on

Gresia portelanata si Inovatia ABS – Solutii Avansate pentru Spatii Moderne

02 aprilie, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Alegerea materialelor potrivite este esențială în procesul de renovare sau construcție a unui spațiu, fie că este vorba despre o locuință, un spațiu comercial sau industrial. Gresia porțelanată se distinge ca o soluție ideală datorită durabilității, rezistenței la uzură și versatilității sale. Portofoliul CESAROM s-a îmbogățit cu introducerea produselor RAKO cu suprafață ABS, o inovație remarcabilă în materie de suprafețe, caracterizată printr-un finisaj neted, mat și  o rezistență la alunecare, clasificată în categoria  R10/B.

 

gresie portelanata rectificata

 

Gresia porțelanată, cunoscută pentru rezistența sa la condiții extreme și absorbția minimală a apei, devine și mai funcțională prin adoptarea tehnologiei ABS, care garantează siguranță și durabilitate în medii cu trafic intens. Varietatea de culori, texturi și modele, oferă posibilități nelimitate de design, atât pentru amenajările interioare cât și cele exterioare.

 

Tehnologia ABS (Anti-alunecare-R10/B-Soft) marchează un pas înainte în asigurarea siguranței și ușurinței de întreținere, fiind aplicată inițial pentru plăcile ceramice glazurate și extinsă ulterior și pentru cele neglazurate. Acest finisaj avansat este ideal pentru spații care necesită aderență sporită fără a sacrifica estetica, cum ar fi bucătăriile, băile, zonele de duș și spațiile exterioare în jurul piscinelor.

 

Plăcile din această gamă sunt și rectificate. Gresia porțelanată rectificată, prin precizia tăierii sale, permite crearea de suprafețe uniforme și netede, ideale pentru designurile moderne. Când vine vorba de alegerea gresiei porțelanate pentru interioare, este important să se țină cont de culoare, textură și dimensiune, pentru a se potrivi cu designul dorit. De asemenea, compatibilitatea cu sistemele de încălzire în pardoseală subliniază eficiența sa în transferul de căldură.

 

Pentru exterior, alegerea corectă a gresiei porțelanate, împreună cu suprafața ABS, asigură durabilitate și siguranță, prevenind alunecarea în condiții umede sau înghețate. Întreținerea simplificată, datorită suprafeței ABS, facilitează curățarea, menținând aspectul estetic al plăcilor.

 

În concluzie, combinarea proprietăților gresiei porțelanate cu inovația ABS oferă o soluție completă pentru transformarea oricărui spațiu într-unul sigur, estetic și ușor de întreținut. Descoperiți gama noastră extinsă de plăci ceramice, disponibile pe cesarom.ro, pentru a alege soluția optimă adaptată nevoilor dumneavoastră.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Beneficiati Acum de Reducerile de Toamna pentru Profile WPC Productie Romaneasca Beneficiati Acum de Reducerile de Toamna pentru Profile WPC Productie Romaneasca
Recomandări pentru amenajarea unei alei de acces auto Recomandări pentru amenajarea unei alei de acces auto
Vopsea lavabila exterior – Recomandari 2023 Vopsea lavabila exterior – Recomandari 2023
Un Pas Revolutionar in Amenajarile Exterioare: Descopera Piatra Decorativa de la STAR STONE Un Pas Revolutionar in Amenajarile Exterioare: Descopera Piatra Decorativa de la STAR STONE
Celesta – acoperisul stelar de la RUFSTER Celesta – acoperisul stelar de la RUFSTER
Magia WPC - Lemn Compozit in Bancile si Jardinierele de la Bencomp Magia WPC - Lemn Compozit in Bancile si Jardinierele de la Bencomp

Vezi mai multe articole