Spatiu personalizat: Rafturi si etajere adaptate nevoilor tale

Spatiu personalizat: Rafturi si etajere adaptate nevoilor tale

25 martie, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Nevoia de spațiu este o problemă frecventă în amenajarea apartamentelor. Mutarea într-o casă mai mare nu este mereu o opțiune, deci optimizarea spațiului existent devine esențială. O soluție ingenioasă și accesibilă o constituie înlocuirea pieselor masive de mobilier cu rafturi și etajere personalizate.

 

rafturi etajera

 

Sursă foto: https://rusticbutique.ro/ 

 

Spre deosebire de mobila clasică, rafturile oferă flexibilitate și se adaptează perfect la orice spațiu, oferind totodată o varietate de beneficii:

 

1. Diversitate:

 

Nuante: Am fost impresionați de paleta bogată de culori prezentată de Szel-Mob la standul de anul acesta de la MobilaExpo, de la tonuri naturale la accente vibrante, pentru a crea o atmosferă personalizată.

Materiale: Putem alege între rafturi din lemn masiv, MDF, PAL sau metal, în funcție de stilul dorit și de rezistența necesară.

Modele: Pe site-ul de prezentare sau în showroom, poți descoperi o gamă variată de modele, de la rafturi simple la etajere cu design sofisticat, potrivite pentru orice încăpere.

 

nuante mdf

 

2. Funcționalitate:

Spațiu de depozitare: Rafturile pot găzdui o multitudine de obiecte, de la cărți și decorațiuni la veselă și ustensile de bucătărie.
 

Organizare eficientă: Personalizează spațiul de depozitare alegând rafturi cu diferite dimensiuni și configurații.
 

Adaptabilitate: Rafturile pot fi montate pe perete, integrate în mobilier sau așezate independent, oferind o flexibilitate sporită în amenajare.

 

3. Estetică:

Creativitate: Personalizează-ți pereții cu rafturi aranjate în forme geometrice, asimetrice sau cu spații de depozitare ascunse.
 

Accent decorativ: Alege rafturi cu ornamente, modele sculptate sau finisaje deosebite pentru a crea un punct focal în încăpere.
 

Integrare armonioasă: Alege modele care se potrivesc stilului existent al apartamentului tău, fie că preferi un design modern, minimalist, rustic sau vintage.

 

Inspirație pentru spațiul tău:

 

Living: Creează o bibliotecă personalizată din casete deschise, așezate pe verticală sau orizontală, adaptând configurația la spațiul disponibil.
 

Hol: Decorează holul cu rafturi elegante de 1m lungime, montate pe perete, pentru a expune obiecte decorative sau plante.
 

Bucătărie: Optează pentru o etajera discretă deasupra mesei, ideală pentru o fructiera sau o vaza cu flori.
 

Dormitor: Integrează rafturi în formă de scara sau taiate în arc de cerc pentru a crea un spațiu personalizat.
 

Transformă spațiul limitat într-un univers personalizat cu ajutorul rafturilor și etajerelor de la Rustic Boutique!

Explorează gama variată de modele și culori pentru a găsi soluția perfectă nevoilor tale.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

BONALDO | Noile tendinte in materie de amenajari interioare BONALDO | Noile tendinte in materie de amenajari interioare
Mobilierul ecologic Mobilierul ecologic
Mobilier din piele naturala Mobilier din piele naturala
Infinity for Home - furnizor de solutii complete pentru amenajarea casei Infinity for Home - furnizor de solutii complete pentru amenajarea casei
Tapitarea mobilei vechi: cum ii prelungesti viata si cum o faci mai sigura Tapitarea mobilei vechi: cum ii prelungesti viata si cum o faci mai sigura
Mobilier de lux pentru amenajari ca in reviste de design interior Mobilier de lux pentru amenajari ca in reviste de design interior

Vezi mai multe articole