Super Meserias Ceresit

Si tu poti fi Super Meserias Ceresit!

02 octombrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Lucrarile durabile au nevoie de materiale de calitate si de meseriasi pe masura.

Ceresit le vine in ajutor tuturor profesionistilor care isi doresc sa devina Super Meseriasi, punandu-le la dispozitie cele mai bune produse pentru amenajari interioare.


Alegand Ceresit, proiectele tale se vor bucura de succes, iar clientii multumiti iti vor recomanda mai departe serviciile.

Mai mult, materialele necesare pentru proiectele tale iti aduc premii garantate.

Codurile produselor cumparate se tranforma garantat in premii la alegere, in functie de nevoile tale. Poti castiga echipamente de lucru, kituri profesionale de scule, seturi pentru placari, masini de taiat gresia si premiul cel mare – un curs profesional de instruire sustinut de catre tehnicienii Ceresit.  

Toate produsele participante la campania Super Meserias Ceresit au ambalajele marcate corespunzator si se adreseaza placarilor ceramice si finisarilor de calitate. Acestea sunt Ceresit CM 11 PLUS, CM 17, CT 126, CT 127 si CE 40.

Cu ajutorul gletului pentru nivelare la interior CT 126 vei putea nivela peretii prin umplerea tuturor denivelarilor si vei obtine un finisaj mat.

Gletul pentru finisaje CT 127 va oferi peretilor o netezire suplimentara, de un alb imaculat.

Pentru lucrabilitate si aderenta superioare la montarea placarilor ai nevoie de adezivul Ceresit CM 11 PLUS. Iar pentru proiectele care necesita un grad sporit de flexibilitate, indiferent de conditii, alege CM 17, adezivul pentru gresie, faianta si piatra naturala. Si pentru ca o lucrare nu este cu adevarat terminata fara finisaje, ai nevoie de chitul de rosturi flexibil CE 40 aquastatic, care va proteja placile ceramice de infiltrarea apei si a murdariei.


Ceresit te face SUPER MESERIAS!

Campania se desfasoara in perioada 20 mai – 20 noiembrie 2013.

Afla mai multe detalii pe www.supermeseriasceresit.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Placile de fibrociment: ce sunt si in ce aplicatii pot fi utilizate Placile de fibrociment: ce sunt si in ce aplicatii pot fi utilizate
Cum construim pentru nepoti? Cum construim pentru nepoti?
Cum afecteaza criza coronavirusului industria constructiilor? Cum afecteaza criza coronavirusului industria constructiilor?
Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie II Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie II
Ce sunt profilele WPC si la ce le poti folosi Ce sunt profilele WPC si la ce le poti folosi
Potentialul lemnului - termoizolare Potentialul lemnului - termoizolare

Vezi mai multe articole