on

Construirea gardului: 4 motive pentru care sa alegi un gard din sipci metalice

26 martie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sipcile metalice, o abordare practica si durabila a gardurilor

 

Primavara, sezonul schimbarilor, este momentul perfect pentru a incepe regandirea aspectului caselor noastre. Iar primul lucru pe care il observam, cand ne uitam la o casa, este gardul. De cele mai multe ori, acesta nu reflecta caracterul proprietatii si este instalat doar din motive de siguranta si intimitate, si, deseori, trebuie schimbat sau intretinut, in fiecare an. Insa, industria a evoluat in acest domeniu, astfel ca, pe langa gardurile clasice din piatra, beton, fier forjat sau lemn, exista o alternativa usor de instalat si de intretinut, sub forma sipcilor metalice de gard.

 

Instalare rapida 

Unul dintre principalele avantaje ale unui gard realizat din sipci metalice este faptul ca poate fi montat chiar de proprietarul casei, fara ajutorul unui profesionist, a unor instrumente speciale sau pe baza unei expertize existente. Deoarece sipcile pot fi realizate pe comanda (cu grosimi cuprinse intre 0,5 mm si 1 mm), se poate garanta un produs adaptat cerintelor beneficiarului, care nu necesita modificari sau cheltuieli suplimentare. De asemenea, cu 7 pana la 9 sipci se poate acoperi un metru liniar de gard, ceea ce presupune economii suplimentare.

 

Investitie pentru decenii

In medie, durata de viata a gardurilor realizate din sipci metalice este de cateva decenii.

 

 

Protectie indelungata cu Zero intretinere

Un alt avantaj al acestui tip de gard sunt costurile zero la intretinerea lui. Sipcile de gard, odata instalate, rezista excelent in fata tuturor factorilor de mediu, in medie, pentru decenii la rand, datorita realizarii lor din otel galvanizat si prevopsit in camp electrostatic.

 

Gama larga de culori

Astfel ca, sigura decizie care ramane de luat este ce culoare sa-si aleaga proprietarul, pe care sa doreasca s-o priveasca ani la rand. Din fericire, exista o gama larga de culori din care acesta poate alege, inclusiv anumite produse care imita lemnul. Unul dintre cele mai apreciate materiale pentru producerea sipcilor de gard este otelul DX53 dublu prevopsit care beneficiaza de protectie sporita cu zinc si strat de vopsea foarte rezistent la incercari mecanice si raze UV, un argument in plus de a te bucura de curtea ta, cu un efort minim de intretinere.

 

Mai multe tipuri de sipci metalice de gard si gama disponibila de culori pot fi consultate in catalogul disponibil aici

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

10 modalitati de a integra gardurile WPC in designul exterior al casei tale 10 modalitati de a integra gardurile WPC in designul exterior al casei tale
Poarta glisanta automata: sfaturi de montare Poarta glisanta automata: sfaturi de montare
Imprejmuire teren casa Imprejmuire teren casa
Garduri (II) Garduri (II)
Gard din panouri de lemn Gard din panouri de lemn
RENOVAREA ZIDURILOR EXTERIOARE - Rezistent, frumos si usor de realizat RENOVAREA ZIDURILOR EXTERIOARE - Rezistent, frumos si usor de realizat

Vezi mai multe articole