CON Ceresit

Ceresit investeste intr-o noua linie de productie

16 aprilie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Casa ideala este aceea care implineste toate asteptarile tale legate de aspectul estetic si, in acelasi timp, reuseste sa ofere familiei tale confortul si protectia de care are nevoie, pe termen lung.

Ceresit iti pune la dispozitie produse ce reunesc exact aceste doua criterii importante: cel estetic si cel al calitatii. Dezvoltarea si imbunatatirea continua a procesului de fabricare aduc produselor Ceresit un grad inalt de notorietate atat la nivel national, cat si international.

 

Anul 2013 a fost un reper important pentru povestea de succes a produselor Ceresit. Celor doua fabrici de la Pantelimon si Campia Turzii, li s-a alaturat cea de-a treia, construita la Roznov, judetul Neamt, aceasta din urma fiind dotata cu o dubla linie de productie. Cea mai recenta reusita pe planul investitiilor este inaugurarea unei noi linii pentru produse umede – tencuieli decorative si amorse – la fabrica de la Campia Turzii, investitia ridicandu-se la 1 milion de Euro. Fabrica de la Campia Turzii a fost inaugurata in 2007 si are o capacitate totala de productie de 180.000 t/an. Henkel Romania a investit peste 45 de milioane de euro in capacitati de productie, urmarind mentinerea calitatii produselor Ceresit la cele mai inalte standarde.

 

Formula Bio ProtectTencuielile Ceresit ofera o protectie eficienta impotriva apei si a murdariei, prelungind durata de viata a fatadei.

Mai mult, Ceresit iti pune la dispozitie o gama larga de texturi si culori pentru tencuielile acrilice, siliconice, silicatice, siliconico-silicatice si mozaicate.

Diversitatea tencuielilor ofera posibilitatea personalizarii fatadei indiferent de complexitatea proiectului.

 

Tencuielile Ceresit sunt imbogatite cu formula BioProtect ale carei propietati protejeaza fatada impotriva contaminarii biologice (mucegai, ciuperci, alge), fara sa afecteze mediul inconjurator. Eficienta formulei asigura integritatea tencuielii pe termen lung si impiedica decolorarea sau patarea inestetica a acesteia.

Gama de culori Colurs of Nature este inspirata de diversitatea impresionanta a nuantelor naturale, pentru ca finisarea fatadei sa fie punctul culminant ce desavarseste intreg proiectul. De la nuantele calde ale pamantului, la tonuri intense de albastru oceanic sau verde amazonian, fatada casei va rezista ani la rand sau pana la urmatoarea ta idee de renovare.

CT 175CT 174


Tencuielile decorative siliconico-silicatice
Ceresit CT 174 si Ceresit CT 175 sunt hibrizi inovatori care combina calitatile principale ale liantilor siliconici si silicatici. In plus fata de tencuielile acrilice, acesti hibrizi ofera o circulare optima a aerului si rezistenta sporita la murdarire, iar alcalinitatea tencuielilor decorative siliconico-silicatice ofera protectie indelungata impotriva agresiunilor biologice.
 
Aceste tencuieli se disting prin doua texturi speciale - cu aspect de „praf de piatra” si cu aspect de „scoarta de copac” – si sunt disponibile in toata gama de culori Colurs of Nature.

Activitatea sustinuta de inovare in domeniul produselor pentru fatade si investitia in cele mai performante tehnologii asigura calitatea exceptionala a produselor Ceresit, create special pentru ca tu sa te bucuri pe deplin de confortul casei tale.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.coloursofnature.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cel mai fin tratament pentru peretii tai Cel mai fin tratament pentru peretii tai
Despre rezistenta si durabilitatea betonului intarit Despre rezistenta si durabilitatea betonului intarit
Caramida sau BCA Caramida sau BCA
Adezivii Moment ofera garantia performantei! Adezivii Moment ofera garantia performantei!
Revolutia materialelor de constructii: Bitublocks Revolutia materialelor de constructii: Bitublocks
Sticla in constructiile durabile – ce trebuie sa stim? Sticla in constructiile durabile – ce trebuie sa stim?

Vezi mai multe articole