Calculator online pentru aflarea costului si cantitatii de caramizi necesare unui proiect

18 iulie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Brikston, marca de caramizi si blocuri ceramice produse de Ceramica Iasi, a lansat programul Casa Rosie prin care se ofera o serie de servicii de consultanta gratuita celor care vor sa-si construiasca o casa, cum ar fi: recomandarea unui proiectant, pretul optim, transportul inclus, distributie nationala, suport tehnic, demonstratii la fata locului sau management de santier.
 
Totodata, prin acest program se poate accesa online un soft personalizat ce calculeaza cu acuratete cantitatea de produse necesare pentru realizarea unui anumit proiect, precum si costul total al materialelor respective. Astfel, beneficiarii stiu exact cata caramida sa cumpere si cat ii costa, evitand costurile suplimentare si tinand bugetul sub control. „Beneficiarii apreciaza faptul ca isi pot calcula ei insisi costul caramizilor, cu exactitate, evitand o cheltuiala inutila”, a mentionat Iulian Mangalagiu, directorul general al Ceramica Iasi.
 
Sursa: Constructiv

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Imobiliare Imobiliare
Montare parchet in pod Montare parchet in pod
Pretul terenurilor Pretul terenurilor
30.000 de euro pentru a incepe o afacere cu mobila 30.000 de euro pentru a incepe o afacere cu mobila
Cum poti transforma un apartament cu 5.000 de euro Cum poti transforma un apartament cu 5.000 de euro
O noua gama de produse pentru pardoseli lansata sub brandul DEKO Professional O noua gama de produse pentru pardoseli lansata sub brandul DEKO Professional

Vezi mai multe articole