on

CERSAIE 2019 – O explozie de culoare

08 octombrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

CERSAIE – International Exhibition of Ceramic Tile and Bathroom Furnishings - a avut loc in orasul Italian, Bologna, in perioada 23-27 septembrie. Cu peste 111.000 vizitatori si peste 800 de expozanti din peste 35 de tari, CERSAIE 2019, este cel mai important eveniment international dedicat ceramicii, obiectelor sanitare si mobilierului pentru baie.

CERSAIE 2019 a adoptat o noua imagine, numita “Open CERSAIE”, o idee care a cuprins un nou concept expozitional care, pe langa faptul ca a continuat sa prezinte ultimele evolutii si tendinte de design - o serie de produse, materiale, forme si tehnologii inovatoare, s-a focusat pe diversitate si initierea de conversatii.

Pic.1 si Pic 2 : Iris Ceramica – placi de format mare cu texturile -  Marmura si Agate

Domnul Arhitect Ionut Butu, parte a echipei DELTA Studio, a avut amabilitatea sa ne transmita impresiile sale: sub noul lor concept expozitional, targul dedicat ceramicii a prezentat intr-o atmosfera plina de culoare si exuberanta, principalele atractii ale acestui an, si anume placi de mari dimensiuni ce imita agate, mobilier din placi taiate cu jet de apa si imbinate la 45°, dar si ambiente sofisticate destinate bailor.

Pic 3: Iris Ceramica – ambient living cu culori sofisticate             Pic 4: L’Antic Colonial, Porcelanosa Grupo – Lavoar freestanding, accesorii si placari ceramice

Pic 5: Coverlam – polite placate cu placi imbinate in unghi de 457       Pic 6: Aleluia Ceramicas - Placi cu motive regionale

Pic 7: Agape – obiecte sanitare si accesorii & Wall&deco – tapet decorativ

Pic 8: Iris Ceramica – Decor cu placi de format mare, mobilier si plante

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Peisaj de munte pe acoperisul blocului Peisaj de munte pe acoperisul blocului
Decor nou in doar 10 minute Decor nou in doar 10 minute
Lampile Berger - design, arome, igiena Lampile Berger - design, arome, igiena
Design de apartament pentru oameni creativi Design de apartament pentru oameni creativi
Farmecul aparte al designului industrial Farmecul aparte al designului industrial
Cladire cu garantie de 25.000 ani Cladire cu garantie de 25.000 ani

Vezi mai multe articole