on

Cele mai bune saltele pentru patul și spatele tău

01 august, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu cât dormi mai bine, cu atât ești mai eficient în viața de zi cu zi. Prin urmare, este important să ai o saltea bună pentru pat. Acest lucru nu numai că îți influențează obiceiurile de dormit, ci are și un impact asupra vieții de zi cu zi. 

 

Când dormi prost, ești mai puțin odihnit și mai puțin productiv. De ce ar trebui să ții cont atunci când cumperi saltele și ce tipuri individuale sunt disponibile. Pe lângă saltelele clasice cu arcuri interioare și cu spumă rece, există și un număr mare de alte modele. Saltelele cu arcuri sau saltelele din latex au devenit din ce în ce mai la modă în ultimii ani. Atunci când alegi saltele, preferințele și obiceiurile personale sunt importante. Dacă ești o persoană care transpiră mult și des, ar trebui să folosești mai bine o saltea cu arcuri. Aici umiditatea poate fi transportată mai bine și ai un somn mai odihnitor. Pe de altă parte, dacă răcești repede, ar trebui să alegi o saltea care reține mai bine căldura. Experiența arată că salteaua din latex sau salteaua din spumă rece, sunt alegerea cea mai bună.

 

Saltele ortopedice

 

Gama de saltele este imensă și ai putea deveni confuz. Dacă ești în căutarea unei saltele cu un nivel deosebit de ridicat de confort și susținere, este recomandabil să alegi o saltea ortopedică. O astfel de saltea nu trebuie neapărat să fie mai scumpă în comparație cu alte modele, pentru că există și saltele ortopedice ieftine care sunt cu siguranță recomandate.  Oricine are nevoie de sprijin special pentru coloana vertebrală sau care are deja probleme cu spatele, ar trebui să aleagă saltele ortopedice. Este important să te asiguri că există o divizare în zone și o ajustare la greutatea corpului tău. Doar așa se poate adapta materialul la contururile corpului pentru a-ți asigura un somn sănătos. Este esențial ca coloana vertebrală să fie într-o poziție dreaptă chiar și atunci când dormi pe o parte. În consecință, materialul trebuie să fie mai moale și mai flexibil în părțile cele mai largi, cum ar fi șoldurile și umerii, decât în ​​zona taliei sau a pieptului. Acest lucru asigură un efect de susținere pentru o postură dreaptă.

 

Care este scopul unei saltele ortopedice?

 

Scopul unei saltele ortopedice este de a-ți susține mușchii, coloana vertebrală și discurile intervertebrale. Înainte de a face o comparație de preț, ar trebui să te uiți la diferitele materiale ale saltelei și să iei în considerare materialul cel mai potrivit pentru tine. Nu ne referim la materialul husei, pentru că acesta ar trebui să fie întotdeauna respirabil, detașabil, lavabil și durabil, ci la miezul interior al saltelei. Practic, poți avea un suport ortopedic bun cu diferite tipuri de miezuri. Singurul lucru important, este ca saltelele să nu aibă un grad de rigiditate prea moale, deoarece, oricât de confortabile ar fi, a sta pe o saltea moale nu este o idee bună pentru spatele tău. Mai mult decât atât, în magazinul online mobilavento.ro poți găsi saltele cu topper, care sunt cele mai potrivite pentru toată lumea.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Idei de reamenajare a dormitorului tau cu un buget redus Idei de reamenajare a dormitorului tau cu un buget redus
Dormitorul din mansarda Dormitorul din mansarda
Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (partea a doua) Liniste, confort si relaxare: Definitia unui dormitor pe placul tuturor (partea a doua)
Recomandari de lenjerii de pat pentru dormitorul tau Recomandari de lenjerii de pat pentru dormitorul tau
De ce să cumperi o saltea din spumă cu memorie? De ce să cumperi o saltea din spumă cu memorie?
Dormitorul ideal este zugravit in culori calde Dormitorul ideal este zugravit in culori calde

Vezi mai multe articole