on

Conferinta de design 2019 - Despre utilizarea si optimizarea spatiilor

27 august, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pe 14 septembrie 2019, la Romexpo Bucuresti, va avea loc cea de-a VIII-a editie a Conferintei de Design ce va avea 3 paneluri de discutie pe urmatoarele teme: Utilizarea și optimizarea spațiului de locuit, Utilizarea și optimizarea spațiului public, Sociologia locuirii.

Dintre profesionistii invitati sa prezinte studii de caz din practica proprie cat si sa dezbata subiecte actuale privind designul spatiilor de locuit si al spatiilor publice sunt:

  • arh. Ciprian Vlaicu, trainer Atelierele ILBAH, owner Kmin.ro
  • Cristina Budan, arhitect asociat ADNBA, asistent universitar in cadrul UAUIM
  • arh. Andrei Butusina, co-fondator CRAFTR Studio
  • Mihaela Zamfir (Grigorescu), sef de lucrari dr. arhitect in cadrul UAUIM, manager MMZ-Birou Individual de Arhitectura
  • Thomas Kröger, Sales Director in cadrul Hettich Marketing und Vertriebs GmbH&CoKG
  • Arh. Florin Enache, co-fondator #better - initiativa pentru responsabilitate in constructii
  • Ioana Ciocan, director general al Pavilionului de Arta Bucuresti – Art Safari
  • dr. arh. Ilinca Paun Constantinescu, fondator Ideogram Studio, asistent universitar in cadrul UAUIM, presedinte all Asociatiei IDEILAGRAM

 

Organizata de Centrul Expozitional ROMEXPO Bucuresti, impreuna cu magazinul de design romanesc Dizainar si Revista Atelierul (promotori ai industriilor creative), Conferinta de design 2019 are loc in a treia zi a targului international de mobila BIFE SIM, in Sala Madgearu, Pavilionul B3, ROMEXPO, in intervalul 11:00 - 14:00.

Conferinta de Design este un eveniment organizat anual la Romexpo cu obiectivul de a aduce impreuna specialisti din domenii conexe, pentru o mai buna informare si colaborare, in fiecare an sunt abordate teme de actualitate de catre specialisti de top.

Notorietatea si numarul mare de participanti de la editiile anterioare au condus la organizarea conferintei intr-una din salile din Pavilionul B3, construit de Romexpo in 2017, alaturi de Pavilioanele B1 si B2, ce ofera toate conditiile pentru organizarea unui eveniment international. Temele ultimelor editii au fost: "Productie si Design", "Promovare si Vanzare in Design", "Smart Industries for a Smart City", participantii venind din diverse arii conexe design-ului.

Accesul la conferinta se face pe baza unei invitatii pe care o puteti obtine printr-un mail de inscriere la adresa: corina.radulescu@romexpo.ro, in limita locurilor disponibile.

Public vizat: designeri, arhitecti, studenti la arhitectura si arte plastice, specialisti in marketing, in relatii publice, in social media, in publicitate, antreprenori, reprezentanti ai institutiilor de stat cat si toti pasionatii de design si arhitectura.

Pentru informatii actualizate despre speakeri si program va invitam sa accesati www.bife-sim.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Efectul Prima Casa: Proprietarii apartamentelor cu doua camere nu mai negociaza preturile - 07 Iulie 2009 Efectul Prima Casa: Proprietarii apartamentelor cu doua camere nu mai negociaza preturile - 07 Iulie 2009
Gradina de la oras Gradina de la oras
Imprumut pentru locuinta cu perioada de gratie de patru ani Imprumut pentru locuinta cu perioada de gratie de patru ani
Kuma, partenerul de succes al afacerii tale! Kuma, partenerul de succes al afacerii tale!
Scumpa harta a tarii Scumpa harta a tarii
Comunicat de presa Comunicat de presa

Vezi mai multe articole