on

10 modalitati de a integra gardurile WPC in designul exterior al casei tale

02 mai, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu siguranță, alegerea gardului potrivit face o mare diferență în aparența exterioară a casei tale. Unul dintre cele mai populare tipuri de garduri în prezent este cel fabricat din lemn compozit (WPC - Wood Plastic Composite). Aceste garduri sunt foarte durabile și rezistente la intemperii, dar și la îmbătrânirea și decolorarea cauzate de razele solare. Am primit pe adresa Redacției câteva poze care demonstrează interesul cititorilor noștri pentru acest subiect.

Sursa Foto: Arhiva BENCOMP


În acest articol, vom prezenta 10 modalități de a integra gardurile WPC în designul exterior al casei tale:

 

1. Alegeți modelul potrivit - Există o varietate largă de modele de garduri WPC disponibile pe piață, de la modele simple și elegante până la modele cu motive decorative. Asigurați-vă că alegeți un model care se potrivește stilului arhitectural al casei voastre și cu preferințele voastre estetice. Pentru sursă de inspirație, vă recomandăm acest site al partenerului BENCOMP,  liderul pieței din țara noastră, care asigură echipe de montaj acreditate, la nivel național.
 


2. Alegeți culoarea potrivită - Gardurile WPC sunt disponibile într-o gamă variată de culori, așadar asigurați-vă că alegeți o culoare care se potrivește cu schema de culori a casei voastre și care se integrează armonios cu mediul înconjurător.

3. Utilizați gardurile WPC pentru a defini spațiul - Gardurile WPC pot fi utilizate pentru a defini zonele de grădină sau de relaxare, precum și pentru a delimita grădina de zona de parc sau de stradă.

4. Integrați gardurile WPC în peisajul existent - Gardurile WPC se pot integra foarte bine într-un peisaj natural. Încercați să le combinați cu plante sau arbori pentru a crea un aspect natural și armonios.

5. Combinați gardurile WPC cu alte materiale - Gardurile WPC se pot combina foarte bine cu alte materiale, precum piatra, aluminiu, caramida sau betonul, pentru a crea un aspect modern și sofisticat.

 

 

6. Alegeți profilele potrivite - Gardurile WPC sunt disponibile în profile pline și profile celulare. Profilele pline sunt mai robuste și mai durabile, în timp ce profilele celulare sunt mai ușoare și mai ușor de instalat. Alegeți profilele potrivite în funcție de nevoile și preferințele voastre.

7. Asigurați-vă că alegeți gardurile WPC potrivite pentru clima din zona voastră - Gardurile WPC sunt rezistente la intemperii, dar există diferențe între modelele care sunt potrivite pentru diferite zone climatice. Asigurați-vă că alegeți un model care este potrivit pentru zona în care locuiți.

8. Luați în considerare distanța optimă între stâlpi - În funcție de modelul și dimensiunea gardului WPC, ar trebui să luați în considerare distanța optimă între stalpi. Consultați specificațiile producătorului și urmați ghidurile lor pentru a asigura o instalare corectă și durabilă.

9. Alegeți accesorii potrivite - Gardurile WPC pot fi personalizate cu o varietate de accesorii, precum plăcuțe decorative sau lumini de grădină. Asigurați-vă că alegeți accesorii care se potrivesc stilului gardului și care îl fac să se integreze armonios în designul exterior al casei voastre.

10. Asigurați-vă că gardurile WPC sunt instalate corect - Pentru a vă asigura că gardurile WPC sunt instalate corect și durabil, este important să respectați instrucțiunile producătorului și să angajați un instalator profesionist.

 

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de garduri WPC de calitate, BENCOMP este o opțiune excelentă. Pe site-ul lor, puteți descărca broșuri și cataloage pentru a vă inspira și a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în ceea ce privește designul exterior al casei voastre.
 

În concluzie, gardurile WPC sunt o opțiune excelentă pentru integrarea lor în designul exterior al casei tale. Cu o gamă variată de modele, culori și accesorii disponibile, puteți crea un aspect modern și sofisticat, dar și unul natural și armonios. Asigurați-vă că urmați aceste 10 sfaturi  și veți avea un gard WPC durabil, estetic și perfect integrat în designul exterior al casei voastre.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Construirea gardului: 4 motive pentru care sa alegi un gard din sipci metalice Construirea gardului: 4 motive pentru care sa alegi un gard din sipci metalice
Gardul din boltari spalati: Sfaturi complete de construire Gardul din boltari spalati: Sfaturi complete de construire
Intretinerea gardului pentru casa si gradina Intretinerea gardului pentru casa si gradina
Tipuri de gard pentru intimitatea familiei tale Tipuri de gard pentru intimitatea familiei tale
Imprejmuire teren casa Imprejmuire teren casa
Gard WPC. 10 sfaturi pentru un montaj corect Gard WPC. 10 sfaturi pentru un montaj corect

Vezi mai multe articole