amenajare baie - placare baie

Adeziv Ceresit pentru placari profesioniste

27 martie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Priceperea si indemanarea sunt esentiale pentru reusita unei lucrari. Dar e un lucru stiut ca nu sunt suficiente. La fel de important este sa folosesti materiale de calitate, care sa iti reprezinte si sustina munca prin eficienta si durabilitate.

In ceea ce priveste montarea placilor de faianta si gresie lucrurile stau la fel. In afara de maini pricepute este nevoie de un adeziv care sa corespunda standardelor tale de calitate.

Iti recomandam Ceresit CM 11 PLUS, un adeziv special gandit pentru placarile ceramice atat la interior, cat si la exterior. Are lucrabilitate excelenta, rezistenta sporita la inghet si la variatiile de temperatura. In plus, este recomandat pentru montarea placilor portelanate la interior.

Cu Ceresit CM 11 PLUS ai “garantia perfectiunii”.

Asadar, daca esti interesat ca lucrarea ta sa fie mai mult decat atragatoare din punct de vedere estetic, alege un adeziv profesionist, potrivit nevoilor si pretentiilor tale. Ceresit iti ofera produse la cele mai inalte standarde si, pentru confortul buzunarului tau, in sacul promotional de CM 11 PLUS gasesti cu 2,5 kg mai mult adeziv, gratis. Oferta este valabila in limita stocului disponibil!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Alege tencuieli mecanizate, pe baza de ipsos: pentru finisarea suprafetelor mari in termene de executie scurte Alege tencuieli mecanizate, pe baza de ipsos: pentru finisarea suprafetelor mari in termene de executie scurte
Placari ceramice la exterior – aspect si durabilitate Placari ceramice la exterior – aspect si durabilitate
Lacul care revigoreaza piatra Lacul care revigoreaza piatra
Tabla cutata vs. tabla click: 3 Diferente esentiale Tabla cutata vs. tabla click: 3 Diferente esentiale
Sfaturi utile: ce sa stii despre pardoselile poliuretanice? Sfaturi utile: ce sa stii despre pardoselile poliuretanice?
Potentialul lemnului - termoizolare Potentialul lemnului - termoizolare

Vezi mai multe articole