on

Chitul de rosturi Ceresit CE 40 cu tehnologia Silica Active

28 august, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Plecand de la dorinta continua de a imbunatati produsele si de a se pastra inovativ in tehnologii, Ceresit  reprezinta un trendsetter in domeniul constructiilor si amenajarilor de calitate. Astfel este alegerea profesionistilor din intreaga lume pentru lucrari durabile.

Chitul de rosturi, flexibil, pentru gresie si faianta Ceresit CE 40 este acum disponibil cu o formula imbunatatita, ce inglobeaza tehnologia Silica Active.

Tehnologia Silica Active determina o micro-structura matrice speciala cu polimeri minerali anorganici, ce integreaza toti compusii formulei, astfel incat la final, nu mai exista particule mobile libere. Rezultatul este o matrice deosebit de rezistenta, chitul de rosturi CE 40 fiind pozitionat astfel la nivelul superlativ prin formula imbunatatita, revolutionara.

Acest lucru inseamna:

  • Timp de curatare optim, perfect pentru placi portelanate
  • Rezistenta ridicata la abraziune si crapaturi
  • Stabilitate optima a culorii si suprafata omogena
  • Pigmenti stabilizati superior in structura matrice pentru o suprafata omogena cu risc redus pentru decolorare/ patare

 

Chiturile de rosturi Ceresit CE 40 sunt disponibile intr-o paleta diversificata de culori, dezvoltate pe baza trendului pietei de placi ceramice.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

tinel

07 iunie, 12:25

Am folosit in baie chit de rosturi ceresit ce40 . Cel de culoare alba a fost Ok , poate granulatia cam mare , dar nu-i problema . Am mai cumparat si o galetusa de CE 40 de culoare albastra pe care scrie ,,85 polar'' .Spre deosebire de chitul alb , cel albastru are o granulatie de tip CE33 nu este impermeabil , si se pateaza usor , mult mai slab calitativ decat CE33-ul folosit pe hol ...asta in conditiile in care culoarea albastra e de 2-3 ori mai scumpa decat cea alba....
Avand in vedere ca galetusele nu sunt sigilate eficient , e posibil sa fi cumparat un produs fals sau inlocuit ?

Alte articole

Placi ceramice de dimensiuni mari - o alta definitie a spatiului Placi ceramice de dimensiuni mari - o alta definitie a spatiului
Sticla cu fir de aur si argint Sticla cu fir de aur si argint
Etichetarea adezivilor pe baza de ciment flexibil. Cand sunt valabile informatiile si cand nu? Etichetarea adezivilor pe baza de ciment flexibil. Cand sunt valabile informatiile si cand nu?
Se poate aplica faianta peste faianta? Se poate aplica faianta peste faianta?
Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste Hempcrete sau Canepa-Beton – Ce este si la ce se foloseste
Ceresit CM 11 PLUS cu formula imbunatatita este acum mai bun ca niciodata Ceresit CM 11 PLUS cu formula imbunatatita este acum mai bun ca niciodata

Vezi mai multe articole