on

Wetterbest lanseaza SUPREM50: protectia pentru acoperis cu cea mai mare rezistenta la coroziune si raze UV

19 august, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, a lansat SUPREM50 – un nou tip de protectie pentru sistemele de acoperis cu garantie de pana la 50 de ani. Aceasta vine in completarea protectiilor existente in prezent in portofoliu si ofera cea mai mare rezistenta la ultraviolete si cea mai mare rezistenta la coroziune, conform normativelor.

Protectia este stratul care protejeaza de rugina si de factorii corozivi miezul de otel al tiglei metalice. Protectia SUPREM50 are un strat de vopsea cu o grosime de 50 de microni, se poate indoi si monta la temperaturi de pana la minus 15 grade Celsius, iar rezistenta la zgariere este superioara in comparatie cu protectiile pe baza de vopsea existente pe piata.

Wetterbest SUPREM50 vine in completarea portofoliului actual si se aplica atat celor 4 profile de tigla metalica, cat si profilelor Click, minirulourilor si profilelor trapezoidale. In timp ce majoritatea protectiilor pentru sistemele de acoperisuri de pe piata sunt pe baza de vopsea tip poliester, Wetterbest SUPREM50 contine o vopsea cu compozitie chimica speciala, care ii confera rezistenta in orice conditii climatice. Asadar, prin caracteristicile sale, pe langa un aspect estetic deosebit, noua protectie se aliniaza perfect promisiunii Wetterbest de a oferi calitate, rezistenta si siguranta pe fiecare casa”, a declarat Marian Pirvu, director general Wetterbest.

Datorita specificatiilor sale, aceasta protectie poate fi folosita in orice mediu, atat in zona rurala cat si in zonele de coasta, la munte sau in zonele industriale. In functie de mediul in care este amplasata constructia, garantia culorii este de pana la 25 de ani, iar garantia la coroziune este de pana la 50 de ani.

SUPREM50 este fabricata la standarde internationale de catre unul dintre liderii mondiali in productia de otel, folosind cele mai noi tehnologii si respectand toate reglementarile europene in ceea ce priveste mediul. Acest lucru inseamna ca SUPREM50 nu are in componenta sa crom sau alte substante periculoase.

Wetterbest are o experienta de 20 de ani pe piata de profil si produce in fabricile proprii: 4 tipuri de tigla metalica, tabla cutata de 5 tipodimensiuni, tabla faltuita, accesorii complete si sisteme de drenaj. Compania are trei unitati de productie cu 40 de linii automate, iar anul acesta va inaugura o noua unitate in judetul Prahova pentru relocarea fabricii din Baicoi. Valoarea totala a investitiei este de 5,2 milioane de euro.

Wetterbest a raportat o cifra de afaceri de 105 milioane de lei in primele sase luni ale acestui an, in crestere cu 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Din luna mai, Grupul TeraPlast a ajuns la o participatie de 99% in companie.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator roman de materiale de constructii. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel Romania si Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria. Din aprilie 2019, business-ul de reciclare al Grupului se desfasoara in compania independenta TeraPlast Recycling.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP. Actiunile TeraPlast sunt incluse in indicii BET-BK, BET-XT, BET-XT-TR si BET-Plus.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Creditul ipotecar rapid este mai scump Creditul ipotecar rapid este mai scump
Romstal Leasing lanseaza pe piata leasingul imobiliar cu avans de 5% Romstal Leasing lanseaza pe piata leasingul imobiliar cu avans de 5%
Piata imobiliara, blocata pe fond emotional - 6 Martie 2009 Piata imobiliara, blocata pe fond emotional - 6 Martie 2009
Piata rezidentiala ramane in expectativa relansarii - 11 ianuarie 2010 Piata rezidentiala ramane in expectativa relansarii - 11 ianuarie 2010
IMOBILIARE - 14.000 de case noi de vinzare la tirg IMOBILIARE - 14.000 de case noi de vinzare la tirg
Mallul, templu comercial nascut din \ Mallul, templu comercial nascut din \"circul foamei\"

Vezi mai multe articole