on

Wienerberger Romania il numeste pe Iulian Mangalagiu in pozitia de Managing Director

20 mai, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Wienerberger Romania anunta numirea, cu efect imediat, a lui Iulian Mangalagiu ca Managing Director si Purtator de Cuvant al board-ului.

Iulian Mangalagiu este un expert cu numerosi ani de experienta in domeniul materialelor de constructii. Pe langa expertiza sa extinsa si indelungata, intelege in profunzime toate aspectele acestui business, datorita pozitiei sale anterioare ca CEO la Brikston. Inainte de aceasta, Iulian Mangalagiu a fost  Business Unit Manager pentru Henkel Romania si Director de Marketing si Vanzari pentru Rigips Romania. Este inginer constructor si detine un Business EMBA, conferit de Asebuss si Universitatea Kennesaw din Georgia, SUA, precum si o diploma de master in domeniul constructiilor, obtinuta la Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti.

Suntem foarte bucurosi sa il primim pe Iulian Mangalagiu in echipa noastra si suntem convinsi ca gandirea sa orientata spre succes, precum si calitatile sale de leader  vor contribui la dezvoltarea, in continuare, a companiei noastre. Este, de asemenea, important sa accentuam increderea noastra in puternica echipa de management din Romania, care pregateste o fundatie solida pentru cresterea accelerata a business-ului nostru in aceasta tara. Alaturi de el, suntem perfect pregatiti sa ne extindem pozitia de leader in aceasta piata si sa devenim un furnizor de solutii integrate cu accent pe intregul exterior al cladirilor.“ afirma Christof Domenig, CEO al Wienerberger Building Solutions.

Ca parte a acestei schimbari organizationale,  Corneliu Fecioru, Director Comercial al Wienerberger Romania, va parasi aceasta pozitie, decizia fiind luata de comun acord. Wienerberger doreste sa-si afirme aprecierea pentru Corneliu Fecioru, pentru realizarile sale si pentru contributia adusa companiei in Romania, pe durata celor 7 ani de lucru impreuna cu Wienerberger. 

Wienerberger este prezenta in Romania din 1998 si este una din cele mai mari companii producatoare de materiale de constructii din tara. Aceasta companie opereaza patru unitati de productie pentru caramizi din ceramica si, de asemenea, comercializeaza tigle ceramice sub brandul Tondach, avand in total peste 300 de angajati. Romania este una dintre cele mai mari piete din regiunea CEE si are o piata a materialelor de constructii pentru domeniul rezidential in plina dezvoltare. Caramizile reprezinta unul dintre cele mai populare si frecvent utilizate materiale de constructii in aceasta tara. 

Wienerberger Group

Wienerberger este cel mai mare producator de caramizi din lume (Porotherm, Terca) si lider de piata in tigle ceramice pentru acoperisuri (Koramic, Tondach) in Europa, dar si de pavaje de beton  (Semmelrock) in Europa Centrala si de Est. In domeniul sistemelor de tevi (tevi ceramice Steinzeug-Keramo si tevi de plastic Pipelife), compania este unul din principalii furnizori in Europa. Cu un total de 195 unitati de productie, Grupul Wienerberger a generat venituri de 3.3 miliarde euro si  un EBITDA  de 470 millioane euro in 2018.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Conferința Internațională INNOCONSTRUCT a marcat angajamentul ferm al companiilor și Guvernului pe drumul digitalizării în construcții Conferința Internațională INNOCONSTRUCT a marcat angajamentul ferm al companiilor și Guvernului pe drumul digitalizării în construcții
Casa veche, avans pentru una noua Casa veche, avans pentru una noua
Guvernul subventioneaza 50% din valoarea proiectelor de reabilitare termica a locuintelor - 05 Martie 2009 Guvernul subventioneaza 50% din valoarea proiectelor de reabilitare termica a locuintelor - 05 Martie 2009
500 milioane euro de la stat pentru energii regenerabile 500 milioane euro de la stat pentru energii regenerabile
Cadastru Cadastru
Copaci taiati pentru un bloc Copaci taiati pentru un bloc

Vezi mai multe articole