenta, atat in varianta clasica de alb, cat si in culorile disponibile prin sistemul de colorare Vitex.


Econstrukt este un magazin online care pune la dispozitia clientilor doar produse de la branduri de top, recunoscute pentru calitate, iar vopselele Vitex pentru exterior reprezinta doar un exemplu din oferta variata existenta. Afla de ce Vitex este una dintre cele mai bune alegeri de vopsea exterior pe care o poti face si care sunt recomandarile specialistilor Econstrukt!


Vopsea lavabila pentru exterior de la Vitex

 

Cand alegi vopseaua lavabila pentru exterior, este necesar sa tii cont de cateva criterii de selectie, iar produsele Vitex le bifeaza cu succes pe toate:

• Rezistenta sporita la intemperii: vopseaua pentru exterior trebuie sa fie rezistenta la apa, la temperaturi extreme si la radiatiile solare, pentru a preveni decolorarea si deteriorarea prematura a suprafetei pe care este aplicata.

• Certificare ca material rece: Pentru eficienta energetica sporita, este ideal sa alegi o vopsea pentru exterior certificata ca material rece, iar la Econstrukt poti gasi o astfel de varianta, sub marca Vitex.

• Calitatea si durabilitatea: Datorita formulelor avansate, vopselele Vitex pentru suprafete din exterior au o calitate superioara, asigura acoperire uniforma si au aderenta puternica, astfel incat nu va fi nevoie sa revopsesti suprafata un timp indelungat.

• Compozitia si toxicitatea: este important sa alegi o vopsea pentru exterior cu o formula cat mai curata, astfel incat sa nu reprezinte un risc pentru sanatatea ta si pentru mediul inconjurator. Vopselele Vitex pentru exterior au un continut redus de compusi organici volatili, spre deosebire de alte produse cu aceeasi destinatie de utilizare.

 

Recomandari de vopsea pentru peretii exteriori

 

1. Vopsea acrilica 100% VITEX Acrylan

Aceasta vopsea lavabila cu finisaj mat este ideala pentru peretii exteriori ai casei tale, oferind o acoperire uniforma si durabila. Este rezistenta la intemperii, se aplica usor si este disponibila in mai multe nuante, prin intermediul sistemului de colorare Vitex. Printre caracteristicile cheie ale acestei vopsele poti regasi:

· Rata de intindere superioara.

· Proprietati foarte bune de nivelare si acoperire.

· Nivel ridicat de permeabilitate la vapori.

· Nuante extrem de rezistente la contact frecvent cu apa provenita din precipitatii.

· Certificata ca vopsea rece de catre  Departamentul de Fizica din cadrul Universitatii din Atena.

· Consumul este de doar 16 m²/ L, pentru aplicarea intr-un singur strat.

 

2. Vopsea acrilica 100% VITEX Vito Acrylic

O vopsea lavabila acrilica pentru exterior pentru uz general, VITEX Vito Acrylic este un produs cu putere mare de acoperire si capacitate ridicata de intindere. Datorita proprietatilor de nivelare, asigura o suprafata plana neteda. Alte avantaje importante pe care le aduce:

· Este certificata ca vopsea rece, fiind ideala pentru peretii exteriori ai casei.

· Poate fi folosita pe tencuiala, beton sau suprafete nivelate cu gletiera.

· Este o vopsea economica.

· Consum: 11 m²/ L, pentru aplicarea intr-un singur strat.

 

3. Vopsea texturata VITEX Relief

Aceasta vopsea lavabila pentru exterior pe baza de copolimer de vinil ofera o durabilitate exceptionala, iar rezistenta sporita la umiditate si intemperii este garantata de formula calitativa. Alte avantaje oferite de Vitex Relief:

· Se poate folosi atat in interior, cat si in exterior.

· Are un finisaj texturat deosebit.

· Stratul final este rezistent, fara sa existe risc de aparitie a fisurilor.

· Consum: 1.2 m²/ L, pentru aplicarea intr-un singur strat.

 

Cu ajutorul acestor trei recomandari de vopsele de la Vitex vei putea sa transformi cu usurinta suprafata peretilor exteriori ai casei, obtinand un aspect impecabil si un rezultat care va rezista in timp in fata intemperiilor. Iar atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei vopsele pentru exterior, nu trebuie sa cauti mai departe de magazinul online Econstrukt, acolo unde vei gasi nenumarate produse care indeplinesc toate criteriile de performanta importante, inclusiv produsele de care ai nevoie pentru a pregati suprafata inainte de a aplica vopseaua lavabila.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Automatizari porti - Cum le alegem si cum le intretinem? Automatizari porti - Cum le alegem si cum le intretinem?
Recomandări pentru amenajarea unei alei de acces auto Recomandări pentru amenajarea unei alei de acces auto
Cum sa incorporezi in casa o scara exterioara Cum sa incorporezi in casa o scara exterioara

Vezi mai multe articole