on

Iluminat inteligent pentru viata de zi cu zi: WiZ lanseaza o noua generatie de produse in Romania

28 august, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial in domeniul iluminatului, lanseaza o noua generatie de sisteme de iluminat inteligent in Europa, WiZ. Portofoliul WiZ ofera o gama larga de becuri inteligente si accesorii la preturi accesibile, cu o configurare simpla, bazata pe conexiune Bluetooth si Wi-Fi si care asigura o ambianta ideala pentru activitatile de zi cu zi. Sistemul WiZ sprijina Signify in demersul de a face magia iluminatului disponibila utilizatorilor prin echipamente inteligente accesibile, dar mai ales intuitive in utilizare.

 

“Suntem incantati sa lansam oficial portofoliul WiZ Connected in Europa si sa extindem in felul acesta reteaua de distributie. Suntem mandri de sistemul nostru, care le permite consumatorilor sa-si controleze dispozitivele si accesoriile imediat ce le scot din cutie, oferindu-le produse care sunt la fel de accesibile si usor de utilizat precum echipamentele clasice, doar ca sunt inteligente si conectate”, declara Jean-Eudes Leroy, Co-Fondator si CEO WiZ Connected.

 

Plug & Play: Iluminat inteligent, facil de utilizat pentru oricine

Portofoliul WiZ Connected include becuri si accesorii simplu de instalat, care permit consumatorului sa experimenteze instantaneu avantajele iluminatului inteligent. Tot ce trebuie sa faca este sa insurubeze noul bec WiZ, sa descarce pe telefonul mobil aplicatia WiZ si sa se bucure de lumina ideala. Cele mai noi produse sunt dotate cu Wi-Fi si Bluetooth, conectarea devenind astfel mai rapida si mai sigura. Signify va implementa aceasta caracteristica si pentru urmatoarele dispozitive WiZ. Cu ajutorul becurilor WiZ, utilizatorul poate crea cu usurinta o atmosfera confortabila, prin redarea luminii unui semineu sau le poate configura si sincroniza cu activitatile din rutina sa zilnica.

 

Mai mult decat atat, dispozitivele WiZ pot fi controlate si prin comanda vocala, fiind compatibile cu Amazon Alexa, Google Home sau Siri. O alta varianta este utilizarea dispozitivului universal WiZmote, care ii permite consumatorului sa controleze luminile si sa regleze modurile preferate pentru fiecare incapere in parte. Mai exista si optiunea instalarii senzorului de miscare WiZ, care garanteaza aprinderea automata a becurilor la intrarea in incapere, functie disponibila chiar si atunci cand conexiunea Wi-Fi este intrerupta. In plus, noul conector WiZ smart plug poate transforma orice bec intr-unul inteligent, permitand apoi controlul prin aplicatia WiZ sau telecomanda.

 

Optiuni nenumarate, lipsite de efort

Interfata aplicatiei WiZ este intuitiva si prietenoasa, cu un sistem facil „drag and drop” pentru organizarea si controlul becurilor si accesoriilor. Rutinele si scenariile prestabilite simplifica viata cotidiana si ii ajuta pe consumatori sa identifice lumina ideala pentru fiecare moment si activitate.

Corelarea cu ritmul circadian garanteaza reglarea luminii in concordanta cu ora din zi – o lumina rece, cu o intensitate crescuta potrivita diminetilor productive, trecand treptat catre una redusa si mai calda, pentru serile relaxante.

 

In cele din urma, aplicatia WiZ ofera posibilitatea de a controla becurile de pe mai multe dispozitive, cu permisiuni diferite. Membrii familiei pot imparti accesul la functiile WiZ „acasa”, in timp ce oaspetii, odata conectati la aceeasi retea de Wi-Fi, pot descarca aplicatia si introduce un cod de invitatie pentru a obtine acces la functiile de reglare.

 

Respectarea deplina a confidentialitatii datelor

Crearea contului si procesul de inregistrare in aplicatia WiZ este in intregime anonima atunci cand se realizeaza prin autentificarea cu conturi Apple, Google sau Facebook. WiZ va obtine doar un ID unic, care nu contine informatii personale, pe care il va asocia cu o locuinta WiZ. Nu sunt colectate date personale precum nume, numere de telefon, adrese de e-mail. WiZ nu recupereaza, nu stocheaza si nu foloseste informatii cu caracter personal de la furnizorii utilizati la inregistrare. Nu exista riscul piratarii de informatii private, deoarece nu sunt incarcate pe cloud-ul securizat AWS. 

 

Cele mai noi si mai atractive produse

Lansarea ecosistemului WiZ in Europa inseamna ca intreg portofoliul WiZ connected va fi de acum disponibil la scara larga, astfel ca Signify introduce simultan o varietate de produse si accesorii WiZ noi si actualizate:

 

 1. Becuri si spoturi cu lumina alba si color, cu conexiune Wi-Fi and Bluetooth, incluzand cel puternic bec conectat de pe piata cu noul A67 (1600 lm), echivalentul a 100W, precum si becul standard E27, spotul GU10, E14 tip lumanare si becul E27 (G95), de dimensiuni marite. Toate ofera o culoare completa pentru a crea o atmosfera excelenta, ideala pentru a lumina locuinta cu alb rece, dar si pentru a crea o atmosfera confortabila, in nuante calde de alb.
 2. O gama variata de becuri cu filament WiZ, disponibile in variantele Chihlimbar & Transparent, care imbina perfect design-ul vintage elegant si tehnologia de ultima generatie.
 3. Portofoliul WiZ include corpuri de iluminat, precum lampa de birou WiZ, care aduce un design simplu, potrivit unui stil de viata natural. Un alt exemplu este WiZ Quest, dotata cu un cap reglabil, pentru crearea unei lumini ambientale indirecte.
 4. Mai multe accesorii atragatoare, ce fac iluminatul inteligent chiar mai simplu de controlat, incluzand WiZmote deja disponibil pe piata, dar si noul senzor de miscare WiZ.
 5. Conectorul inteligent WiZ le permite utilizatorilor sa-si controleze becurile si dispozitivele existente cu aplicatia WiZ, pentru a se bucura de acces la functiile de programare, control vocal si „away-from-home”.

Pret si disponibilitate:

Cele mai recente completari la gama de produse includ:

 

Disponibile in Europa incepand cu august 2020:

 • Conector inteligent WiZ (EUR € 15.99)
 • Senzor de miscare WiZ (EUR € 19.99) si WiZmote (EUR € 14.99)
 • WiZ E27/G95, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth 

Color: EUR 18.99

Alb cu temperatura reglabila: EUR 14.99

 • WiZ E27/A67, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth 

        Color: EUR 19.99

Alb cu temperatura reglabila: EUR 17.99

 • WiZ E27/A60, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth 

Color: EUR 15.99

Alb cu temperatura reglabila: EUR 12.99

Alb cu intensitate reglabila , EUR 9.99

 • WiZ GU10, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth 

Color: EUR 15.99

Alb cu temperatura reglabila: EUR 13.99

Alb cu intensitate reglabila: EUR 10.99

 • WiZ E14/C37 tip lumanare, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth 

Color: EUR 15.99

Alb cu temperatura reglabila: EUR 12.99

Alb cu intensitate reglabila: EUR 10.99 

 • Becuri cu filament WiZ E27, conectivitate Wi-Fi
  • A60 Alb cu temperatura reglabila (EUR 13.99 transparent, EUR 14.99 chihlimbar)
  • G95 Alb cu temperatura reglabila (EUR 15.99 transparent, EUR 16.99 chihlimbar)
  • ST64 Alb cu temperatura reglabila  (EUR 14.99 transparent, EUR 15.99 chihlimbar)
  • G125 Alb cu temperatura reglabila  (EUR 16.99 transparent, EUR 17.99 chihlimbar)
  • C35 Alb cu temperatura reglabila  (EUR 13.99 transparent, EUR 14.99 chihlimbar)
  • G200 Alb cu temperatura reglabila  (EUR 39.99 transparent, EUR 39.99 chihlimbar)
  • PS160 Alb cu temperatura reglabila  (EUR 39.99 chihlimbar)

 

Pentru detalii suplimentare si specificatii privind produsele, puteti accesa site-ul oficial: https://www.wizconnected.com/

 

 

Despre WiZ Connected

Cu sediul central in Hong Kong, WiZ Connected Lighting Company Limited este o companie de solutii software axata pe furnizarea de produse de iluminat inteligent, cu conectivitate Wi-Fi. Detinuta de Signify, lider global in domeniul iluminatului, WiZ se adreseaza atat consumatorilor, cat si pietelor profesionale din 55 de tari. Prin programul de parteneriat WiZ Connected OEM, peste 60 de distribuitori comercializeaza sute de corpuri de iluminat WiZ.

 

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global in domeniul iluminatului pentru piata profesionala si de consum si al iluminatului care utilizeaza Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact si serviciile de date aduc valoare de business si transforma vietile oamenilor in case, cladiri de birouri si spatii publice. Cu vanzari de peste 6.2 miliarde de EUR in 2019, avem o echipa de aproximativ 36,000 de angajati in peste 70 de tari si exploatam potentialul extraordinar al luminii pentru a imbunatati vietile oamenilor. Compania noastra a fost desemnata Liderul Industriei in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Plata portarului de bloc este obligatorie pentru toti locatarii Plata portarului de bloc este obligatorie pentru toti locatarii
Chiriasii evacuati vor avea case Chiriasii evacuati vor avea case
Cand atinge piata imobiliara pragul de jos? Cand atinge piata imobiliara pragul de jos? "Preturile sunt mici, dar tot nu sunt de criza" - 08 martie 2010
Prima Casa: Cel mai mic venit acceptat de banci - circa 100 euro. Cel mai mare grad de indatorare - 70% - 17 Iulie 2009 Prima Casa: Cel mai mic venit acceptat de banci - circa 100 euro. Cel mai mare grad de indatorare - 70% - 17 Iulie 2009
Cererea de locuinte, de cinci ori mai mare decat oferta Cererea de locuinte, de cinci ori mai mare decat oferta
Chiriile bucurestene s-au diminuat si cu 4,5% intr-o luna - 10 Septembrie 2009 Chiriile bucurestene s-au diminuat si cu 4,5% intr-o luna - 10 Septembrie 2009

Vezi mai multe articole