on

Ceasul care te trezeste cu miros de cafea si cel care nu te lasa sa adormi

22 ianuarie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Stim cat de greu iti este dimineata sa te trezesti, sa te ridici din pat si sa te pregatesti sa mergi la serviciu. Si noi patim la fel, mai ales in zilele acestea geroase de iarna, cand efectiv nu ne vine sa iesim din casa. Si mai stim cat de mult de lupti cu alarma telefonului mobil si de cate ori dai snooze, la fel ne luptam si noi. Cu siguranta la noi s-a gandit francezul care a inventat ceasul care ne trezeste cu aroma de cafea.

Ideea este cat se poate de logica, foarte multi oameni au nevoie de o gura de cafea pentru a putea sa intre in ritm. Sa fim seriosi, cine nu isi doreste sa fie trezit de mirosul unei cafele proaspete?

Ceasul care te trezeste cu miros de cafea arata ca oricare alt ceas de birou sau noptiera. Iti arata ora exacta, il potrivesti sa sune la o anumita ora si il poti opri ca pe oricare alt ceas desteptator. Doar ca acest ceas are si o capsula speciala cu diverse arome. Astfel, la ora stabilita de tine, ceasul incepe sa emane in camera mirosul pe care tu l-ai ales. Da, ceasul te poate trezi cu miros de cafea, dar poti alege si alte arome care poate te stimuleaza mai bine decat cafeaua. De exemplu poti alege miros de croissant, piersica, menta, ciocolata, dar si mirosul marii sau, de ce nu, al banilor. Da, daca banii sunt cei care te fac sa te ridici dimineata din pat, atunci poti introduce in acest ceas o capsula cu arma de bani.

Acest ceas costa aproximativ 110 de dolari, iar un pachet cu doua capsule de arome costa aproximativ 10 dolari.

Daca dimineata avem nevoie de un ceas care sa ne trezeasca din somn, sunt momente din zi cand avem nevoie de un ceas care sa nu ne lase sa adormim. Un astfel de ceas se dovedeste util atunci cand ne aflam intr-o sedinta importanta, dar mai ales atunci cand sofam.

Ceasul este prevazut, pe spate, cu mici electrozi care, la intervale stabilite, produc un mic curent care te trezeste din atipeala. Nu, nu te curenteaza, simti o ciupitura la incheietura mainii. Acest ceas se afla momentan in faza de proiect.

Cum ti se par cele doua idei? Care dintre ele crezi ca ti-ar putea fi de folos?

sursa foto: sensorwake.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O combinatie impresionanta pentru o experienta cinematica autentica: Sony Bravia XR X90L si Sony HT-A3000 O combinatie impresionanta pentru o experienta cinematica autentica: Sony Bravia XR X90L si Sony HT-A3000
Cum alegi un UPS pentru calculatorul de acasa Cum alegi un UPS pentru calculatorul de acasa
Cinema la tine acasă! Cum alegi televizorul și sistemul audio pentru serile de film perfecte Cinema la tine acasă! Cum alegi televizorul și sistemul audio pentru serile de film perfecte
Mega oferte la aniversarea de 16 ani a Media Galaxy Mega oferte la aniversarea de 16 ani a Media Galaxy
iXtreamer - media player HDTV iXtreamer - media player HDTV
Ia cu tine magia sărbătorilor de iarnă, cu aceste cadouri ideale pentru pasionații de muzică Ia cu tine magia sărbătorilor de iarnă, cu aceste cadouri ideale pentru pasionații de muzică

Vezi mai multe articole