Calculator online pentru aflarea costului si cantitatii de caramizi necesare unui proiect

18 iulie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Brikston, marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi, a lansat programul Casa Rosie prin care se ofera o serie de servicii de consultanta gratuita celor care vor sa-si construiasca o casa, cum ar fi: recomandarea unui proiectant, pretul optim, transportul inclus, distributie nationala, suport tehnic, demonstratii la fata locului sau management de santier.
 
Totodata, prin acest program se poate accesa online un soft personalizat ce calculeaza cu acuratete cantitatea de produse necesare pentru realizarea unui anumit proiect, precum si costul total al materialelor respective. Astfel, beneficiarii stiu exact cata caramida sa cumpere si cat ii costa, evitand costurile suplimentare si tinand bugetul sub control. „Beneficiarii apreciaza faptul ca isi pot calcula ei insisi costul caramizilor, cu exactitate, evitand o cheltuiala inutila”, a mentionat Iulian Mangalagiu, directorul general al Ceramica Iasi.
 
Sursa: Constructiv

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Piata de bricolaj viseaza la revenire abia in 2012 Piata de bricolaj viseaza la revenire abia in 2012
Speculantii vor sa scape de apartamente de teama crizei Speculantii vor sa scape de apartamente de teama crizei
Symmetrica, afaceri de 20 de milioane de euro in 2016 Symmetrica, afaceri de 20 de milioane de euro in 2016
Imobiliarele din Romania si Bulgaria, o tinta tot mai atractiva pentru investitorii rusi Imobiliarele din Romania si Bulgaria, o tinta tot mai atractiva pentru investitorii rusi
BNR BNR "asmute" Protectia Consumatorilor pe banci
De doi bani speranta - 22 Aprilie 2009 De doi bani speranta - 22 Aprilie 2009

Vezi mai multe articole