ProBCA Termorelaxare

Bucura-te de TERMORELAXARE folosind BCA

13 iunie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Oamenii au cautat dintotdeauna un material suficient de rezistent, termoizolant, dar in acelasi timp usor de folosit pentru a construi eficient si durabil. De aceea, la inceputul anilor ’20 este dezvoltata o noua tehnologie pentru productia unui astfel de material de zidarie BCA. Noile blocuri de zidarie pun confortul si siguranta casei pe primul loc, fara sa puna in pericol mediul inconjurator.

Materialul de zidarie BCA este ideal pentru zidaria casei daca iti doresti o temperatura constanta, fara variatii insemnate intre anotimpuri. Nevoile de incalzire sau de racire a temperaturii vor fi minime si costurile la fel. Structura cu un continut ridicat de aer a blocurilor de BCA le ofera acestora capacitati termoizolatoare optime ce exclud nevoia unui sistem de termoizolare suplimentar. Practic, zidesti si termoizolezi in acelasi timp.

Zidaria realizata din BCA aduce un plus de siguranta casei tale datorita compozitiei minerale cu proprietatile ignifuge care il face sistemul de zidarie cu cel mai inalt grad de rezistenta la foc. In plus, pentru ca este fabricat doar din materii prime naturale ce sunt aproape neepuizabile, in cadrul unui proces tehnologic eficient si ecologic, materialul de zidarie BCA protejeaza sanatatea familiei tale si generatiile viitoare printr-un consum economic si emisii reduse de CO2.

Avand o greutate mica, zidaria din BCA nu solicita structura sau fundatia cladirii si poate fi folosita cu succes in cazul constructiilor moderne, multietajate. Durabilitatea si proprietatile materialului se pastreaza pe toata durata de viata, fara sa fie afectate de conditiile meteorologice sau de procesele de imbatranire.

Folosind produse BCA construiesti fara sa faci compromisuri si te bucuri alaturi de cei dragi de un nou tip de confort – TERMORELAXARE.

 

PRO BCA cere sprijinul autoritatilor locale pentru dezvoltarea sectorului constructiilor

           Legea 350/2001 privind amenajarea teritoriului si urbanismul, ar trebui sa fie o lege care sa sprijine si sa incurajeze investitorii pentru a contribui la dezvoltarea coerenta si eficienta a localitatilor, cu un impact direct asupra lucrarilor de construire si implicit asupra producatorilor de materiale de constructii. Din pacate, aceasta lege are o serie de bariere care nu fac decat sa obstructioneze si sa descurajeze investitorii in acest domeniu. Autoritatile locale ar trebui sa aibe instrumentele legale necesare de a sprijini investitorii, pe de o parte iar pe de alta parte ar trebui ca personalul din cadrul acestor autoritati (ales sau angajat) sa aibe o mentalitate orientata spre investitori.

Conform art.36 aliniat (5) În activitatea lor, arhitecţii-şefi sunt sprijiniţi de Comisia tehnică de amenajare a teritoriului şi urbanism, comisie cu rol consultativ care asigură fundamentarea tehnică de specialitate în vederea luării deciziilor.
         Prin regulamentele de urbanism autoritatile locale impun ca orice constructie sa dispuna de un anumit numar de locuri de parcare. Este adevarat ca asigurarea locurilor de parcare este foarte importanta pentru orice cladire. De cele mai multe ori exista limite spatiale pentru realizarea acestor locuri de parcare si daca se gasesc solutii acestea sunt extrem de costisitoare. Toate acestea il determina pe investitor sa renunte la realizarea investitiei. Pentru solutionarea acestor aspecte in lumea civilizata s-au gasit si se gasesc solutii impreuna cu comunitatea locala care trebuie sa aibe un mare interes in sprijinirea investitorilor care practic aduc cea mai mare contributie la dezvoltarea din punct de vedere urbanistic a localitatilor. In acest sens, putem spune ca in conditiile in care autoritatile locale doresc sa incaseze taxe si impozite pe constructii, trebuie sa si sprijine realizarea constructiilor prin asigurarea locurilor de parcare asa cum sunt asigurate si drumurile publice.

PRO BCA – Organizatia Patronala a  Producatorilor de BCA din Romania reuneste principalele companii producatoare de BCA si alte materiale de constructii, in prezent din organizatie facand parte Celco, Macon, Elpreco, Soceram, Somaco Grup Prefabricate, Xella RO, precum si compania producatoare de pasta de aluminiu, Alba Aluminiu. PRO BCA – Organizatia Patronala a  Producatorilor de BCA  este membra a Asociatiei Europene a Producatorilor de BCA – EAACA.


Presedinte PRO BCA,
Niculae Dusu

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

BCA, ideal pentru orice tip de constructie BCA, ideal pentru orice tip de constructie
Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (3) Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (3)
Ce este betonul amprentat si care sunt etapele de executie Ce este betonul amprentat si care sunt etapele de executie
Caramizi din lemn – Constructii moderne, ecologice si durabile Caramizi din lemn – Constructii moderne, ecologice si durabile
Si tu poti fi Super Meserias Ceresit! Si tu poti fi Super Meserias Ceresit!
Placari ceramice la exterior – aspect si durabilitate Placari ceramice la exterior – aspect si durabilitate

Vezi mai multe articole