on

Connectivity Kit - O solutie smart home pentru toate buzunarele

30 iunie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu totii ne dorim o locuinta care sa satisfaca nevoile tuturor locatarilor. Insa, in prezent, cu ajutorul sistemelor inteligente, o casa nu numai ca poate spori nivelul de confort si ne poate ajuta sa monitorizam buna functionare a echipamentelor integrate, ci ne poate ajuta si sa reducem costurile de operare si intretinere. Insa, trebuie sa precizam inca de la inceput ca o casa inteligenta nu presupune doar solutii inteligente si de ultima tehnologie, ci si o interconectare eficienta a acestora.  

 

De ce sa investesti in echipamente SMART HOME? Iata in continuare cateva beneficii importante pe care o casa inteligenta ti le poate aduce.

 

Sistemele inteligente contribuie la economisirea energiei si prin urmare si a banilor, insa fara a diminua din nivelul de confort ori din calitatea serviciilor din locuinta ta. De asemenea, tot cu ajutorul lor poti supraveghea intreaga locuinta de oriunde te-ai afla. Un alt avantaj major este reprezentat si de grija pentru mediul inconjurator, caci cu ajutorul sistemele smart home vei consuma doar atat cat ai nevoie.

 

Iti doresti si tu o casa inteligenta? Avem o propunere pentru tine, si anume: Connectivity Kit, primul device Smart Home Somfy dedicat consumatorului final, special conceput pentru utilizatorii care doresc sa-si conecteze singuri si cu usurinta motoarele si produsele de iluminat Somfy.

 

Connectivity Kit reprezinta primul pas catre o locuinta inteligenta. Dispozitivul are dimensiuni reduse si design simplu, minimalist, iar printr-o simpla conexiune la internet te poate ajuta sa te bucuri de toate avantajele unei case inteligente. Connectivity Kit este acel ceva eXtra care schimbă complet stilul de trai din interior.

 

Connectivity Kit - simplu de instalat si controlat

 

 

Din dorinta de a populariza automatizarea locuintei, Somfy isi propune sa ofere consumatorilor o solutie care sa raspunda nevoii lor actuale de simplitate si usurinta in utilizare. Astfel ca, Connectivity Kit poate fi achizitionat online si instalat cu usurinta, pe cont propriu, la doar 359 lei cu tva inclus.

 

Connectivity Kit iti permite centralizarea si controlul echipamentelor inteligente din locuinta, precum: motoarele Somfy pentru rulouri si jaluzele, terase si copertine, lumini si prize, porti si usi de garaj (RTS si io-homecontrol), folosind un smartphone sau prin comanda vocala. Poti verifica lista echipamentelor compatibile aici.

 

 

Connectivity Kit iti permite adaugarea a 20 de produse diferite. Ele pot fi adaugate in orice moment, prin urmare, daca iti doresti sa cumperi si alte echipamente inteligente pe viitor, le poti adauga fara nici un fel de problema.

 

Aplicatia TaHoma te va ghida pas cu pas pe parcursul intregii instalarii, iar dupa ce produsele sunt conectate, le poti controla cu usurinta de oriunde te-ai afla. De asemenea, pentru a simplifica rutina zilnica, poti crea scenarii personalizate pentru un trai simplificat in interior. De exemplu, printr-o atingere pe smartphone, puteti lansa ”scenariul de trezire” pentru a deschide rulourile si aprinde luminile sau ”scenariul de plecare de acasa” pentru a inchide poarta si usa garajului si stinge luminile.

 

Echipamentele adaugate pot fi controlate de la distanta atat prin intermediul aplicatiei TaHoma, cat si prin intermediul unui asistent vocal compatibil: Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri.

 

 

Beneficii

 

De ce sa achizitionezi Connectivity Kit pentru controlul echipamentelor din locuinta ta, precum: Kit-uri Smart Home si senzori SOMFY? Iata in continuare cateva beneficii:

  • Poti centraliza si controla locuinta folosind un smartphone;
  • Poti verifica starea echipamentelor din locuinta de oriunde te-ai afla;
  • Contribuie la diminuarea costurilor;
  • Este usor de instalat si utilizat;
  • Sporeste nivelul de confort din orice locuinta;
  • Este solutie potrivita pentru toate buzunarele.

 

 

Despre Somfy

 

Somfy este liderul mondial in furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire si acces in locuinte si cladiri comerciale.

Compania a fost fondata in Franta, in anul 1969. Portofoliul include o oferta globala adaptata tuturor tipurilor de aplicatii.

Dezvoltate avand in vedere confortul, usurinta in utilizare, securitatea si sustenabilitatea, inovatiile noastre automatizeaza si conecteaza rulouri, jaluzele si perdele, porti si usi de garaj, sistemele de incalzire si iluminat, sisteme de alarma si multe altele.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Linus®, incuietoarea inteligenta cu functii inovatoare Linus®, incuietoarea inteligenta cu functii inovatoare
Bucharest Tech Week - Cel mai mare festival de tehnologie din Romania Bucharest Tech Week - Cel mai mare festival de tehnologie din Romania
TP-Link la CES 2022 – Wi-Fi 6E pentru cele mai rapide conexiuni, noi produse Whole Home Mesh, Smart Home Tapo și multe alte noutăți interesante, pentru viitorul conectivității TP-Link la CES 2022 – Wi-Fi 6E pentru cele mai rapide conexiuni, noi produse Whole Home Mesh, Smart Home Tapo și multe alte noutăți interesante, pentru viitorul conectivității
4 gadget-uri pentru acasa 4 gadget-uri pentru acasa
Televizoarele Sony BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K Full Array LED sunt acum disponibile pentru precomanda Televizoarele Sony BRAVIA XR MASTER din seria Z9J 8K Full Array LED sunt acum disponibile pentru precomanda
Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie? Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie?

Vezi mai multe articole