on

Experienta audio cinematografica de care te poti bucura chiar acasa, cu soundbarul Sony HT-S2000

30 octombrie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cum arată o zi perfectă, dedicată relaxării printr-un film bun, chiar în propria casă? În primul rând, sunetul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente care poate asigura o experiență cinematografică deosebită, prin calitate, claritate și bass profund. Dacă și voi sunteți iubitori de filme și vă doriți să vedeți producțiile cinematografice preferate din confortul propriei locuințe, vă poate fi de ajutor soundbarul Sony HT-S2000, ce redă voci clare, un peisaj sonor precis și este integrează un difuzor de tip X-Balanced, care ajută la amplificarea bass-ului.

 

Sony Soundbar preț

 

Lasă-te învăluit de sunet pentru o experiență imersivă

De la bucurie la tristețe, furie și alte emoții pe care le putem percepe în timpul unui film, toate acestea sunt acum amplificate la un alt nivel prin intermediul tehnologiilor Dolby Atmos și DTS:X. Sony HT-S2000 are în componența sa un motor Vertical Surround care lasă impresia că sunetele sunt redate deasupra utilizatorului, dar și funcția S-Force Pro ce oferă impresia că sunetul vine din părțile laterale.

În multe situații, distorsiunile care apar la nivel vocal pot fi deranjante, oferind o experiență cinematografică mai puțin plăcută din punct de vedere auditiv. Sony HT-S2000 rezolvă această problemă și este construit pe baza unei structuri formate dintr-un difuzor central și un subwoofer dublu pentru a asigura dialogul clar și un bass puternic în întreaga cameră unde este amplasat.

Pentru a avea parte de o experiență sonoră foarte calitativă și clară atunci când suntem prinși în povestea filmului pe care îl urmărim, un subwoofer wireless opțional, cum ar fi SA-SW5 sau SA-SW3, îmbogățesc sunetul cu un bass profund, iar posibilitatea de conectare cu alte boxe wireless (SA-RS3S) completează această atmosferă.

 

soundbar bun comparatie pret

Motivul principal pentru care alegem să ne bucurăm de producțiile noastre preferate acasă este dat de confort. Pe lângă faptul că nu mai e nevoie să ieșim din casă pentru a ne bucura de un film sau serial alături de prieteni, soundabrul Sony HT-S2000 se poate conecta cu ușurință cu  televizoarele  Sony BRAVIA. Setările de sunet ale soundbarului apar automat în meniul BRAVIA Quick Settings pentru un control ușor. Mai mult de atât, configurarea soundbarului se realizează la fel de simplu cu ajutorul aplicației Home Entertainment Connect, unde pot fi găsite toate setările necesare, astfel încât nu pierzi mult timp cu aranjarea setupului de cinema.


De asemnea, poate te întrebi cum poți integra din punct de vedere vizual soundbarul în casa ta. Ei bine, HT-S2000 are un design simplu și elegant, fiind versatil pentru orice fel de locuință. Dimensiunile sale compacte fac compatibilitatea cu televizoarele Sony BRAVIA și mai ușor de realizat, cele două dispozitive formând un setup cinematic care îți oferă o experiență deosebită în serile de Netflix&Chill și nu numai.

 

Sony HT-S2000, o alegere perfectă pentru protejarea mediului înconjurător

Pe lângă angajamentul luat față de utilizatorii săi, Sony își asumă și un respect față de natură, realizând produse care au în componența lor cât mai puțin plastic. Astfel,  soundbarul Sony HT-S2000 are în alcătuirea sa plastic reciclat, fapt ce nu împiedică oferirea de performanțe acustice deosebite.
În final, noul soundbar de la Sony, HT-S2000, reprezintă o variantă potrivită pentru a-ți putea crea o zonă de home cinema la tine acasă. Designul lui elegant și armonios îți oferă posibilitatea de a-l poziționa în orce fel de decor, fiind ușor de integrat cu gusturile fiecăruia în materie de mobilier.

Conectivitatea rapidă cu televizoarele BRAVIA îți oferă o seară ideală de film, din confortul propriei case, iar sunetul redat oferă categoric o experiență bogată, imersivă.

 

Sony sisteme audio tv

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio
Ce tip de televizor sa alegi pentru o casa noua? Ce tip de televizor sa alegi pentru o casa noua?
Cum conectezi un gadget cu muzica la un sistem audio vechi Cum conectezi un gadget cu muzica la un sistem audio vechi
Sunet extraordinar de Craciun si sarbatori linistite, alaturi de Sonos  Sunet extraordinar de Craciun si sarbatori linistite, alaturi de Sonos
Sony prezinta boxa de acasa care poate sustine petreceri cu sute de invitati: ULT Tower 10 Sony prezinta boxa de acasa care poate sustine petreceri cu sute de invitati: ULT Tower 10
HI-FI sau definitia sunetului de calitate HI-FI sau definitia sunetului de calitate

Vezi mai multe articole