on

Amenajarile cu piatra sunt noul ”must-have”

14 mai, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PIATRAONLINE a dat startul amenajarilor de primavara cu piatra naturala, un material sustenabil ce nu ar trebui sa lipseasca din amenajarea gradinii tale, dar si a locuintei. Acum este momentul sa profiti de reducerile de primavara si sa achizitionezi piatra naturala favorita pentru curtea ta.

Daca vrei sa iti amenajezi spatiul exterior, o poti face cu produsele puse la dispozitie de catre PIATRAONLINE, printre care amintim: panelurile din ardezie si din marmura, travertin pentru pardoseala si produse din marmura. Piatra naturala este un produs cu un grad ridicat de estetica si functionalitate, o optiune care nu se va demoda niciodata si care va rezista foarte bine in timp. Indiferent pentru ce tip de amenajare optezi (alei, soclul casei, terase, pavaje), piatra nu te va dezamagi si va arata minunat in gradina ta.

Insa acestea nu sunt singurele produse destinate amenajarilor exterioare. PIATRAONLINE mai desfasoara in aceasta perioada si campania de amenajare a gradinii, o oportunitate prin care clientii au posibilitatea de a redecora spatiile exterioare, folosind piatra naturala. Printre produsele destinate amenajarilor exterioare se numara fantanile, cismelele, lespezile si pasii de gradina, rocaria, pebble-ul, dar si gratarele si cuptoarele de gradina.

Cismelele si fantanile din piatra naturala sunt folosite pentru a infrumuseta vizual gradina si pentru a oferi un efect terapeutic. Acestea pot fi amplasate in orice spatiu, indiferent ca vor sta in bataia directa a soarelui sau in frig.

Printre produsele puse la dispozitie de PIATRAONLINE se mai numara pebble-ul, rocaria, dar si lespezile si pasii de gradina. Pebble-ul si rocaria sunt pietre naturale cu capacitate mare de adaptare in orice amenajare. Pentru a nu se amesteca produsele intre ele, se recomanda folosirea distantierului de gradina pentru mozaic Deco Uni. Lespezile din piatra naturala sunt dure si rezistente si se gasesc intr-o mare varietate coloristica, folosita pentru placari exterioare de drumuri de gradina, dar si pentru placarea teraselor exterioare.

Produsele destinate amenajarii gradinii pot fi folosite sub diferite combinatii, atat timp cat spatiul nu este incarcat vizual si este pastrata o armonie in intreaga amenajare. Chiar daca este un material rezistent, recomandam sa oferi pietrei ingrijirea necesara, proces ce se poate realiza cu solutii profesionale marca LTP UK, destinate curatarii, impermeabilizarii si intretinerii suprafetelor. Din aceasta gama de produse, fac parte:

  • LTP Grimex, o solutie puternica ce curate piatra in profunzime, fiind potrivita pentru eliminarea petelor de ulei si grasime;
  • LTP MPG este un impermeabilizat puternic ce ofera protectie maxima impotriva petelor de ulei si grasime, fiind destinat suprafetelor polisate (lustruite), atat pentru interior, cat si pentru exterior;
  • LTP Mattstone este un impermeabilizant ce imbunatateste delicat culoarea materialului pe care este aplicat si permite suprafetei tratate sa respire;
  • LTP Mattstone H2O este un impermeabilizant ecologic, pe baza de apa ce poate fi folosit pentru orice tip de suprafata, indiferent de finisaj.

 

Folosind aceste produse si alte cateva, PIATRAONLINE a creat o serie de pachete destinate ingrijirii pietrei naturale, in functie de suprafata, de caracteristici, dar si de necesitatile pietrei (suprafete mate sau polisate, pentru refacere suprafete intunecate, pentru indepartare ciment, sare etc.). Pachetele pentru ingrijirea pietrei naturale pot fi accesate aici.

Produsele oferite de catre compania PIATRAONLINE sunt destinate persoanelor care stiu ce vor de la o amenajare, isi doresc materiale sustenabile, rezistente in timp, dar si cu aspect deosebit. Produsele destinate spatiului exterior (cismelele, fantanile, rocaria, pebble-ul, lespezile si gratarele de gradina) sunt de inalta calitate si pot fi folosite pentru orice tip de amenajare exterioara.

Daca ai de amenajat gradina, intra pe site-ul oficial PIATRAONLINE si alege-ti produsul favorit cu care sa iti amenajezi spatiul de relaxare: ai o gama larga de produse din care poti alege. Si daca nu ai idee cum sa decorezi acest spatiu, intra pe blogul companiei si descopera cele mai utile idei pentru amenajarea gradinii. In plus, aici ai un ghid complet pentru amenajarea gradinii.

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala din Romania si pune la dispozitia clientilor sai, peste 1.500 de produse destinate amenajarilor interioare si exterioare.

PIATRAONLINE are peste 40.000 de proiecte finalizate si se adreseaza unui numar mare de clienti, atat persoane fizice, cat si arhitecti, firme de constructii sau dezvoltatori imobiliari.

PIATRAONLINE este primul magazin online de piatra naturala, dar si cel mai mare din Romania. De peste 12 ani, compania selecteaza si importa piatra de inalta calitate din toate culturile lumii, pentru a oferi clientilor sai posibilitatea de a transforma viziunea in realitate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Caramida sau BCA Caramida sau BCA
Ceresit investeste intr-o noua linie de productie Ceresit investeste intr-o noua linie de productie
Norocul vine la Moment Norocul vine la Moment
Caracteristicile betonului intarit - rezistenta si durabilitate Caracteristicile betonului intarit - rezistenta si durabilitate
Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste
Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate

Vezi mai multe articole