on

Sony lanseaza aplicatia Apple TV pentru unele dintre modelele sale de televizoare smart

16 octombrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

Incepand din 14 octombrie, clientii din Europa se pot bucura de Apple TV+, de canalele Apple TV si multe altele, pe anumite modele Sony.

 

Sony Europe a anuntat ca utilizatorii pot avea acum acces la aplicatia Apple TV pe anumite modele de televizoare smart Sony pentru a se bucura de Apple TV+, de canalele Apple TV, de cele mai noi si populare filme, precum si de recomandari personalizate. Aplicatia Apple TV a inceput sa fie disponibila in Europa pe seria XH90 de la Sony din data de 14 octombrie, printr-o actualizare de software, si va fi lansata in curand in alte peste 100 de tari si regiuni.

 

Aplicatia Apple TV reuneste toate modurile de a viziona emisiuni si filme intr-un singur loc. Aplicatia include Apple TV+, noul serviciu de abonamente video de la Apple, care ofera seriale originale, filme si documentare de la cei mai creativi creatori de continut din lume, inclusiv „The Morning Show”, „See”, „Defending Jacob”, „Ted Lasso”, „Greyhound”, „The Banker”, „Boys State”, si „Beastie Boys Story”. De asemenea, cu ajutorul aplicatiei Apple TV, utilizatorii se pot abona la canalele Apple TV si se pot bucura de continut la cerere, fara reclame, direct prin aplicatia Apple. Mai mult, prin functia Family Sharing abonamentele la canalele Apple TV pot fi impartite de pana la sase membri ai familiei, utilizand ID-ul si parola Apple personale.

 

Televizoarele Smart de la Sony ofera utilizatorilor acces usor la o gama larga de continut si servicii. Datorita familiei de procesoare X1, cele mai bune din clasa lor, display-ului TRILUMINOS™ si caracteristicilor imersive de sunet, clientii pot experimenta continutul exact asa cum a fost gandit de creator, prin intermediul aplicatiei Apple TV. Utilizatorii televizoarelor smart Sony pot naviga prin aplicatia Apple TV pentru a cumpara sau inchiria peste 100.000 de filme si emisiuni TV, inclusiv titluri disponibile la rezolutie 4K HDR si compatibile Dolby Atmos, la fel cum se pot bucura si de recomandari personalizate si selectate special pentru ei si, de asemenea, pot accesa biblioteca filmelor achizitionate si a emisiunilor TV de la Apple.

 

Modelele selectionate de televizoare Sony[1] suporta AirPlay 2 si HomeKit[2]. Cu AirPlay 2, utilizatorii pot reda cu usurinta clipuri video, dar si alte tipuri de continut de pe dispozitivele iPhone, iPad sau Mac direct pe televizorul smart. HomeKit ofera o cale usoara si sigura pentru ca utilizatorii sa controleze televizoarele smart Sony prin intermediul aplicatiei Home sau prin activarea Siri pe dispozitivele Apple.

 

Clientii se pot abona la Apple TV+ in aplicatia Apple TV de pe televizoarele smart Sony, dar si de pe iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac si alte platforme, inclusiv la adresa tv.apple.com, pentru €4.99/£4.99 pe luna. Pentru o perioada limitata de timp, clientii care achizitioneaza un nou dispozitiv iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch sau Mac se pot bucura de Apple TV+ in mod gratuit[3] pentru o perioada de un an.

 

Aplicatia Apple TV se va lansa pana la sfarsitul anului pe anumite modele de televizoare Sony lansate in anul 2018, dar si pentru majoritatea modelelor din 2019 si 2020.

 

 

Despre Sony Corporation:

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundatie solida in domeniul tehnologiei. De la jocuri si servicii de retea, la muzica, imagini, electronice, senzori de imagine si servicii financiare – scopul companiei Sony este acela de a aduce emotie prin puterea creativitatii si a tehnologiei.

 


[1] Aplicația Apple TV va fi disponibilă în curând prin actualizarea automată sau manuală a software-ului pe următoarele televizoare Sony BRAVIA (www.apple.com/apple-tv-app/devices/) din următoarele regiuni (support.apple.com/HT204411). 

[2] Este necesar iOS 12.2 sau o versiune ulterioară ori macOS 10.14.4 sau o versiune ulterioară. Este necesar contul ID Apple. Pentru a accesa un anumit conținut, este posibil să fie necesare abonamente. Actualizarea firmware-ului AirPlay este necesară și va fi disponibilă începând cu iarna anului 2020.

[3] Un abonament pentru fiecare familie, prin funcția Family Sharing. Planul se reînnoiește automat până în momentul în care este anulat. Se aplică restricții și alți termeni; vizitați apple.com/promo pentru mai multe informații.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Transforma serile de film de acasa in experiente de cinema Transforma serile de film de acasa in experiente de cinema
Ramai conectat cu cei dragi de sarbatori, chiar si de la distanta Ramai conectat cu cei dragi de sarbatori, chiar si de la distanta
6 avantaje pe care le obtii locuind intr-o casa inteligenta 6 avantaje pe care le obtii locuind intr-o casa inteligenta
Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat
Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor Inovatie. Cum sa controlezi prin telefon luminozitatea ferestrelor
Mercusys lansează noul său flagship, primul sistem Mesh compatibil Wi-Fi 6 din portofoliul său, modelul Halo H80X Mercusys lansează noul său flagship, primul sistem Mesh compatibil Wi-Fi 6 din portofoliul său, modelul Halo H80X

Vezi mai multe articole