on

Astro - Sistem de incalzire | Purificator de aer

07 martie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Astro este un sistem de incalzire si un purificator de aer care se integreaza cu usurinta in orice tip de amenajare. Este un sistem de incalzire “smart” care poate incalzi fara efort camera dorita, iar in acelasi timp purifica si aerul din incaperea respectiva.

Astro nu este un simplu radiator, este un ventilator termic, un purificator de aer, un piesa de mobilier sau o mica nava spatiala care se afla tot timpul pe punctul de a-si lua zborul, pentru a explora spatiul.

Versatilitatea este punctul forte al sistemului de incalzire/purificatorului de aer Astro, atat din punct de vedere estetic, cat si functional. Datorita designului minimalist si retro, Astro poate fi pozitionat oriunde, iar functiile de incalzire si purificare il fac util indiferent de anotimp. Astro poate functiona si in lunile calduroase cand chiar daca nu va incalzi locuinta, va purifica cu succes aerul.

Am dorit ca sistemul de incalzire/purificatorul de aer Astro sa fie o piesa de mobilier “smart” care sa poata fi utilizata atat in cladirile rezidentiale, cat si in spatiile de birou.” – Luca Nichetto, designer

Functiile sistemului pot fi ajustate cu ajutorului butoanelor touch sau prin aplicatia Android and IOS via Wi-Fi.

Functia de purificare este permisa de un filtru de carbon activ F7. Filtrul curata aerul cu o eficienta de 85% -95% pentru particule de pana la 1 micron, acesta purifica aproape complet incaperea de polen, bacterii, mucegai etc. Carbonul activ functioneaza pentru a capta mirosurile cu o eficienta de aproape 98%. Fumul de tigara, mirosuri din bucatarie sau din camerele neventilate sunt absorbite si neutralizate, imbunatatind astfel calitatea aerului.

Astro face parte din colectia “Plug and Play” prezentata de Tubes cu ocazia manifestarii Salone del Mobile 2018. Aceasta colectie marcheaza punctul de plecare al ineditului concept “personal warmth”: sisteme de incalzire care nu necesita instalare si care pot fi mutate dintr-o camera in alta, in functie de preferinte si necesitati. Mai multe detalii aici.

  

Infiintata in 1992, Tubes are un istoric cu adevarat unic in industria radiatoarelor si a incalzitorilor pentru prosoape. Compania Tubes s-a remarcat pe piata datorita abordarii extrem de inovatoare, a calitatii superioare si a tehnologiei moderne.

Sursa articol: Ergo

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Batranul boiler din baie Batranul boiler din baie
Cum se regleaza presiunea in vasul de expansiune al centralei Cum se regleaza presiunea in vasul de expansiune al centralei
O microcentrala pentru fiecare O microcentrala pentru fiecare
Ce trebuie sa stii despre panourile radiante sau plasmele termice Ce trebuie sa stii despre panourile radiante sau plasmele termice
Ce trebuie sa stii despre centralele pe lemn cu gazeificare Ce trebuie sa stii despre centralele pe lemn cu gazeificare
Investitia initiala in incalzirea locuintei:  de ce este importanta alegerea unei solutii complete Investitia initiala in incalzirea locuintei: de ce este importanta alegerea unei solutii complete

Vezi mai multe articole