on

Ce presupune igienizarea rufelor?

16 aprilie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Masina de spalat rufe este o adevarata necesitate in orice locuinta, dar oricat de avansata ar fi din punct de vedere tehnologic o masina de spalat, aceasta nu isi poate adapta singura ciclul de spalare la toate tipurile de tesatura introduse in cuva. Din acest motiv este necesar sa pastrezi etichetele hainelor, sa le citesti si mai ales, sa respecti indicatiile producatorului. Eticheta iti va oferi toate indiciile necesare, de la temperatura maxima, pana la programul de calcat.

Cu ce probleme se confrunta forumistii nostri cand vine vorba de masina de spalat?

Gusty292000, forumist Misiunea Casa: Am o masina de spalat rufe si prezinta urmatoarea situatie: indiferent pe ce program merge, dupa ce spala, inainte de clatire, se opreste si se aprind intermitent toate ledurile. Nu mai clateste si nu mai evacueaza apa. Puteti sa imi dati un sfat? Cam despre ce defectiune ar putea fi vorba? Precizez ca am verificat pompa de evacuare, toate tevile si furtunurile de admisie si evacuare si nu sunt blocate sau infundate. Vezi ce raspunsuri a primit aici.

A.B., forumist Misiunea Casa: Va rog frumos sa-mi recomandati niste filtre eficiente impotriva calcarului pentru o masina de spalat automata si un boiler electric. Mentionez ca apa de la retea este foarte dura. Vezi ce recomandari a primit aici

Cum ne igienizam hainele? Masinile de spalat Miele, certificate pentru cel mai ridicat nivel de igienizare!

Intr-o perioada in care oamenii sunt in cautarea celor mai eficiente solutii de igienizare si dezinfectare a propriilor locuinte, Miele, cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, a obtinut certificarea „cel mai inalt nivel de igienizare” pentru masinile de spalat. Atestarea survine unei serii de teste, realizata de catre cercetatorii de la Universitatea Rhine-Waal de Stiinte Aplicate si se aplica pentru modelele ce includ programele „Igienizare bumbac” si „AllergoWash”.

Reducerea bacteriilor cu pana la 99,99%

Igiena obiectelor vestimentare este una dintre masurile obligatorii in aceasta perioada de criza sanitara. Eliminarea bacteriilor pe care le putem contracta chiar si dupa o simpla iesire din casa necesita procese cat mai performante de spalare a hainelor, precum cele incluse in masinile de spalat Miele.

Astfel, datorita tehnologiei utilizate, programul „Igienizare bumbac” asigura spalarea la o temperatura ridicata, de cel putin 60 de grade. Programul nu este recomandat materialelor delicate, ce pot fi afectate de temperatura ridicata.

Pentru articolele ce necesita o spalare la o temperatura scazuta, procesul de igienizare este oferit de optiunea „AllergoWash”. Prin definitie, acest program este dedicat eliminarii eficiente a particulelor alergene, fiind extrem de util in aceasta perioada incipienta a alergiilor la polen. Gestionarea inteligenta a energiei, cresterea cantitatii de apa necesara spalarii si clatirii, alaturi de un proces suplimentar ce utilizeaza abur, fac ca potentialele bacterii sa fie eliminate intr-un procent de 99%, chiar si la o temperatura de doar 40 de grade.

Pentru un grad si mai ridicat de igienizare, clientii pot utiliza detergentii UltraPhase si UltraWhite, ce contin particule de clor care se activeaza chiar si la o temperatura de sub 60 de grade, datorita inovatiilor Miele.

Cauti o masina de spalat? Vezi ofertele Miele aici.

Igienizare cu programul „Curatare masina”

Tot in contextul actual, nu doar textilele trebuie atent curatate, ci si masinile de spalat, acesta fiind un proces esential. Astfel, dupa un program de spalare ce a inclus o incarcatura cu un potential ridicat de bacterii, activarea programului „Curatare masina”, in combinatie cu agentul de curatare IntensClean, asigura o sterilizare completa si pregateste masina pentru urmatoarea etapa de rufe gata sa fie igienizate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Simbolurile de pe etichetele hainelor: ce reprezinta si cum trebuie setata corect masina de spalat Simbolurile de pe etichetele hainelor: ce reprezinta si cum trebuie setata corect masina de spalat
Aspirator cu sac sau aspirator cu apa? Aspirator cu sac sau aspirator cu apa?
Ghid de cadouri: ce le cumperi părinților de ziua lor? Ghid de cadouri: ce le cumperi părinților de ziua lor?
Aspiratorul cu cicloni turbionari Aspiratorul cu cicloni turbionari
Curatarea aparatului de cafea cu capsule Curatarea aparatului de cafea cu capsule
Cum alegi un trio imbatabil pentru îngrijirea țesăturilor: mașina de spălat, uscătorul de rufe și fierul sau stația de călcat Cum alegi un trio imbatabil pentru îngrijirea țesăturilor: mașina de spălat, uscătorul de rufe și fierul sau stația de călcat

Vezi mai multe articole