rocad 2014 - concurs misiuneacasa.ro

Concurs Misiunea Casa – Castiga o invitatie la conferinta ROCAD

09 aprilie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In perioada 7-8 Mai 2014, la Palatului Patriarhiei, se va desfasura Conventia Romana de Arhitectura si Design (ROCAD).

Acest eveniment joaca rolul unei platforme interdisciplinare, functionand ca un liant intre specialisti din mai multe domenii conexe, precum arhitecti, designeri, artisti plastici, reprezentanti ai autoritatilor publice locale si centrale, responsabili de achizitii si administratie din cadrul primariilor, consilieri judeteni, administratori de cladiri, reprezentanti ai mediului de afaceri. Mai multe informatii despre aceasta prestigioasa conferinta de arhitectura si design gasiti aici.

Si acum, concursul. Avem de dat doua invitatii la ROCAD 2014. Spune intr-un comentariu de ce vrei sa participi la acest eveniment si poti castiga una dintre cele doua invitatii. Un juriu format din moderatorii forumului Misiunea Casa va analiza comentariile voastre iar autorii celor mai interesante comentarii vor fi premiati cu cate o invitatie. Concursul se incheie in data de 30 Aprilie 2014, ora 23:59. In data de 2 Mai 2014, castigatorii vor fi anuntati in acest topic si vor primi confirmarea pe email. Pentru mai multe detalii consultati Regulamentul Concursului.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Design interior in pas cu moda Design interior in pas cu moda
Arhitectura neoromaneasca Arhitectura neoromaneasca
Birouri personalizate Birouri personalizate
Palatul Cotroceni Palatul Cotroceni
Arhitectura sustenabila, mai multa responsabilitate fata de natura Arhitectura sustenabila, mai multa responsabilitate fata de natura
Stadionul National din Beijing Stadionul National din Beijing

Vezi mai multe articole