on

CESAROM lanseaza 25 de colectii noi de gresie si faianta, bazate pe preferintele romanilor in materie de amenajari interioare

09 februarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• In 2021, Lasselsberger Ceramics Romania pune la dispozitia consumatorilor peste 250 de colectii de gresie si faianta

• Anul trecut, romanii au ales nuantele de gri in detrimentul culorii preferate de pana acum, bejul
• Albastru naval, lemnul in tonuri deschise, griul cald-luminos, cat si schemele cromatice neutre care permit aducerea naturii in interior sunt principalele tendinte in amenajare si design interior in anul 2021

 

Variatia desenului este expresia aspectului natural al placii ceramice. Procesul de decorare a placilor ceramice prin tehnologia digitala permite realizarea unui desen amplu care se dezvolta diferit de la o placa la alta pentru a conferi aspectul natural al rocilor, lemnului, cimentului. Este important sa intelegeti variatia desenului pentru a obtine un spatiu natural si confort estetic.

 

Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice,  a lansat, la inceputul acestui an, 15 colectii noi de gresie si faianta, urmand ca alte 10 colectii sa fie lansate in piata pana la finalul primului trimestru. Astfel, urmarind gusturile romanilor si tendintele internationale, compania isi consolideaza portofoliul in zona de modele/desene care redau variatiile naturale ale pietrei si lemnului, dar si ale cimentului.

 

In 2021, compania isi propune vanzarea intregului volum de gresie si faianta realizate pe liniile de productie din Cluj-Napoca, precum si expansiunea pe segmentele de nisa acoperite cu placile de gresie si faianta din productia interna, dar si cu cele importate de la companiile surori din cadrul grupului Lasselsberger. Colectiile lansate in ultimii 3 ani vor reprezenta peste 50% din volumul total. In prezent, portofoliul CESAROM numara aproximativ 200 de colectii de gresie si faianta, iar impreuna cu colectiile brandurilor din companiile grupului, Lasselsberger Ceramics Romania pune la dispozitia consumatorilor romani peste 250 colectii de gresie si faianta.

 

Ca in fiecare an, si in 2021, CESAROM anticipeaza si creeaza colectii de placi ceramice care raspund tendintelor globale  in decorarea interioara si exterioara, dar si dorintelor clientilor romani, oferindu-le acestora o gama variata. In 2021 ne-am lasat inspirati de culorile-vedeta ale anului, albastru naval si griul cald-luminos care conecteaza tehnologia cu spatii elegante sau in stil idustrial, de lemnul in tonuri deschise si de schemele cromatice neutre”, a declarat Andreea Bodola, Director Marketing Lasselsberger Ceramics Romania.

 

Preferintele romanilor in materie de amenajari interioare

 

Incepand cu anul 2020, s-a putut observa o noua tendinta in ceea ce priveste amenajarile interioare si o preferinta a romanilor de a acoperi pardoselile si peretii in scheme cromatice cat mai neutre, care sa le permita o mai mare libertate in alegerea pieselor de mobilier sau a celor de decor. Consumatorii romani declara ca isi doresc placi ceramice atemporale, usor adaptabile la viitoarele tendinte in materie de design interior si palete de culori. De aceea, se poate observa o crestere alerta a cererii pentru nuantele de gri.

 

Tendintele anului 2021 si cum se regasesc acestea in noile game CESAROM

 

Principalele directii ale designului de interior in anul 2021 se contureaza in jurul albastru naval, nuanta ce a fost definita de marile case de design ca noul negru, lemnul in tonuri deschise, griul cald reprezentativ stilului industrial, cat si schemele cromatice neutre care permit aducerea naturii in interior sau a pieselor de design cu note de lux pentru iubitorii acestui gen.

 

Toate aceste directii pot fi regasite in placile de gresie si faianta ale noilor colectii CESAROM: Essential, ColorLine, Creativo, Helios, Tree, Mud, Tempo, Colosseum, Move, Crust, Camino, Traver. Dintre acestea, colectia Essential va fi vedeta anului 2021 deoarece imbina perfect culorile anului 2021: albastrul naval si griul luminos. Aceste 2 placi de gresie portelanta sunt completate armonios cu un decor patchwork cu usoare tuse vintage. Astfel, colectia corespunde atat celor care isi doresc sa aduca in casele lor tonuri neutre, dar si celor care prefera stilul industrial sau celor care indragesc stilul modern-rustic care imbina vechiul cu noul, modernul cu materiale sau elemente de decor cu accente rustice.

 

Cele 25 colectii CESAROM lansate in acest an, alaturi de cele deja existente, sunt disponibile in retelele distribuitorilor specializati, retelele DIY Ambient, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, precum si in magazinele proprii CESAROM din Cluj-Napoca si Bucuresti.

 


# # #
Despre CESAROM

CESAROM, leaderul pietei romanesti de gresie si faianta este unul dintre brandurile cu traditie din Romania, avand o istorie de aproape 60 de ani. CESAROM se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, incepand cu anul 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger GmbH, leader in productia europeana de placi ceramice (gresie, faianta si decoruri ceramice).

In prezent, capacitatea totala de productie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridica la peste 8 milioane de metri patrati anual, SANEX SA comercializand o gama variata de modele de gresie, faianta si placi decor. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asanarea subsolurilor de bloc va costa asociatiile de proprietari 15 milioane de euro - 11 Februarie 2009 Asanarea subsolurilor de bloc va costa asociatiile de proprietari 15 milioane de euro - 11 Februarie 2009
"Nu am dat apartamentul cu 125.000 de euro. Acum l-am vandut cu 85.000" - 16 Martie 2009 "Nu am dat apartamentul cu 125.000 de euro. Acum l-am vandut cu 85.000" - 16 Martie 2009
Acces la arta si spatii de creatie din toate domeniile artistice - „Ateliere de Arta Deschise in Bucuresti – Editia Enescu” Acces la arta si spatii de creatie din toate domeniile artistice - „Ateliere de Arta Deschise in Bucuresti – Editia Enescu”
Marcile proprii, din ce in ce mai cumparate de clientii romani Marcile proprii, din ce in ce mai cumparate de clientii romani
FABRICAT IN ROMANIA - IMPREUNA PENTRU AFACEREA TA FABRICAT IN ROMANIA - IMPREUNA PENTRU AFACEREA TA
Programele Rabla si Casa Verde ar putea fi blocate in 2012 din lipsa de bani la Administratia Fondului de Mediu Programele Rabla si Casa Verde ar putea fi blocate in 2012 din lipsa de bani la Administratia Fondului de Mediu

Vezi mai multe articole