Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1.200.000 euro

Cel mai scump apartament din Bucuresti costa 1.200.000 euro

13 iunie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In ultimii ani sunt la moda topurile: cei mai buni oameni de afaceri, cele mai cunoscute femei, cei mai puternici romani, cele mai scumpe case etc. Ultimul astfel de clasament se refera la cele mai scumpe apartamente din Bucuresti.
O locuinta de lux pune intodeauna accent pe locatie, suprafata construita, facilitati, arhitectura, acestea fiind cateva dintre elementele care ii stabilesc valoare de piata. Acestea au fost de altfel si criteriile dupa care agentia imobiliara Regatta a alcatuit topul celor mai scumpe apartamente de lux de vanzare din Bucuresti, ale caror preturi variaza intre 2,400 E/mp construit si 5,000 E/mp construit.
Primul loc il ocupa un apartament de trei camere, cu o suprafata construita de 240 mp, situat in zona Dorobanti – Capitalelor. Acesta este structurat pe living, doua dormitoare, bucatarie, doua bai, grup sanitar, doua terase si doua locuri de parcare. Localizarea in zona 0 a Capitalei, finisajele si dotarile (parchetul masiv de stejar, glafturi de marmura, suprafete mari vitrate si terasele spatioase care permit lumina naturala din abundenta) sunt cele care ii crest pretul semnificativ. In plus, baia si bucataria sunt mobilate si echipate, iar dulapurile din lemn de nuc sunt in zid. Pretul pentru acest apartament este de 5,000 euro/mp.
Pe locul al doilea se claseaza un apartament elegant situat in zona Herastrau. Cu o suprafata de 193 mp, dispune de living, trei dormitoare, bucatarie, doua bai, dressing, toaleta si trei terase. Apartamentul dispune la subsol de spatii de depozitare si loc de parcare. Finisajele de import aduc un plus de comfort, iar proximitatea parcului ii creste valoarea. Pretul pe metru patrat este de 4,900E+TVA.
Locul trei este situat intr-un complex residential de lux tot din Piata Dorobanti – Capitalelor. Apartamentul cu patru camere plasat la ultimul etaj al unei cladiri P+3 si se intinde pe o suprafata totala de 184 mp constuiti. Apartamentul ofera o camera de zi, trei dormitoare, trei bai, bucatarie si o terasa de 26 mp. Are acces la un loc de joaca si gradina proprie. Pretul de vanzare aeste de 4,750E/mp + TVA.
Locul patru este in zona Piata Victoriei – Kiseleff si este ocupat de un apartament de lux dintr-un ansamblu rezidential format din doua corpuri de cladire P+ 4 Etaje si S +P + 3 etaje. Apartamentul despre care discutam are trei camere si beneficiaza de terase si garaj subteran. Suprafata construita este de 98 mp, cu o terasa de 48 mp, iar finisajele si dotarile interioare adauga valoare prin calitate si design deosebit. Pretul per metru patrat construit este 4,500 E + TVA. Locul de parcare costa inca 20,000 E + TVA.
A cincea pozitie este detinuta de un penthouse situat ultra-central, la trei minute distanta de Piata Romana. Apartamentul are o suprafata totala constuita de 216 mp, un living de 68 mp, bucatari, dormitor de 29 mp, un birou de 19 mp, doua bai si doua terase de 70 mp, garaj la demisol. Cu finisaje din piatra naturala, parchet triplustratificat si multe asemenea detalii, pretul per mp ajunge la 4,000E+TVA.
Pe locul sase gasim un apartament de trei camera, cu o suprafata de 116 mp, din zona Arcul de Triumf - parcul Herastrau. Acesta are si el finisaje si dotari de ultima ora, lucru care il plaseaza la pretul de 3,700 E/ mp.
Locul sapte apartine unui apartament de lux din zona parcului Herastrau, in imediata apropiere a ambasadei Chinei. Caracteristicile definitorii pentru acesta sunt date de zona verde, relaxanta, dar si de dispunerea camerelor: living room, doua dormitoare, doua bai, bucatarie si dressing mobilate, plus terasa. Suprafata utila este de 140 mp, iar garajul este la demisol. Pretul de vanzare se ridica la 3,570 E/mp.
Pe  pozitia a opta se situeaza un duplex din Piata Dorobanti. Apartamentul se desfasoara pe doua etaje cu o suprafata construita de aproximativ 500 mp. Apartamentul include: living room, dining room, camera de oaspeti, trei dormitoare, trei bai, bucatarie, terase, 2 camere la mansarda si un grup sanitar. De asemenea include un garaj de doua locuri si boxa la parter. El se poate adapta atat destinatiei rezidentiale, cat si de birouri. Pretul ajunge la 3,500E/mp constuit.
Locul noua se gaseste tot in zona Herastrau si este detinut de un apartament de trei camere, cu o suprafata utila de 131 mp, compus din camera de zi cu loc de luat masa, bucatarie moderna, doua dormitoare, doua bai, doua terase, loc parcare si boxa la subsol.
Acest apartament se vinde complet utilat si mobilat, cu echipamente importate din Italia, la un pret de 3015 euro/mp.
 Pe locul zece se claseaza un apartament de trei camere, din Dorobanti, cu o suprafata de 122 mp. Primul avantaj il constituie zona, iar urmatoarele sunt date de finisaje si dotari: parchet masiv din lemn de frasin, scari finisate cu marmura si granit, obiecte sanitare Vileroy & Bosch etc. Pretul pe mp constuit este de 2,900 E +TVA, iar locul de parcare costa inca 30,000 E +TVA.
 
imobiliare 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Miele a adus in Romania ArtLine, prima gama de electrocasnice incorporabile fara manere Miele a adus in Romania ArtLine, prima gama de electrocasnice incorporabile fara manere
Sistemele de pardoseli MasterTop 1300 au obtinut certificarea A+ de la BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare in constructii) Sistemele de pardoseli MasterTop 1300 au obtinut certificarea A+ de la BRE (Building Research Establishment – Institutul de cercetare in constructii)
Bancile au continuat sa scumpeasca imprumuturile si in august: rata lunara la un credit ipotecar a crescut cu 20% - 11 octombrie 2010 Bancile au continuat sa scumpeasca imprumuturile si in august: rata lunara la un credit ipotecar a crescut cu 20% - 11 octombrie 2010
Platinum Group ieftineste apartamentele cu 15.000 euro pentru a se incadra in Prima Casa - 03 Septembrie 2009 Platinum Group ieftineste apartamentele cu 15.000 euro pentru a se incadra in Prima Casa - 03 Septembrie 2009
Piata imobiliara 2005 Piata imobiliara 2005
Printul Charles renoveaza una dintre casele din Transilvania - 28 iunie 2010 Printul Charles renoveaza una dintre casele din Transilvania - 28 iunie 2010

Vezi mai multe articole