Usi de garaj automatizate

Automatizari pentru usi de garaj: confort si siguranta

21 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Inovatiile din ultimii ani, care au luat cu asalt toate domeniile de activitate, sunt menite sa ne faca viata mai usoara, sa ne sporeasca gradul de siguranta si confort si sa ne scuteasca de eforturi inutile.

Inclusiv in domeniul usilor de garaj au fost aduse numeroase imbunatatiri in acest scop, iar un exemplu relevant in acest sens il reprezinta dezvoltarea si implementarea conceptului de automatizari pentru usi de garaj. Gama de produse rezultata intruneste toate necesitatile si exigentele cumparatorilor, prin larga varietate a usilor de garaj automate care sunt acum disponibile de piata.

Confort, siguranta si securitate cu automatizari pentru usi de garaj

Usile automate de garaj faciliteaza accesul, acesta fiind unul dintre avantajele lor majore. Actionarea unor astfel de usi se poate face de la distanta, cu ajutorul unei telecomenzi sau prin apasarea unui buton pozitionat in apropierea usii de garaj. Acest lucru te va scuti de coborarea din masina pentru deschiderea si inchiderea manuala a usii, precum si de efortul necesar pentru actionarea manuala, care pentru persoanele care sufera de anumite conditii de sanatate se poate dovedi dificila.

Usile de garaj automate sunt mai sigure si pot fi actionate numai de catre cel care se afla in posesia telecomenzii. Acest lucru va spori securitatea proprietatii si a bunurilor tale. De asemenea, tot datorita actionarii de la distanta a usilor de garaj, vei fi in siguranta si nu vei mai fi nevoit sa cobori din masina cand ajungi acasa la ore tarzii.

Datorita sistemelor inovative de automatizari, nu va trebui sa sacrifici aspectul usii de garaj, care contribuie la imaginea de ansamblu al casei tale, in favoarea functionalitatii. Indiferent de modelul de usa de garaj pentru care optezi, fie el modern sau clasic, functia de automatizare poate fi incorporata cu usurinta. Acest lucru inseamna ca nu vei face un compromis in ceea ce priveste designul pe care ti-l doresti pentru usa garajului tau.

Aproape toate modelele de usi de garaj puse la dispozitie de marii producatori pot fi dotate cu sisteme de automatizari, astfel incat sa te poti bucura de cel mai sporit grad de securitate si confort.

De asemenea, usile de garaj automate sunt mai sigure decat cele prevazute cu actionare manuala. De cele mai multe ori, aceastea sunt dotate cu senzori de detectare a obstacolelor, ceea ce scade considerabil riscul accidentelor neplacute.

In agitatia zilelor noastre, a fi pe graba nu mai este un lucru iesit din comun, iar o usa de garaj automata iti poate economisi cateva minute pretioase prin actionarea rapida cu ajutorul telecomenzii.

In plus, sistemele de automatizari pentru usi de garaj, indiferent ca vorbim despre diferite unitati sau propria locuinta, pot fi, in cele mai multe cazuri, incorporate in usile de garaj deja existente, cu conditia ca ele sa fie intr-o conditie buna de functionare. Iar aceasta este, trebuie sa recunoastem, o solutie la indemana, care te poate scuti de cheltuielile pe care le presupune instalarea unei noi usi de garaj cu actionare automata.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Anexa de langa casa, cum o transformam in garaj Anexa de langa casa, cum o transformam in garaj
Parcarea automata - avantajoasa si accesibila Parcarea automata - avantajoasa si accesibila
Tot ce trebuie sa stim despre garaj Tot ce trebuie sa stim despre garaj
Ce tip de garaj preferi? Ce tip de garaj preferi?
Pavarea cu pietris – Cum sa eviti impotmolirea rotilor masinii Pavarea cu pietris – Cum sa eviti impotmolirea rotilor masinii
Usi de garaj sectionale de la Alexiana Group. Usi de garaj sectionale de la Alexiana Group.

Vezi mai multe articole