on

Confirmare stiintifica: echipamentele de curatenie Miele elimina peste 99,9% dintre virusuri

03 martie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

Considerat in mod traditional sezonul curateniei, primavara incepe la Miele cu o noua confirmare a igienizarii superioare pe care echipamentele dedicate o ofera utilizatorilor. In urma unui studiu stiintific, realizat de Universitatea de Stiinte Aplicate Albstadt-Sigmaringen, masinile de spalat vase, cele de spalat rufe si uscatoarele au primit sigiliul de aur in protectia impotriva virusurilor, in timp ce statia de calcat Fashion Master a primit sigiliul de argint, fiind singurul produs de acest tip din categorie care primeste aceasta distinctie.

 

Sigiliile sunt atribuite doar acelor produse care, in urma testarilor, elimina cel putin 99,9% dintre virusuri, printre care SARS-CoV-2, gripa si cele din clasa Norovirusurilor, extrem de contagioase.

 

Programe de spalare ce anuleaza virusurile

 

In cazul masinilor de spalat rufe Miele, acest nivel de igienizare este obtinut prin intermediul programelor „Hygiene” si „Intensive”, ce utilizeaza apa la o temperatura de peste 70 de grade Celsius. In cazul SARS-CoV-2, acesta devine inovensiv inclus in urma programelor de tip ECO, ce economisesc energie. Rezultatele sunt confirmate si in cazul uscatoarelor, precum si a masinilor de spalat rufe ce includ programele „PowerWash” si sistemul automat de distribuire a detergentului in 2 faze - „TwinDos”. Mai mult, programul dedicat rufelor din bumbac, combinat cu cel pentru persoanele cu diferite alergii, „AllergoWash”, pot elimina peste 99,9% dintre virusuri la o temperatura de doar 60 de grade Celsius.

 

„Aceste noi teste reconfirma igiena superioara si protectia impotriva virusurilor pe care le confera si masinile de spalat vase Miele”, explica Olaf Dietrich, director de management al diviziei de masini de spalat vase Miele. Astfel, sigiliul de aur a fost conferit modelelor ce utilizeaza UltraTabs sau inovatia PowerDisk. Cea din urma ofera si un nivel superior de confort, in combinatie cu functia AutoDos, ce pulverizeaza automat cantitatea de detergent necesara igienizarii veselei si tacamurilor, in functie de programul selectat si gradul de murdarire detectat.

 

Igienizare prin calcare

 

In premiera, testele Universitatii Albstadt-Sigmaringen au demonstrat ca eliminarea virusurilor poate fi obtinuta si prin simpla calcare a hainelor, cu ajutorul statiei de calcat cu abur Fashion Master Miele. Sunt suficiente 5 secunde de utilizare localizata a aburului generat de fierul de calcat (setarea 3) pentru ca 99,9% dintre virusuri sa fie anihilate. Acelasi rezultat este generat si de steamer, concomitent cu eliminarea cutelor de pe haine.

 

Despre Miele

Miele este cel mai mare producator mondial de echipamente electrocasnice premium, precum aparatura de gatit, de coacere si de gatit cu aburi, produse de refrigerare, aparate de cafea, masini de spalat vase si produse de ingrijire pentru haine si pardoseli. Acestei linii de produse i se adauga masinile de spalat vase, masinile de spalat rufe si uscatoarele pentru uz comercial, precum si aparatura de spalare-dezinfectare si sterilizare a instrumentelor destinate utilizarii in activitatile medicale si de laborator (Miele Professional).

Compania Miele, fondata in 1899, are opt filiale de productie in Germania si cate o filiala in fiecare dintre tarile urmatoare: Austria, Cehia, China si Romania. Cifra de afaceri a companiei in anul 2019/20 a crescut la aproximativ 4,5 miliarde de euro, cu 71% vanzari in afara Germaniei. Miele este reprezentata prin filiale proprii si de importatori in aproape 100 de tari. Compania Miele se afla in proprietatea celei de-a patra generatie a familiei fondatoare, are o forta de munca de aproximativ 20.944 de persoane, cu 11.066 de angajati in Germania. Sediul companiei se afla in Gütersloh/Westphalia, Germania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

case case
Locuinte sub 1.000 de euro/mp, numai la periferie Locuinte sub 1.000 de euro/mp, numai la periferie
\ \"Creditul pentru confort\"
Electrolux propune un ghid practic de cumparare a masinii de spalat Electrolux propune un ghid practic de cumparare a masinii de spalat
Programul "Prima casa" demareaza peste o luna - 12 Iunie 2009 Programul "Prima casa" demareaza peste o luna - 12 Iunie 2009
Cum puteti plati mai usor facturile Cum puteti plati mai usor facturile

Vezi mai multe articole