amenajare baie - placare baie

Adeziv Ceresit pentru placari profesioniste

27 martie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Priceperea si indemanarea sunt esentiale pentru reusita unei lucrari. Dar e un lucru stiut ca nu sunt suficiente. La fel de important este sa folosesti materiale de calitate, care sa iti reprezinte si sustina munca prin eficienta si durabilitate.

In ceea ce priveste montarea placilor de faianta si gresie lucrurile stau la fel. In afara de maini pricepute este nevoie de un adeziv care sa corespunda standardelor tale de calitate.

Iti recomandam Ceresit CM 11 PLUS, un adeziv special gandit pentru placarile ceramice atat la interior, cat si la exterior. Are lucrabilitate excelenta, rezistenta sporita la inghet si la variatiile de temperatura. In plus, este recomandat pentru montarea placilor portelanate la interior.

Cu Ceresit CM 11 PLUS ai “garantia perfectiunii”.

Asadar, daca esti interesat ca lucrarea ta sa fie mai mult decat atragatoare din punct de vedere estetic, alege un adeziv profesionist, potrivit nevoilor si pretentiilor tale. Ceresit iti ofera produse la cele mai inalte standarde si, pentru confortul buzunarului tau, in sacul promotional de CM 11 PLUS gasesti cu 2,5 kg mai mult adeziv, gratis. Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker
Intrebari si greseli in montajul si intretinerea pietrei naturale Intrebari si greseli in montajul si intretinerea pietrei naturale
Construieste-ti casa visurilor cu BCA Construieste-ti casa visurilor cu BCA
Inca mai crezi mitul fals ca BCA este radioactiv? Inca mai crezi mitul fals ca BCA este radioactiv?
Cum afecteaza criza coronavirusului industria constructiilor? Cum afecteaza criza coronavirusului industria constructiilor?
Cum estimezi cantitatea de vopsea de care ai nevoie Cum estimezi cantitatea de vopsea de care ai nevoie

Vezi mai multe articole