on

Beneficiile implementarii unei solutii de incalzire cu instalare la exterior

22 ianuarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Un concept contemporan de ultima generatie al specialistilor imobiliari romani, a fost dezvoltat de echipa de arhitecti de renume international a Centrului de Studii si Cercetari in Arhitectura si Urbanism - CERAU Belgia.
 
 
Dezvoltatorul acestui proiect, Unique Real Estate Development, propune un nou concept care valorizeaza unicitatea fiecarui client, mai exact prin spatii de birouri made-to-measure, intr-o cladire cu multiple facilitati premium, de business, dar si din punct de vedere comercial.
 
 
Proiectul - conceput dupa cele mai exigente standarde de confort si siguranta - pune la dispozitie pe langa birouri, facilitati business si comerciale in zona de parter.
 
 
Cu un regim de inaltime de 4S+P+M+6E, 8E, cu dotari de ultima ora, specifice unui veritabil univers concentrat pentru business, oferind conditiile de spatiu si utilitati pentru un loc de munca ideal, care pune accent pe tehnologia de ultima generatie, pe fiabiliate si cu acces rapid in cele mai importante puncte de interes ale orasului.
 

 

Cladirea ofera o suprafata totala construita de 8.412 mp, la un standard de calitate superior, distribuita pe 8 nivele, parter, mezanin si 4 subsoluri, cu o suprafata totala inchiriabila de: 4.367mp, la care se adauga 3.177 mp dedicati parcajelor subterane. Aceasta este reprezentativa pentru mediul de business din Iasi, si un vector de dezvoltare pentru companiile care doresc sa se afle chiar in mijlocul evenimentelor importante.

 

UNIQUE Office Building este un proiect premium destinat segmentului business, proiectat astfel incat sa raspunda celor mai exigente cerinte.

 

Incalzire ultra performanta cu sisteme containerizate amplasate la exterior

 

 

Cladirea ofera o suprafata totala construita de 8.412 mp, beneficiaza de una din cele mai moderne solutii de incalzire si preparare ACM gratie echipamentelor de ultima generatie,  CabinSlim cu cazane in condensatie UltraGas 250D si 750D. Acestea sunt structuri prefabricate, prevazute cu toate elementele necesare pentru functionarea centralei, gata de utilizare si montate pe o structura preasamblata, formata din panouri modulare. CabinSlim de la Hoval se pozitioneaza pe suprafata special amenajata cu ajutorul unui stivuitor sau al unei macarale. Structura compacta si autonoma permite pozitionarea sa intr-un loc ideal, langa o cladire sau pe acoperis, astfel economisind spatiu pretios care poate fi utilizat si exploatat in scopuri comerciale.

 

Sistemul este prevazut cu izolatii adecvate pentru partea de conducte de apa, si cu cosurile necesare de evacuare a fumului, corelate cu tipul de grup termic folosit.

 

CabinSlim include toate accesoriile, inclusiv intrerupator de urgenta pentru oprirea sistemului electric si al combustibilului.

 

Punerea in functiune si reglarea echipamentelor, inclusiv a instalatiilor electrice, a cazanului, a arzatorului si a setarilor pentru functionarea in regim optim a intregului sistem hidraulic de incalzire, au fost efectuate de catre personalul de specialitate Hoval.

 

Echipa experta Hoval garanteaza calitatea, asigurand faza de proiectare si de instalare; grupul de lucru este competent in domeniu si poate raspunde intr-un timp optim, la cele mai inalte standarde de asistenta si expertiza, tuturor nevoilor proiectantului si utilizatorului. Adoptarea normelor de siguranta la orice nivel si folosirea materialelor care sunt conforme cu normele CE stau la baza increderii si sigurantei.

 

Hoval produce CabinSlim, imbinand cazanele si arzatoarele proprii, cat si toate accesoriile solicitate de catre beneficiar, cum ar fi: pompe de circulatie, componente pentru filtrare si reintegrare in circuit a apei, sisteme de expansiune si de presurizare, in sfarsit, tabloul electric care contine aparaturile de comanda si putere, sistem de iluminat in cabina.

 

Optarea pentru o solutie de incalzire si preparare ACM cu instalare la exterior ofera numeroase beneficii, cum ar fi faptul ca spatiile din ansamblul de business sa fie folosite, pe cat posibil, pentru activitatile comerciale si ca instalatiile tehnologice, care sunt in serviciul complexului, sa raspunda pe deplin cerintelor si sa fie usor de extins in cazul unor eventuale adaptari viitoare.

 

Generatoarele de caldura containerizate CabinSlim, datorita flexibilitatii lor in utilizare, sunt proiectate pentru a putea fi integrate intr-o varietate extrem de mare de cladiri,  cu maxima protectie impotriva factorilor externi, precum ploaia sau zapada. Cu solutia premium pentru automatizare, TopTronic ® online, se poate regla si optimiza propriul sistem de incalzire de la distanta. In acest scop, este asigurat accesul online pe internet, de pe PC sau de pe smartphone, iar interfata pentru utilizator este extrem de intuitiva, dotata cu functii usor de folosit.

 

Beneficiile implementarii unei solutii de incalzire cu instalare la exterior

 

  • se economiseste spatiu interior pretios care poate fi exploatat in alte scopuri si valorificat;
  • amplasarea pe acoperis realizeaza economii substantiale cu echipamentele si dispozitivele auxiliare; ex: cosul de fum se reduce, in medie, cu pana la 10 ori fata de un sistem clasic cu centrala termica amplasata la parter;
  • echipa Hoval asigura faza de proiectare si instalare ceea ce simplifica in mod considerabil procesul implementarii solutiei;
  • solutie inalt adaptabila, fiind usor de extins in cazul unor cerinte viitoare mai crescute;
  • gestionare usoara si eficienta de la distanta cu solutia premium TopTronic ® online;
  • solutie realizata pe dimensiuni personalizate, compacta;
  • solutie omologata in fabrica;
  • echipament gata pentru a fi pus in functiune (lipsesc doar bransamentele primare la instalatie si cele de energie);
  • sunt asigurate certificarile prevazute de legile in vigoare;
  • garantie globala unica, cu posibilitatea de prelungire;

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sfaturi pentru alegerea centralei pe lemne Sfaturi pentru alegerea centralei pe lemne
Incalzirea prin pardoseala: cum poti executa lucrarea potrivita pentru locuinta ta Incalzirea prin pardoseala: cum poti executa lucrarea potrivita pentru locuinta ta
Cum poti tripla durata de viata a instalatiei termice Cum poti tripla durata de viata a instalatiei termice
Legea te obliga sa-ti montezi repartitoare de caldura. Esti de acord? Legea te obliga sa-ti montezi repartitoare de caldura. Esti de acord?
Solutii de incalzire si ventilatie rezidentiala care pot reduce costurile Solutii de incalzire si ventilatie rezidentiala care pot reduce costurile
Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi? Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi?

Vezi mai multe articole