Citadella Titan -  in avans fata de termenele angajate

Citadella Titan - in avans fata de termenele angajate

14 iulie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza


Anul acesta ar trebui sa fie anul complexurilor rezidentiale noi. Multe companii au anuntat ca vor livra mult asteptatele locuinte care ar urma sa mai echilibreze cererea mult prea mare comparativ cu oferta. Din pacate, doar unele s-au tinut de cuvant.
Unul dintre ansamblurile care se pare ca va fi finalizat pana la sfarsitul lui 2008 este Citadella Titan, care se afla in stadiu de avans al lucrarilor cu 2-3 luni fata de termenul deja stabilit. Primul bloc se afla deja la nivelul 11, in timp ce al doilea bloc este la etajul 8, ceea ce este un avantaj clar pentru viitorii locatari care se vor putea muta intr-un timp mai scurt in noile locuinte.
Proiectul structurat pe P+14, are un atuu fata de alte proiecte de pe piata prin locatiea sa, intr-o zona comerciala, dar cu multe spatii verzi, ceea ce ofera cumparatorilor posibilitatea vietii intr-un ambient natural atat de rar intalnit in cartierele bucurestene. In plus, linistea si siguranta locatarilor este asigurata de serviciile de inchidere securizata si acces monitorizat de care dispune zona rezidentiala. Conceptul este structurat in doua imobile, cu un total de 210 apartamente, incluzand atat garsoniere cat si apartamente de 2, 3 si 4 camere, proiectate astfel incat sa raspunda celor mai inalte standarde de confort.
Printre facilitatile disponibile in complex se numara doua locuri de joaca amenajate pentru copii, cate unul pentru fiecare cladire, sala de evenimente la parter pentru petreceri si sedinte la dispozitia proprietatilor, sala de fitness de asemenea la parterul blocului. Un element original il constituie amenajarea pe terasa de deasupra blocurile va fi amenajat cate un solarium.
Finisajele folosite
sunt de calitate si sunt importate din Italia si Spania, iar fiecare client are posibilitatea de a-si alege culoarea si modelul la showroom-ul Citadella Titan.
Garsonierele sunt de doua tipuri, in oglinda, cu o suprafata totala de 57 mp, din care utila sunt 32 mp, terasa de 8,80 mp si construita 39 mp. In cazul apartamentelor de doua camere exista patru tipuri. Se pastreaza stilul in oglinda, doua cate doua, cu suprafata totala intre 80,35 mp-82,49 mp. In cazul apartamentelor de 3 camere exista sase tipuri cu suprafete totale intre 114,14 mp si 135, 17 mp, cu suprafata construita de intre 78,02 mp si 102,21 mp, din care utila intre 64,17 mp si 83,88 mp, cu terase de de 3 m ,8 m 11 m si 17 m.
Preturile variaza in functie de suprafete si etaj. Garsonierele costa intre 73.849 - 78.447 euro plus TVA, apartamentele de doua camere intre 103.421 euro - 115.020 euro plus TVA, apartamentele de trei camere variaza intre 135.936 – 159.056 euro plus TVA . Varianta de baza pentru plata este de 25 la suta din suma totala la contractare si 75 la suta la predare, iar in cazul in care clientul nu are avansul de 25 la suta, il poate plati in transe. Deci poate achizitiona o casa chiar si cu avans de 10 la suta. Apartamentele pot fi achizitionate prin credit ipotecar incepand cu o rata de 350 euro/ luna.
Investitia in valoare de cca. 20 milioane Euro dezvoltata de BRC Business Group are ca agent imobiliar exclusiv compania Regatta si reprezinta o alternativa foarte buna pentru cei in cautare de apartamente noi si confortabile. Constructorul proiectului este S.C. Tungal Metrou S.A., iar arhitectura este asigurata de Tectonic (Romania) si Dany Bessnasnof (Israel).
 
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Dezvoltatorii ieftinesc locuintele ca sa intre in Dezvoltatorii ieftinesc locuintele ca sa intre in "Prima casa" - 07 Iulie 2009
CBRE: Piata logistica ramane stabila in fata crizei economice CBRE: Piata logistica ramane stabila in fata crizei economice
Mai este o luna pana la cea mai importanta deschidere de mall din acest an. Ce noutati aduce Sun Plaza? Mai este o luna pana la cea mai importanta deschidere de mall din acest an. Ce noutati aduce Sun Plaza?
Casa noua pe credit, povara pentru proprietari Casa noua pe credit, povara pentru proprietari
Companie pentru reasigurare impotriva dezastrelor Companie pentru reasigurare impotriva dezastrelor
Bucatarii liliputane Bucatarii liliputane

Vezi mai multe articole