Cartierul Brancusi

02 decembrie, 2004

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Oferta de constructii de case unifamiliale in amplasamentul Brancusi, sectorul 6, Bucuresti este prezentata in cadrul Expozitiei ANL din incinta MTCT - B-dul Dinicu Golescu nr. 38, Intrarea B. Odata cu acceptarea acestei oferte, solicitantul primeste adresa catre banca pentru intocmirea dosarului de solvabilitate si doua declaratii ce vor fi date pe proprie raspundere si care vor trebui autentificate la notariat, urmand ca pana la data de 15 decembrie 2004 inclusiv sa fie primite in cadrul expozitiei sau la sediul ANL declaratiile autentificate. Dupa aceasta data se va intocmi lista de prioritati si nu vor mai fi primite documente de la solicitantii care nu le-au completat in intervalul mentionat. (sursa: anunt ANL)

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Trenduri si beneficii ale gatitului acasa: De ce este important sa invatam sa ne preparam singuri mancarea? Trenduri si beneficii ale gatitului acasa: De ce este important sa invatam sa ne preparam singuri mancarea?
Romanii vor vizita casa dorita pe PC Romanii vor vizita casa dorita pe PC
Chiriile scad la nivelul din 2006 - 14 Aprilie 2009 Chiriile scad la nivelul din 2006 - 14 Aprilie 2009
Pe cati ani este mai avantajos creditul Pe cati ani este mai avantajos creditul "Prima Casa" - 03 Septembrie 2009
HUF HAUS dezvolta case autonome, bazate pe energie regenerabila HUF HAUS dezvolta case autonome, bazate pe energie regenerabila
Iti poti lua mobila noua la jumatate de pret! Iti poti lua mobila noua la jumatate de pret!

Vezi mai multe articole