on

Black Friday PIATRAONLINE, ziua cand piatra naturala este scoasa la lumina

06 noiembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Te asteapta un weekend luminos! Pentru ca vineri, 17 noiembrie 2017, PIATRAONLINE pune in lumina reflectoarelor 100 de tipuri de piatra naturala, din cele mai diverse, pentru amenajari interioare si exterioare, rezidentiale si publice. Vorbim asadar de produse din travertin, marmura, granit, ardezie, limestone, onix, terrazzo, beneficiind de toata gama de finisaje. 1.000.000 kilograme – atat insumeaza toate produsele care vor avea adevarate si semnificative reduceri, ca in fiecare an. Campania de reduceri are loc in ziua de 17 noiembrie 2017, in intervalul orar 00-24, pe site si intre orele 08-20 in showroom-ul si pavilionul PIATRAONLINE.

Amenajarea casei cu produse cumparate intr-o zi

Vor exista doua categorii de produse care vor face parte din aceasta campanie Black Friday la PIATRAONLINE. Cele 100 de tipuri de produse pot fi utilizate in toate spatiile ce pot fi amenajate cu piatra naturala. Cu putina pricepere, iti poti placa toata casa prin realizarea tuturor cumparaturilor intr-o singura zi.

Prima categorie: 50 de tipuri produse in care cantitatea minima vanduta va fi de 1 palet / 1 lada. Peste aceasta cantitate se pot adauga un numar nelimitat de produse. A doua categorie: 50 de tipuri de produse a caror cantitate minima va fi unitatea de ambalare. Adica vor fi vandute la cutie, metrul patrat, pachet, set etc, nu la bucata. Aceste 50 de tipuri de produse au stocuri limitate, ceea ce inseamna ca este destul de posibil sa nu se regaseasca prea curand in portofoliul companiei.

Proces de vanzare imbunatatit

Procesul de vanzarea a fost imbunatatit pentru toti clientii, atat pentru cei care profita de oferta Black Friday, dar si pentru cei care doresc sa se bucure de piatra naturala in perioada imediat urmatoare. Astfel, produsele cumparate pot fi ridicate sau livrate imediat, deoarece nu pot fi pastrate in depozitele companiei. Se asteapta ca de Black Friday cantitatea vanduta sa fie foarte mare, iar spatiul eliberat din depozit este deja programat pentru stocarea altor produse ce urmeaza sa ajunga curand la clientii care le-au comandat.

Marfa se achita integral in ziua de 17 noiembrie 2017. Rezervarea produsului pe site, fara confirmarea platii lui, nu inseamna si cumpararea acelui produs. Toate produsele participante la promotia Black Friday 2017 sunt expuse, in toata splendoarea si diversitatea lor, in showroomul si pavilionul PIATRAONLINE.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine
Castiga premii cu jocul aniversar Ceresit 110 ani Castiga premii cu jocul aniversar Ceresit 110 ani
Furnizor de incredere pentru echipamente de protectie prin Unitate Protejata Furnizor de incredere pentru echipamente de protectie prin Unitate Protejata
CONCURS CONCURS
Meseriasi fara restrictii! Vino pe 20 septembrie la Yalco si afla cum poti lucra “Incredibil de flexibil” Meseriasi fara restrictii! Vino pe 20 septembrie la Yalco si afla cum poti lucra “Incredibil de flexibil”
Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara

Vezi mai multe articole