Vizual CM 11 plus

Ceresit CM 11 PLUS cu formula imbunatatita este acum mai bun ca niciodata

07 mai, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cand vine vorba de placarea cu gresie si faianta, majoritatea profesionistilor specializati in placari ceramice, recomanda si folosesc cu incredere Ceresit CM 11 PLUS. Acest adeziv respecta cele mai inalte standarde de calitate, pentru garantia unei lucrari durabile. Henkel, producatorul acestui adeziv, inoveaza si cerceteaza continuu pentru a obtine produse de o calitate superioara, dar si pentru a imbunatati mereu produsele deja existente pe piata.

Ceresit CM 11 PLUS, lider pe piata adezivilor pentru placari ceramice, da startul sezonului de constructii si vine in intampinarea meseriasilor cu o FORMULA NOUA, IMBUNATATITA, care il face acum mai bun ca niciodata.

Polimerii puternici din noua formula a adezivului Ceresit CM 11 PLUS, aduc avantaje majore:

Poate fi folosit pentru placi ceramice cu 50% mai mari. Dimensiunea placii poate fi de pana la 0,25 m2 (ex.: 50x50 cm sau 60x40 cm)

• Extra rezistenta la alunecare, pentru placi mari

Chituirea placilor de faianta poate fi realizata dupa numai 8 ore, ceea ce scurteaza timpul de finalizare a lucrarii.

Mai mult, in perioada septembrie-octombrie 2015, formula imbunatatita cu polimeri puternici, a fost testata pe santiere, cu 150 lucratori profesionisti experti din 5 tari Europene (Polonia, Romania, Serbia, Rusia, Ucraina)  rezultatul fiind unul fara echivoc: 9 din 10 experti au apreciat noul Ceresit CM 11 PLUS ca fiind cel mai bun produs din categoria adezivilor pentru gresie si faianta.

Nu in ultimul rand, noul Ceresit CM 11 PLUS este prietenos cu mediul inconjurator, fiind certificat ca produs „cu emisii foarte reduse” de catre institutul german GEV. Produsul este inlcus in clasa superioara EMICODE EC 1 PLUS.

Acestea fiind zise, te invitam sa incerci cu incredere noul adeziv Ceresit CM 11 PLUS cu formula imbunatatita, cu polimeri puternici. Vei constata de la primele utilizari ca Ceresit CM 11 PLUS este acum mai bun ca niciodata. RECOMANDAT de 9 din 10 EXPERTI.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Clase de beton pentru constructia de case si retete de preparare Clase de beton pentru constructia de case si retete de preparare
Caramizi din lemn – Constructii moderne, ecologice si durabile Caramizi din lemn – Constructii moderne, ecologice si durabile
BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie
Cum estimezi cantitatea de vopsea de care ai nevoie Cum estimezi cantitatea de vopsea de care ai nevoie
BCA-ul, materialul preferat al constructorilor BCA-ul, materialul preferat al constructorilor
Ceresit FT101 transparent, solutia multifunctionala pentru profesionisti Ceresit FT101 transparent, solutia multifunctionala pentru profesionisti

Vezi mai multe articole